چه ماجرایی ؟؟ بگو بینم با کامپیو تر رفیقم میرم بعدم بده ببیینم هاستش چیه بزن م هاستشو داغون کنم که دیگه از این راه نتونن کسیو ه.ک کننن
لینکشو خصوصی بهت میدم برو ببین ولی لاگین نشیا!
پدرام بهش نده میدش به بچه ها !!!!!
مثلا چی رو ه ک می کنه؟
هیچی ندارم بنویسم
شما چطور؟
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]frya_2[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]چه ماجرایی ؟؟ بگو بینم با کامپیو تر رفیقم میرم بعدم بده ببیینم هاستش چیه بزن م هاستشو داغون کنم که دیگه از این راه نتونن کسیو ه.ک کننن[/div][/quote]
لینکشو خصوصی بهت میدم برو ببین ولی لاگین نشیا![/div][/quote]
پدرام بهش نده میدش به بچه ها !!!!![/div][/quote]
مثلا چی رو ه ک می کنه؟
چه ماجرایی ؟؟ بگو بینم با کامپیو تر رفیقم میرم بعدم بده ببیینم هاستش چیه بزن م هاستشو داغون کنم که دیگه از این راه نتونن کسیو ه.ک کننن
مثلا چی رو ه ک می کنه؟
آی پی ات را
پدرامم
[quote][div][b]ujmnbhmbc[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]frya_2[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]چه ماجرایی ؟؟ بگو بینم با کامپیو تر رفیقم میرم بعدم بده ببیینم هاستش چیه بزن م هاستشو داغون کنم که دیگه از این راه نتونن کسیو ه.ک کننن[/div][/quote]
مثلا چی رو ه ک می کنه؟[/div][/quote]
آی پی ات را8-)
مثلا چی رو ه ک می کنه؟
آی پی ات را
آی پی چی؟
هیچی ندارم بنویسم
شما چطور؟
[quote][div][b]frya_2[/b][/div][div][quote][div][b]ujmnbhmbc[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]frya_2[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]چه ماجرایی ؟؟ بگو بینم با کامپیو تر رفیقم میرم بعدم بده ببیینم هاستش چیه بزن م هاستشو داغون کنم که دیگه از این راه نتونن کسیو ه.ک کننن[/div][/quote]
مثلا چی رو ه ک می کنه؟[/div][/quote]
آی پی ات را8-)[/div][/quote]
آی پی چی؟
نه نه لاگین نکنه هیچکس!
فقط برید ببینید سایتشو اگه خواستید!
پدرام بهشو نده پپپپپپپپپپپدرامممممممممم نده بهشون اگه بدی بهشون از سکه خبری نیست
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]frya_2[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]اونایی که لاگین کردن عکس بگیرن بدن ببینیم[/div][/quote]
نه نه لاگین نکنه هیچکس!
فقط برید ببینید سایتشو اگه خواستید![/div][/quote]
پدرام بهشو نده پپپپپپپپپپپدرامممممممممم نده بهشون اگه بدی بهشون از سکه خبری نیست :evil::evil::evil:
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]اونایی که لاگین کردن عکس بگیرن بدن ببینیم[/div][/quote]
من فهمیدم دارن هکک میکنن لاگینمو متوقف کردم ...[/div][/quote]
اخه اونا این قدر خنگ نیستند که از کجا فهمیدی
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]اونایی که لاگین کردن عکس بگیرن بدن ببینیم[/div][/quote]
من فهمیدم دارن هکک میکنن لاگینمو متوقف کردم ...[/div][/quote]
اخه اونا این قدر خنگ نیستند که از کجا فهمیدی[/div][/quote]
عزیز پدرامو بینگو میدونن من چی کاره ام ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.