خیلی خوب بود مخصوصا که من 2 تا از ای دی هام توش بود مخصوصا fatide که بین دو تا مدیر افتادم
او ه اوه اوه بین دو تا مدیر افتاده الان میرین سرش دایم المسدود میشی
Admin
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]خیلی خوب بود مخصوصا که من 2 تا از ای دی هام توش بود:mrgreen: مخصوصا fatide که بین دو تا مدیر افتادم:mrgreen:[/div][/quote]
او ه اوه اوه بین دو تا مدیر افتاده الان میرین سرش دایم المسدود میشی:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
به جان خودم بری ها من میدونمو تو
پاشو بیا
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div][b]بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
[/b][/div][/quote]
به جان خودم بری ها من میدونمو تو
پاشو بیا
:twisted::twisted::twisted::evil::(
بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
نروووووووووووووووووو..
توهم مث من نمیتونی دووم بیاری ..نرووووووووو...
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div][b]بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
[/b][/div][/quote]
نروووووووووووووووووو..
توهم مث من نمیتونی دووم بیاری ..نرووووووووو...
خداحافظ برای همیشه.
اگر قوانین انجمن را به خوبی مطالعه کرده باشید متوجه میشوید که بحث و گفتگوی سیاسی در انجمن ممنوع می باشد.
Admin
اوهوم راس میگه:roll:
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][b]بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
[/b][/div][/quote]
اگر قوانین انجمن را به خوبی مطالعه کرده باشید متوجه میشوید که بحث و گفتگوی سیاسی در انجمن ممنوع می باشد.[/div][/quote]
خداحافظ برای همیشه.
اگر قوانین انجمن را به خوبی مطالعه کرده باشید متوجه میشوید که بحث و گفتگوی سیاسی در انجمن ممنوع می باشد.
الان اواتار شما یکم ضد اسلامی و سیاسی نیس؟
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
[quote][div][b]asa5tanha[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][b]بعد از یه عمری میام انجمن ی تاپیک میزنم که فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه. میان حذف میکنن. اونوقت اگه بیام تاپیک در مورد آشپزی یا مثلا طرز درست کردن کیک خامه ای بزنم هیچوقت پاک نمیشه.
خداحافظ برای همیشه.
[/b][/div][/quote]
اگر قوانین انجمن را به خوبی مطالعه کرده باشید متوجه میشوید که بحث و گفتگوی سیاسی در انجمن ممنوع می باشد.[/div][/quote]
الان اواتار شما یکم ضد اسلامی و سیاسی نیس؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.