تربیت داشته باش نمی دونم تو چرا هنوز مسدود نشدی فردا از مدیر شکایت میکنم که چرا وقتی من حرف میزنم مسدودم ولی وقتی اینا فحش میدن مسدود نمیشن
گزارشتم زدم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div]اره به منم گفت انجام دادم اکانتم به گوه رفت.[/div][/quote]
تربیت داشته باش نمی دونم تو چرا هنوز مسدود نشدی فردا از مدیر شکایت میکنم که چرا وقتی من حرف میزنم مسدودم ولی وقتی اینا فحش میدن مسدود نمیشن
گزارشتم زدم
گزارشتم زدم
بگو دیگه هویتت چشه/
Admin
:[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div]اره به منم گفت انجام دادم اکانتم به گوه رفت.[/div][/quote]
گزارشتم زدم [/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بگو دیگه هویتت چشه/
گزارشتم زدم
بگو دیگه هویتت چشه/
بابا اگه میخواستم بگم که عمومی میگفتم
راستی امضات هم عوض کن او نقسمت لینکو چیز کوچیکیه
ادامه تایپک اسپم ممنوع یع بار دیگه اسپم ببینم گزارش >>>>>>>>
این مطلب در 1392/05/30 17:56:31 نوشته شده است و در 1392/05/30 17:57:23 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]:[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohsen0122[/b][/div][div]اره به منم گفت انجام دادم اکانتم به گوه رفت.[/div][/quote]
گزارشتم زدم [/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بگو دیگه هویتت چشه/[/div][/quote]
بابا اگه میخواستم بگم که عمومی میگفتم :lol:
راستی امضات هم عوض کن او نقسمت لینکو چیز کوچیکیه :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ادامه تایپک اسپم ممنوع یع بار دیگه اسپم ببینم گزارش >>>>>>>>
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خودمونیما یه چیز همینطوری پروندی[/div][/quote]
گزارشتو دادم عزیز ;);)[/div][/quote]
قبول اما یادت باشه
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]خودمونیما یه چیز همینطوری پروندی[/div][/quote]
گزارشتو دادم عزیز ;);)[/div][/quote]
قبول اما یادت باشه[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
ادامه تایپک >>>>>>>
دوستان یعنی عجب آدمایی هستیدا دوستان کامپیوترتون هــــــــک میشه نه فقط خود اکانتتون پیام دادن میگن آدرسشو بده
به کسی هم آدرسشو نمیدما
تو به من ادرسش رو بده بقیه اش با من
خودم میرم اون هکر رو هــک میکنم
این مطلب در 1392/05/30 19:10:42 نوشته شده است و در 1392/05/30 19:10:53 ویرایش شده است .
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]دوستان یعنی عجب آدمایی هستیدا دوستان کامپیوترتون هــــــــک میشه نه فقط خود اکانتتون پیام دادن میگن آدرسشو بده :shock::lol:
به کسی هم آدرسشو نمیدما :|:|[/div][/quote]
تو به من ادرسش رو بده بقیه اش با من ;)
خودم میرم اون هکر رو هــک میکنم:mrgreen::ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.