[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]اونایی که لاگین کردن عکس بگیرن بدن ببینیم[/div][/quote]
من فهمیدم دارن هکک میکنن لاگینمو متوقف کردم ...[/div][/quote]
اخه اونا این قدر خنگ نیستند که از کجا فهمیدی[/div][/quote]
عزیز پدرامو بینگو میدونن من چی کاره ام ;)[/div][/quote]
مثلا هکر سایت پرو وا یی...... prova
حالا رفتی یه چیز خوندی اومده اینجا گفتیا ...
نخیر عزیز منظورم هویتمه
سوال نکن ادامه تایپک>>>>>>>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]اونایی که لاگین کردن عکس بگیرن بدن ببینیم[/div][/quote]
من فهمیدم دارن هکک میکنن لاگینمو متوقف کردم ...[/div][/quote]
اخه اونا این قدر خنگ نیستند که از کجا فهمیدی[/div][/quote]
عزیز پدرامو بینگو میدونن من چی کاره ام ;)[/div][/quote]
مثلا هکر سایت پرو وا یی...... prova [/div][/quote]
حالا رفتی یه چیز خوندی اومده اینجا گفتیا ...:lol::lol::lol:
نخیر عزیز منظورم هویتمه :):):)
سوال نکن ادامه تایپک>>>>>>>>
سلام دوستان گلم این نسخه ی * شده ی بازی عصر پادشاهان میباشد در این نسخه که توسط هکر های خارجی درست شده است شما پس از هربار ورود به بازیتون 200000 هزار تا شمشیرزن میگیرید و این به علت این است که اطلاعاتی از اکانت شما به سرور فرستاده میشود که باعث * شد سرور بازی میشود منم چون دیگه بازی نمیکنم گفتم ادرسشو به همه بدم هرکسی که دوس داشت میتونه استفاده کنه.اینتوری پول هامون هدر داده نمیشه. امیدوارم از نیرو ها لذت ببرید. فقط کسایی که بیماری قلبی دارن خواهش میکنم بعد از ورود به اکانشون به تعداد شمشیرزن هاشون نگاه نکنن.حداقل جمعیت برای گرفتن نیرو 3300 تا است
پدرامم
سلام دوستان گلم این نسخه ی هک شده ی بازی عصر پادشاهان میباشد در این نسخه که توسط هکر های خارجی درست شده است شما پس از هربار ورود به بازیتون 200000 هزار تا شمشیرزن میگیرید و این به علت این است که اطلاعاتی از اکانت شما به سرور فرستاده میشود که باعث هک شد سرور بازی میشود منم چون دیگه بازی نمیکنم گفتم ادرسشو به همه بدم هرکسی که دوس داشت میتونه استفاده کنه.اینتوری پول هامون هدر داده نمیشه. امیدوارم از نیرو ها لذت ببرید. فقط کسایی که بیماری قلبی دارن خواهش میکنم بعد از ورود به اکانشون به تعداد شمشیرزن هاشون نگاه نکنن.حداقل جمعیت برای گرفتن نیرو 3300 تا است
سلام دوستان گلم این نسخه ی * شده ی بازی عصر پادشاهان میباشد در این نسخه که توسط هکر های خارجی درست شده است شما پس از هربار ورود به بازیتون 200000 هزار تا شمشیرزن میگیرید و این به علت این است که اطلاعاتی از اکانت شما به سرور فرستاده میشود که باعث * شد سرور بازی میشود منم چون دیگه بازی نمیکنم گفتم ادرسشو به همه بدم هرکسی که دوس داشت میتونه استفاده کنه.اینتوری پول هامون هدر داده نمیشه. امیدوارم از نیرو ها لذت ببرید. فقط کسایی که بیماری قلبی دارن خواهش میکنم بعد از ورود به اکانشون به تعداد شمشیرزن هاشون نگاه نکنن.حداقل جمعیت برای گرفتن نیرو 3300 تا است
اینو اونجا نوشته!
پدرامم
[quote][div][b]frya_2[/b][/div][div]سلام دوستان گلم این نسخه ی هک شده ی بازی عصر پادشاهان میباشد در این نسخه که توسط هکر های خارجی درست شده است شما پس از هربار ورود به بازیتون 200000 هزار تا شمشیرزن میگیرید و این به علت این است که اطلاعاتی از اکانت شما به سرور فرستاده میشود که باعث هک شد سرور بازی میشود منم چون دیگه بازی نمیکنم گفتم ادرسشو به همه بدم هرکسی که دوس داشت میتونه استفاده کنه.اینتوری پول هامون هدر داده نمیشه. امیدوارم از نیرو ها لذت ببرید. فقط کسایی که بیماری قلبی دارن خواهش میکنم بعد از ورود به اکانشون به تعداد شمشیرزن هاشون نگاه نکنن.حداقل جمعیت برای گرفتن نیرو 3300 تا است
[/div][/quote]
اینو اونجا نوشته!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.