ساغر میدونم کتیبه معرفته عو فرقی نداره که جای بچه ها کجاست ...
ولی اگه قدیمی تر ها رو نزدیک تر به قلب میبردی و جدید تر ها رو از قلب دورتر میکردی خیلی خیلی عالی تر میشد
ولی خوبه
lمن افتادم پیش تو
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ساغر میدونم کتیبه معرفته عو فرقی نداره که جای بچه ها کجاست ...
ولی اگه قدیمی تر ها رو نزدیک تر به قلب میبردی و جدید تر ها رو از قلب دورتر میکردی خیلی خیلی عالی تر میشد
ولی خوبه :D[/div][/quote]
lمن افتادم پیش تو:P:P
ولی خوبه
چه جالب! دوباره منو تو پیش هم افتادیم!
آره
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ساغر میدونم کتیبه معرفته عو فرقی نداره که جای بچه ها کجاست ...
چه جالب! دوباره منو تو پیش هم افتادیم!:twisted:[/div][/quote]
آره :mrgreen:
ولی خوبه
lمن افتادم پیش تو
من انقدر با معرفتم همه منو 2 بار مینویسن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ساغر میدونم کتیبه معرفته عو فرقی نداره که جای بچه ها کجاست ...
lمن افتادم پیش تو:P:P[/div][/quote]
من انقدر با معرفتم همه منو 2 بار مینویسن :P:P
ولی خوبه
lمن افتادم پیش تو
ساغر خیلی بدی نوبت منم میرسه دیگه
Admin
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ساغر میدونم کتیبه معرفته عو فرقی نداره که جای بچه ها کجاست ...
من انقدر با معرفتم همه منو 2 بار مینویسن :P:P[/div][/quote]
ساغر خیلی بدی نوبت منم میرسه دیگه
ولی خوبه
lمن افتادم پیش تو
از همه بهتر تویی تو انجمن
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]ساغر میدونم کتیبه معرفته عو فرقی نداره که جای بچه ها کجاست ...
من انقدر با معرفتم همه منو 2 بار مینویسن :P:P[/div][/quote]
از همه بهتر تویی تو انجمن
بچه ها تورو خدا ببخشید که اسم بعضیاتونو ننوشتم..
از قصد که نکردم..اون موقع که اسمارو جمع میکردم فک کنم شما نبودید..
ولی شاید باز یه طرح جدید دارم...تو اون اصلا فرامووشتون نمیکنم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
بچه ها تورو خدا ببخشید که اسم بعضیاتونو ننوشتم..:oops:
از قصد که نکردم..اون موقع که اسمارو جمع میکردم فک کنم شما نبودید..
ولی شاید باز یه طرح جدید دارم...تو اون اصلا فرامووشتون نمیکنم:)
خوبه
حسین جان، حواسش بهت نبود چون زیاد ندیده بود وگرنه میذاشت
استاد من حسینم
اواتارم ماله حسین شعبانیه من farvahar12
از تو بعیده .......
Admin
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]خوبه
حسین جان، حواسش بهت نبود چون زیاد ندیده بود وگرنه میذاشت[/div][/quote]
استاد من حسینم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
اواتارم ماله حسین شعبانیه من [b]farvahar12[/b]
از تو بعیده .......:lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.