آغا یعنی چی این مهدی521 و شوالیه انیشتین یه نفر ان دیگه یا دانته و فتیده بعدشم یه بارم اسمه من نیس یعنی چی آخه من اعتراض دارم
اسمت هست
اون تیزی قلبو نیگا کن...
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]king[/b][/div][div]آغا یعنی چی این مهدی521 و شوالیه انیشتین یه نفر ان دیگه یا دانته و فتیده بعدشم یه بارم اسمه من نیس یعنی چی آخه من اعتراض دارم:geek::|[/div][/quote]
اسمت هست;)
اون تیزی قلبو نیگا کن...
بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
اگر قوانین انجمن را به خوبی مطالعه کرده باشید متوجه میشوید که بحث و گفتگوی سیاسی در انجمن ممنوع می باشد.
شرمنده ربطی به تایپیک نداره ولی عایا ایشون گف من تایپیک سیاسی میزنم جو گیر شدید
ادامه تایپیک
اسمتو دیدی؟؟
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]اوهوم راس میگه:roll:
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][b]بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
[/b][/div][/quote]
اگر قوانین انجمن را به خوبی مطالعه کرده باشید متوجه میشوید که بحث و گفتگوی سیاسی در انجمن ممنوع می باشد.[/div][/quote]
[/div][/quote]
شرمنده ربطی به تایپیک نداره ولی عایا ایشون گف من تایپیک سیاسی میزنم جو گیر شدید:|:|:|
ادامه تایپیک:arrow::arrow::arrow::arrow:[/div][/quote]
اسمتو دیدی؟؟
چطوره؟؟
قشنگ بگردین اسمتون حتما هست...
http://uplod.ir/rgnsdo5xiw55/%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D9%87_%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%D8%AA.jpg.htm
به خدا خیلی براش زحمت کشیدم..
اگه یکم هم زشت شده واسه اینه که شلوغ شده از نوشته..
این ولی بیشتر شبیه کتیبستا
mer30
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]چطوره؟؟
قشنگ بگردین اسمتون حتما هست...
http://uplod.ir/rgnsdo5xiw55/%DA%A9%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D9%87_%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%D8%AA.jpg.htm
به خدا خیلی براش زحمت کشیدم..
اگه یکم هم زشت شده واسه اینه که شلوغ شده از نوشته..
این ولی بیشتر شبیه کتیبستا[/div][/quote]
mer30
بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
اگر قوانین انجمن را به خوبی مطالعه کرده باشید متوجه میشوید که بحث و گفتگوی سیاسی در انجمن ممنوع می باشد.
شرمنده ربطی به تایپیک نداره ولی عایا ایشون گف من تایپیک سیاسی میزنم جو گیر شدید
ادامه تایپیک
من تاپیکشو دیده بودم در مورد سوریه و آمریکا بود
همچین ضد اسلامی نیست اره ضد ایران و ایرانی هست اما اسلامی نیست
Admin
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]اوهوم راس میگه:roll:
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][b]بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
[/b][/div][/quote]
اگر قوانین انجمن را به خوبی مطالعه کرده باشید متوجه میشوید که بحث و گفتگوی سیاسی در انجمن ممنوع می باشد.[/div][/quote]
[/div][/quote]
شرمنده ربطی به تایپیک نداره ولی عایا ایشون گف من تایپیک سیاسی میزنم جو گیر شدید:|:|:|
ادامه تایپیک:arrow::arrow::arrow::arrow:[/div][/quote]
من تاپیکشو دیده بودم در مورد سوریه و آمریکا بود[/div][/quote]
همچین ضد اسلامی نیست اره ضد ایران و ایرانی هست اما اسلامی نیست
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div]من رو نگذاشتی[/div][/quote]
ببخشید اما ما عقرب به جمع دوستانمون راه نمیدیم:D[/div][/quote]
ok
بچه به نظرتون چیز دیگه ای نمیرسه که واسش کتیبه درست کنیم..میتونیم یه کاری کنیم..مسایقه بزاریم..مثلا چند نفر تو مسابقه شرکت میکنن..یه چند نفرم میشن مسئول مسابقه..یه موضوع میگن یه وقتی هم میگن که نا اون موقع شرکت کننده ها کتیبه درست کنن..بعد تو یه تاپیک دیگه نظرسنجی میزاریم که کتیبه کی بهتر بود..هرکب بیشترین رای رو اورد برنده میشه خوب..میتونیم مرحله ای هم بزاریم..
اگه خوشتون اومد لایک کنین..چیر جالبو باحالبه..ااینطوری بچه های انجمن میتونن استعدادهاشونو شکوفا کنن...
اگه این کامنت بالای 15 تا لایک بخوره راه اندازی میشه..
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
بچه به نظرتون چیز دیگه ای نمیرسه که واسش کتیبه درست کنیم..میتونیم یه کاری کنیم..مسایقه بزاریم..مثلا چند نفر تو مسابقه شرکت میکنن..یه چند نفرم میشن مسئول مسابقه..یه موضوع میگن یه وقتی هم میگن که نا اون موقع شرکت کننده ها کتیبه درست کنن..بعد تو یه تاپیک دیگه نظرسنجی میزاریم که کتیبه کی بهتر بود..هرکب بیشترین رای رو اورد برنده میشه خوب..میتونیم مرحله ای هم بزاریم..
اگه خوشتون اومد لایک کنین..چیر جالبو باحالبه..ااینطوری بچه های انجمن میتونن استعدادهاشونو شکوفا کنن...
خوب میشه
ولی من که باید تماشا چی باشم چون هیچ استعداد خاصی ندارم
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]بچه به نظرتون چیز دیگه ای نمیرسه که واسش کتیبه درست کنیم..میتونیم یه کاری کنیم..مسایقه بزاریم..مثلا چند نفر تو مسابقه شرکت میکنن..یه چند نفرم میشن مسئول مسابقه..یه موضوع میگن یه وقتی هم میگن که نا اون موقع شرکت کننده ها کتیبه درست کنن..بعد تو یه تاپیک دیگه نظرسنجی میزاریم که کتیبه کی بهتر بود..هرکب بیشترین رای رو اورد برنده میشه خوب..میتونیم مرحله ای هم بزاریم..
اگه این کامنت بالای 15 تا لایک بخوره راه اندازی میشه..[/div][/quote]
خوب میشه
ولی من که باید تماشا چی باشم چون هیچ استعداد خاصی ندارم
چرا اینقدر اسپم میدی
[quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]بچه به نظرتون چیز دیگه ای نمیرسه که واسش کتیبه درست کنیم..میتونیم یه کاری کنیم..مسایقه بزاریم..مثلا چند نفر تو مسابقه شرکت میکنن..یه چند نفرم میشن مسئول مسابقه..یه موضوع میگن یه وقتی هم میگن که نا اون موقع شرکت کننده ها کتیبه درست کنن..بعد تو یه تاپیک دیگه نظرسنجی میزاریم که کتیبه کی بهتر بود..هرکب بیشترین رای رو اورد برنده میشه خوب..میتونیم مرحله ای هم بزاریم..
اگه این کامنت بالای 15 تا لایک بخوره راه اندازی میشه..[/div][/quote]
:P:oops:[/div][/quote]
چرا اینقدر اسپم میدی:x:x
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.