ارتقا انبارتا سطح15>ارتقامنابع تا سطح10>سرباز خونه سطح15>درست کردن سرباز (تمامی منابع)>شهر سازی
البته از اول باید2 افزونه هارو فعال کنید و 2 الی3 بار خرید منابع
درضمن من کی دارم دعوا میکنم؟؟
اهان
حالاشد اگه همه اینجوری نظرشونوبگن دیگه انقدربحث پیش نمیاد
این مطلب در 1392/05/19 16:00:37 نوشته شده است و در 1392/05/19 16:01:25 ویرایش شده است .
چی بگم؟؟؟
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]s.s20[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]ارتقا انبارتا سطح15>ارتقامنابع تا سطح10>سرباز خونه سطح15>درست کردن سرباز (تمامی منابع)>شهر سازی
درضمن من کی دارم دعوا میکنم؟؟[/div][/quote]
اهان
حالاشد اگه همه اینجوری نظرشونوبگن دیگه انقدربحث پیش نمیاد[/div][/quote]
در ضمن اینا رو از دوست خوبم بینگو یاد گرفتم[/div][/quote]
لرد1001توکدوم سرورموفق تری؟
توسرور16اسم شهرت واسم بازیکنت چیه؟
ارتقا انبارتا سطح15>ارتقامنابع تا سطح10>سرباز خونه سطح15>درست کردن سرباز (تمامی منابع)>شهر سازی
درضمن من کی دارم دعوا میکنم؟؟
اهان
حالاشد اگه همه اینجوری نظرشونوبگن دیگه انقدربحث پیش نمیاد
من تو سرور15
اونجا فارمم روز4 با400الی 500تا به یکی حمله کردم دیوار شدم
حوصله اون سرور رو نداشتم
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]s.s20[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]s.s20[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]ارتقا انبارتا سطح15>ارتقامنابع تا سطح10>سرباز خونه سطح15>درست کردن سرباز (تمامی منابع)>شهر سازی
درضمن من کی دارم دعوا میکنم؟؟[/div][/quote]
اهان
حالاشد اگه همه اینجوری نظرشونوبگن دیگه انقدربحث پیش نمیاد[/div][/quote]
در ضمن اینا رو از دوست خوبم بینگو یاد گرفتم[/div][/quote]
لرد1001توکدوم سرورموفق تری؟
توسرور16اسم شهرت واسم بازیکنت چیه؟[/div][/quote]
من تو سرور15
اونجا فارمم روز4 با400الی 500تا به یکی حمله کردم دیوار شدم:lol::lol::lol:
حوصله اون سرور رو نداشتم
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که کلا تا الان 24 تومن خرج اکانتم شده اونم خورد خورد سکه زدم. اگه یه جا میزدم الان تو بی سکه ای گیر نمیکردم[/div][/quote]
خوب بگوچجوری خرجش کردی؟
اصلاپیشرفت کردی بااون سکه ها؟
دوست عزیز اگه میخوای مثل موشک بری بالا باید سکه بزنی یا تجربهت درحد بوندس باشه
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]s.s20[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که کلا تا الان 24 تومن خرج اکانتم شده اونم خورد خورد سکه زدم. اگه یه جا میزدم الان تو بی سکه ای گیر نمیکردم[/div][/quote]
خوب بگوچجوری خرجش کردی؟
اصلاپیشرفت کردی بااون سکه ها؟[/div][/quote]
دوست عزیز اگه میخوای مثل موشک بری بالا باید سکه بزنی یا تجربهت درحد بوندس باشه
پیشرفت که اره. شهر اولم شد 1323 و 9 تا شهر دارم همشونم تو نقشه با هم بالای 5 ساعت فاصله دارن. برا جوایز اینطوری زدم سرباز هم که همرم حدوده 300 هزارتاس همر شهر اولم
[quote][div][b]s.s20[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که کلا تا الان 24 تومن خرج اکانتم شده اونم خورد خورد سکه زدم. اگه یه جا میزدم الان تو بی سکه ای گیر نمیکردم[/div][/quote]
خوب بگوچجوری خرجش کردی؟
پیشرفت که اره. شهر اولم شد 1323 و 9 تا شهر دارم همشونم تو نقشه با هم بالای 5 ساعت فاصله دارن. برا جوایز اینطوری زدم:mrgreen: سرباز هم که همرم حدوده 300 هزارتاس همر شهر اولم
پیشرفت که اره. شهر اولم شد 1323 و 9 تا شهر دارم همشونم تو نقشه با هم بالای 5 ساعت فاصله دارن. برا جوایز اینطوری زدم سرباز هم که همرم حدوده 300 هزارتاس همر شهر اولم
آخ امشب چه شبی بشه
مگه نه؟
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]s.s20[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که کلا تا الان 24 تومن خرج اکانتم شده اونم خورد خورد سکه زدم. اگه یه جا میزدم الان تو بی سکه ای گیر نمیکردم[/div][/quote]
خوب بگوچجوری خرجش کردی؟
پیشرفت که اره. شهر اولم شد 1323 و 9 تا شهر دارم همشونم تو نقشه با هم بالای 5 ساعت فاصله دارن. برا جوایز اینطوری زدم:mrgreen: سرباز هم که همرم حدوده 300 هزارتاس همر شهر اولم[/div][/quote]
آخ امشب چه شبی بشه
مگه نه؟
آخ امشب چه شبی بشه
مگه نه؟
اره خداییش . پروپلیرز پرچمشو به رخ همه میکشونه
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]s.s20[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که کلا تا الان 24 تومن خرج اکانتم شده اونم خورد خورد سکه زدم. اگه یه جا میزدم الان تو بی سکه ای گیر نمیکردم[/div][/quote]
خوب بگوچجوری خرجش کردی؟
پیشرفت که اره. شهر اولم شد 1323 و 9 تا شهر دارم همشونم تو نقشه با هم بالای 5 ساعت فاصله دارن. برا جوایز اینطوری زدم:mrgreen: سرباز هم که همرم حدوده 300 هزارتاس همر شهر اولم[/div][/quote]
آخ امشب چه شبی بشه
مگه نه؟[/div][/quote]
اره خداییش . پروپلیرز پرچمشو به رخ همه میکشونه:twisted:
من تا حالا امتحان نکردم ببینم سرعت ساخت سرباز رو چقدر افزایش میده و چه مزایا یا چه معایبی داره.برای همین نمیتونم نظر بدم.اما اگه سرباز خونت سطح 20 باشه خودش خوبه.البته نه برای اونایی که روزی میخوان 10,000 تا سرباز نیزه دار بسازن!!
برای همین اونا شاید از این قابلیت استفاده کنن حتی با سربازخونه سطح 20.
من دارم الان تو سرور 15 تو شهر اولم روزی 145000 تا سرباز میسازم
عزیزم تو سرور سوپر اکسپرس ایکس 3 بسازی بین 10 الی 12 هزار شمشیرزنساخت بعدش شما چطوری 145 هزار سرباز میسازی؟ جیگر فرض کردی ما رو؟
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]من تا حالا امتحان نکردم ببینم سرعت ساخت سرباز رو چقدر افزایش میده و چه مزایا یا چه معایبی داره.برای همین نمیتونم نظر بدم.اما اگه سرباز خونت سطح 20 باشه خودش خوبه.البته نه برای اونایی که روزی میخوان 10,000 تا سرباز نیزه دار بسازن!!
برای همین اونا شاید از این قابلیت استفاده کنن حتی با سربازخونه سطح 20.[/div][/quote]
من دارم الان تو سرور 15 تو شهر اولم روزی 145000 تا سرباز میسازم [/div][/quote]
عزیزم تو سرور سوپر اکسپرس ایکس 3 بسازی بین 10 الی 12 هزار شمشیرزنساخت بعدش شما چطوری 145 هزار سرباز میسازی؟ جیگر فرض کردی ما رو؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.