فکرکنیدسرورجدیدراه افتاده اگر700سکه داشتی چجوری خرجش میکردی که بری صدرجدول؟
من سکه دارم میخوام ببینم بهترین نحوه ی استفاده ازسکه چجوریه
لطفاازاول استفادتون ازسکه تااون آخرآخرشوبگید
مثال(اول شهرداریوباسکه ارتقاع میدم...- آخرشم هرچقدرسکه موندقابلیت های ویزه رواستفاده میکنم.)
من با 700 تا سکه واست هزینه وخرج یک کتیبه رو دز میارم به تدریج حال ندارم بنویسم اما من واست با250 تا سکه خرج کتیبه در میارم
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div][quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]s.s20[/b][/div][div]فکرکنیدسرورجدیدراه افتاده اگر700سکه داشتی چجوری خرجش میکردی که بری صدرجدول؟
مثال(اول شهرداریوباسکه ارتقاع میدم...- آخرشم هرچقدرسکه موندقابلیت های ویزه رواستفاده میکنم.)[/div][/quote]
من با 700 تا سکه واست هزینه وخرج یک کتیبه رو دز میارم به تدریج :ugeek: حال ندارم بنویسم اما من واست با250 تا سکه خرج کتیبه در میارم[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:!:
آقای دانته شما میگی 24 تومن خرج اکانتت شده بعدش تو رایدکال میگی حنان و یکی که اسمش یادم نیست واسم سکه میگیره من خودم 1 گرون هم خرج نکردم؟
شما که یک اک گنده داری یکم هم خرج نکردی؟؟؟
حتی 1000 تومن هم خرج نکردم. نداشتم که خرج کنم.
[quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]آقای دانته شما میگی 24 تومن خرج اکانتت شده بعدش تو رایدکال میگی حنان و یکی که اسمش یادم نیست واسم سکه میگیره من خودم 1 گرون هم خرج نکردم؟:o:shock:[/div][/quote]
شما که یک اک گنده داری یکم هم خرج نکردی؟؟؟:shock:[/div][/quote]
حتی 1000 تومن هم خرج نکردم. نداشتم که خرج کنم.
من تا حالا امتحان نکردم ببینم سرعت ساخت سرباز رو چقدر افزایش میده و چه مزایا یا چه معایبی داره.برای همین نمیتونم نظر بدم.اما اگه سرباز خونت سطح 20 باشه خودش خوبه.البته نه برای اونایی که روزی میخوان 10,000 تا سرباز نیزه دار بسازن!!
برای همین اونا شاید از این قابلیت استفاده کنن حتی با سربازخونه سطح 20.
من دارم الان تو سرور 15 تو شهر اولم روزی 145000 تا سرباز میسازم
عزیزم تو سرور سوپر اکسپرس ایکس 3 بسازی بین 10 الی 12 هزار شمشیرزنساخت بعدش شما چطوری 145 هزار سرباز میسازی؟ جیگر فرض کردی ما رو؟
شما مثل اینکه کماندارو آدم حساب نمیکنی
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]من تا حالا امتحان نکردم ببینم سرعت ساخت سرباز رو چقدر افزایش میده و چه مزایا یا چه معایبی داره.برای همین نمیتونم نظر بدم.اما اگه سرباز خونت سطح 20 باشه خودش خوبه.البته نه برای اونایی که روزی میخوان 10,000 تا سرباز نیزه دار بسازن!!
برای همین اونا شاید از این قابلیت استفاده کنن حتی با سربازخونه سطح 20.[/div][/quote]
من دارم الان تو سرور 15 تو شهر اولم روزی 145000 تا سرباز میسازم [/div][/quote]
عزیزم تو سرور سوپر اکسپرس ایکس 3 بسازی بین 10 الی 12 هزار شمشیرزنساخت بعدش شما چطوری 145 هزار سرباز میسازی؟ جیگر فرض کردی ما رو؟[/div][/quote]
شما مثل اینکه کماندارو آدم حساب نمیکنی
شما چراغ سربازخونت واصطبلت 24 هم روشن باشه روزی 20 هزار بیشتر نمیتونی بسازی یهنی اینکه نمیشه بسازی طبق حساب شما سرور15 3ماهست از الان میذاریم تا آخر سرور روزی 145 هزار تو شهر اولت بسازی تا آخر سرور فقط باید 20.30 ملیون تو شهر اولت نیرو باشه پس بی زحمت یکم حساب شده حرف بزن تو سوپر شما میتونی حولو حوش 8500 تا با ایکس 3 کمانداری بسازی اگه کل 24 سرباز خونت فعال باشه
شما چراغ سربازخونت واصطبلت 24 هم روشن باشه روزی 20 هزار بیشتر نمیتونی بسازی یهنی اینکه نمیشه بسازی طبق حساب شما سرور15 3ماهست از الان میذاریم تا آخر سرور روزی 145 هزار تو شهر اولت بسازی تا آخر سرور فقط باید 20.30 ملیون تو شهر اولت نیرو باشه پس بی زحمت یکم حساب شده حرف بزن تو سوپر شما میتونی حولو حوش 8500 تا با ایکس 3 کمانداری بسازی اگه کل 24 سرباز خونت فعال باشه
ببخشید الان دیدم یه صفر زیاد گزاشتم
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]شما چراغ سربازخونت واصطبلت 24 هم روشن باشه روزی 20 هزار بیشتر نمیتونی بسازی یهنی اینکه نمیشه بسازی طبق حساب شما سرور15 3ماهست از الان میذاریم تا آخر سرور روزی 145 هزار تو شهر اولت بسازی تا آخر سرور فقط باید 20.30 ملیون تو شهر اولت نیرو باشه پس بی زحمت یکم حساب شده حرف بزن تو سوپر شما میتونی حولو حوش 8500 تا با ایکس 3 کمانداری بسازی اگه کل 24 سرباز خونت فعال باشه[/div][/quote]
ببخشید الان دیدم یه صفر زیاد گزاشتم:|:lol:
بیخیال امشب قراره شهرم سبک بشه خیلی وقته سربازامو خوابونده بودم. فقط سرور هنگ نکنه خوبه
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]شما چراغ سربازخونت واصطبلت 24 هم روشن باشه روزی 20 هزار بیشتر نمیتونی بسازی یهنی اینکه نمیشه بسازی طبق حساب شما سرور15 3ماهست از الان میذاریم تا آخر سرور روزی 145 هزار تو شهر اولت بسازی تا آخر سرور فقط باید 20.30 ملیون تو شهر اولت نیرو باشه پس بی زحمت یکم حساب شده حرف بزن تو سوپر شما میتونی حولو حوش 8500 تا با ایکس 3 کمانداری بسازی اگه کل 24 سرباز خونت فعال باشه[/div][/quote]
ببخشید الان دیدم یه صفر زیاد گزاشتم:|:lol:[/div][/quote]
بیخیال امشب قراره شهرم سبک بشه خیلی وقته سربازامو خوابونده بودم. فقط سرور هنگ نکنه خوبه
خسته نباشی
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]شما چراغ سربازخونت واصطبلت 24 هم روشن باشه روزی 20 هزار بیشتر نمیتونی بسازی یهنی اینکه نمیشه بسازی طبق حساب شما سرور15 3ماهست از الان میذاریم تا آخر سرور روزی 145 هزار تو شهر اولت بسازی تا آخر سرور فقط باید 20.30 ملیون تو شهر اولت نیرو باشه پس بی زحمت یکم حساب شده حرف بزن تو سوپر شما میتونی حولو حوش 8500 تا با ایکس 3 کمانداری بسازی اگه کل 24 سرباز خونت فعال باشه[/div][/quote]
:| خسته نباشی
فکرکنیدسرورجدیدراه افتاده اگر700سکه داشتی چجوری خرجش میکردی که بری صدرجدول؟
مثال(اول شهرداریوباسکه ارتقاع میدم...- آخرشم هرچقدرسکه موندقابلیت های ویزه رواستفاده میکنم.)
با 700 تا باید خل حرفه ای باشی و غارت داشته باشی بری بالا اونم برا صفحه الو رنک اول دیگه؟برا اکسپرس2000 تا بزار کنار حداقل
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]s.s20[/b][/div][div]فکرکنیدسرورجدیدراه افتاده اگر700سکه داشتی چجوری خرجش میکردی که بری صدرجدول؟
مثال(اول شهرداریوباسکه ارتقاع میدم...- آخرشم هرچقدرسکه موندقابلیت های ویزه رواستفاده میکنم.)[/div][/quote]
با 700 تا باید خل حرفه ای باشی و غارت داشته باشی بری بالا اونم برا صفحه الو رنک اول دیگه؟برا اکسپرس2000 تا بزار کنار حداقل
اگه یکی از رفقام بد قولی نکنه خوبه
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]شما چراغ سربازخونت واصطبلت 24 هم روشن باشه روزی 20 هزار بیشتر نمیتونی بسازی یهنی اینکه نمیشه بسازی طبق حساب شما سرور15 3ماهست از الان میذاریم تا آخر سرور روزی 145 هزار تو شهر اولت بسازی تا آخر سرور فقط باید 20.30 ملیون تو شهر اولت نیرو باشه پس بی زحمت یکم حساب شده حرف بزن تو سوپر شما میتونی حولو حوش 8500 تا با ایکس 3 کمانداری بسازی اگه کل 24 سرباز خونت فعال باشه[/div][/quote]
بیخیال امشب قراره شهرم سبک بشه خیلی وقته سربازامو خوابونده بودم. فقط سرور هنگ نکنه خوبه[/div][/quote]
اگه یکی از رفقام بد قولی نکنه خوبه:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.