آقای دانته شما میگی 24 تومن خرج اکانتت شده بعدش تو رایدکال میگی حنان و یکی که اسمش یادم نیست واسم سکه میگیره من خودم 1 گرون هم خرج نکردم؟
اره داداش. 1 قرون هم از جیب خودم ندادم. همشو بچه ها گرفتن
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]آقای دانته شما میگی 24 تومن خرج اکانتت شده بعدش تو رایدکال میگی حنان و یکی که اسمش یادم نیست واسم سکه میگیره من خودم 1 گرون هم خرج نکردم؟:o:shock:[/div][/quote]
آقای دانته شما میگی 24 تومن خرج اکانتت شده بعدش تو رایدکال میگی حنان و یکی که اسمش یادم نیست واسم سکه میگیره من خودم 1 گرون هم خرج نکردم؟
خوش بحالت
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]آقای دانته شما میگی 24 تومن خرج اکانتت شده بعدش تو رایدکال میگی حنان و یکی که اسمش یادم نیست واسم سکه میگیره من خودم 1 گرون هم خرج نکردم؟:o:shock:[/div][/quote]
اره داداش. 1 قرون هم از جیب خودم ندادم. همشو بچه ها گرفتن[/div][/quote]
خوش بحالت:cry:
پیشرفت که اره. شهر اولم شد 1323 و 9 تا شهر دارم همشونم تو نقشه با هم بالای 5 ساعت فاصله دارن. برا جوایز اینطوری زدم سرباز هم که همرم حدوده 300 هزارتاس همر شهر اولم
آخ امشب چه شبی بشه
مگه نه؟
اره خداییش . پروپلیرز پرچمشو به رخ همه میکشونه
شتر در خواب بیند پنبه دانه
حیف من کلا نه امشب و نه فردا نمیتونم بازی کنم . ولی شماها که هستین ببینید لردز کلاب چه میکنه
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]s.s20[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که کلا تا الان 24 تومن خرج اکانتم شده اونم خورد خورد سکه زدم. اگه یه جا میزدم الان تو بی سکه ای گیر نمیکردم[/div][/quote]
خوب بگوچجوری خرجش کردی؟
اصلاپیشرفت کردی بااون سکه ها؟[/div][/quote]
پیشرفت که اره. شهر اولم شد 1323 و 9 تا شهر دارم همشونم تو نقشه با هم بالای 5 ساعت فاصله دارن. برا جوایز اینطوری زدم:mrgreen: سرباز هم که همرم حدوده 300 هزارتاس همر شهر اولم[/div][/quote]
آخ امشب چه شبی بشه
مگه نه؟[/div][/quote]
اره خداییش . پروپلیرز پرچمشو به رخ همه میکشونه:twisted:[/div][/quote]
شتر در خواب بیند پنبه دانه
حیف من کلا نه امشب و نه فردا نمیتونم بازی کنم . ولی شماها که هستین ببینید لردز کلاب چه میکنه :twisted::twisted::twisted:
فکرکنیدسرورجدیدراه افتاده اگر700سکه داشتی چجوری خرجش میکردی که بری صدرجدول؟
من سکه دارم میخوام ببینم بهترین نحوه ی استفاده ازسکه چجوریه
لطفاازاول استفادتون ازسکه تااون آخرآخرشوبگید
مثال(اول شهرداریوباسکه ارتقاع میدم...- آخرشم هرچقدرسکه موندقابلیت های ویزه رواستفاده میکنم.)
من با 700 تا سکه واست هزینه وخرج یک کتیبه رو دز میارم به تدریج حال ندارم بنویسم اما من واست با250 تا سکه خرج کتیبه در میارم
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]s.s20[/b][/div][div]فکرکنیدسرورجدیدراه افتاده اگر700سکه داشتی چجوری خرجش میکردی که بری صدرجدول؟
مثال(اول شهرداریوباسکه ارتقاع میدم...- آخرشم هرچقدرسکه موندقابلیت های ویزه رواستفاده میکنم.)[/div][/quote]
من با 700 تا سکه واست هزینه وخرج یک کتیبه رو دز میارم به تدریج :ugeek: حال ندارم بنویسم اما من واست با250 تا سکه خرج کتیبه در میارم
شما که یک اک گنده داری یکم هم خرج نکردی؟؟؟
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div]آقای دانته شما میگی 24 تومن خرج اکانتت شده بعدش تو رایدکال میگی حنان و یکی که اسمش یادم نیست واسم سکه میگیره من خودم 1 گرون هم خرج نکردم؟:o:shock:[/div][/quote]
شما که یک اک گنده داری یکم هم خرج نکردی؟؟؟:shock:
فکرکنیدسرورجدیدراه افتاده اگر700سکه داشتی چجوری خرجش میکردی که بری صدرجدول؟
مثال(اول شهرداریوباسکه ارتقاع میدم...- آخرشم هرچقدرسکه موندقابلیت های ویزه رواستفاده میکنم.)
من با 700 تا سکه واست هزینه وخرج یک کتیبه رو دز میارم به تدریج حال ندارم بنویسم اما من واست با250 تا سکه خرج کتیبه در میارم
[quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]s.s20[/b][/div][div]فکرکنیدسرورجدیدراه افتاده اگر700سکه داشتی چجوری خرجش میکردی که بری صدرجدول؟
مثال(اول شهرداریوباسکه ارتقاع میدم...- آخرشم هرچقدرسکه موندقابلیت های ویزه رواستفاده میکنم.)[/div][/quote]
من با 700 تا سکه واست هزینه وخرج یک کتیبه رو دز میارم به تدریج :ugeek: حال ندارم بنویسم اما من واست با250 تا سکه خرج کتیبه در میارم[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.