من یه اکانت داخل سرور 16 داشتم فارم شد الان دیگه هیچی بهش سر نمیزنم برای همین نمیدونم چه خبره نمیدونم هم شما دقیقا داخل کدوم اتحاد هستین قوی یا صعیف!!!
ما در مورد سرور 16 حرف نمیزنیم!!!!!
بعد چند ساعت هنوز نفهمیدی؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]من یه اکانت داخل سرور 16 داشتم فارم شد الان دیگه هیچی بهش سر نمیزنم برای همین نمیدونم چه خبره نمیدونم هم شما دقیقا داخل کدوم اتحاد هستین قوی یا صعیف!!![/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
تشکراتونو بزارید واسه این جواب:
چتر نجات یه نخ داره به نام گلایدر که با کشیدنش کل چتر تبدیل میشه به یک تیکه پارچه و چتر سوار با مخ میخوره زمین اقایون عشق THE BEST
من قبل از اینکه اتحادم نابود شه شما با چتر نجات به سلامت از این سرور فرود بیاد من نخ گلایدرشو میکشم تا همتون با مخ بیاید پاین
والسلام
سیعلم الذین الظلمو به ای ینتقم المنتقمون
داداش از کی تا حالا چتر نجات یه نخ داره به نام گلایدر؟؟
فقط ناراتو
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]تشکراتونو بزارید واسه این جواب:
چتر نجات یه نخ داره به نام گلایدر که با کشیدنش کل چتر تبدیل میشه به یک تیکه پارچه و چتر سوار با مخ میخوره زمین اقایون عشق THE BEST
من قبل از اینکه اتحادم نابود شه شما با چتر نجات به سلامت از این سرور فرود بیاد من نخ گلایدرشو میکشم تا همتون با مخ بیاید پاین:twisted:
والسلام:arrow:
سیعلم الذین الظلمو به ای ینتقم المنتقمون :ugeek:[/div][/quote]
داداش از کی تا حالا چتر نجات یه نخ داره به نام گلایدر؟؟:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
من یه اکانت داخل سرور 16 داشتم فارم شد الان دیگه هیچی بهش سر نمیزنم برای همین نمیدونم چه خبره نمیدونم هم شما دقیقا داخل کدوم اتحاد هستین قوی یا صعیف!!!
این داداش ارشیا که فقط داخل سرور 16 بازی کرده!!!پس چطوری اون خبر داره؟؟؟
فقط ناراتو
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]من یه اکانت داخل سرور 16 داشتم فارم شد الان دیگه هیچی بهش سر نمیزنم برای همین نمیدونم چه خبره نمیدونم هم شما دقیقا داخل کدوم اتحاد هستین قوی یا صعیف!!![/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
بیا اتحاد ما
وقتی میگم فارم 1 روزه شدم یعنی زیر 200 هستم.من که نه سکه میخرم نه مثل صر اول جدول حرفه ای بازی میکنم معمولیم.
فقط ناراتو
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]من یه اکانت داخل سرور 16 داشتم فارم شد الان دیگه هیچی بهش سر نمیزنم برای همین نمیدونم چه خبره نمیدونم هم شما دقیقا داخل کدوم اتحاد هستین قوی یا صعیف!!![/div][/quote]
بیا اتحاد ما [/div][/quote]
وقتی میگم فارم 1 روزه شدم یعنی زیر 200 هستم.من که نه سکه میخرم نه مثل صر اول جدول حرفه ای بازی میکنم معمولیم.
من تو سرور المانم هستم
شما منظورتون سرور آلمانه؟؟میگم چرا داخل این مبحث دارین میحرفین.خخخخخخخخخخخخخخ
فقط ناراتو
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]من یه اکانت داخل سرور 16 داشتم فارم شد الان دیگه هیچی بهش سر نمیزنم برای همین نمیدونم چه خبره نمیدونم هم شما دقیقا داخل کدوم اتحاد هستین قوی یا صعیف!!![/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
این داداش ارشیا که فقط داخل سرور 16 بازی کرده!!!پس چطوری اون خبر داره؟؟؟[/div][/quote]
من تو سرور المانم هستم:geek:[/div][/quote]
شما منظورتون سرور آلمانه؟؟میگم چرا داخل این مبحث دارین میحرفین.خخخخخخخخخخخخخخ:lol::lol::lol:
داداش تو این مطلب رو 10 صفحه قبل رفتی گیر اوردی الان نقل قولش میکنی؟؟؟!!با چه حوصله ای داری!!!
فقط ناراتو
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]فعلا فقطgrobs می تونه بیاد اتحادمون بقیه ممنوع[/div][/quote]
ممنون داداش[/div][/quote]
داداش تو این مطلب رو 10 صفحه قبل رفتی گیر اوردی الان نقل قولش میکنی؟؟؟!!با چه حوصله ای داری!!!:o
من تو سرور المانم هستم
شما منظورتون سرور آلمانه؟؟میگم چرا داخل این مبحث دارین میحرفین.خخخخخخخخخخخخخخ
ایکیوت در حد جلبک
بابا اینطوری نگو به مسئله رو میکنم نتونی همچین حرفی بزنیا!!!
فقط ناراتو
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div]من یه اکانت داخل سرور 16 داشتم فارم شد الان دیگه هیچی بهش سر نمیزنم برای همین نمیدونم چه خبره نمیدونم هم شما دقیقا داخل کدوم اتحاد هستین قوی یا صعیف!!![/div][/quote]
این داداش ارشیا که فقط داخل سرور 16 بازی کرده!!!پس چطوری اون خبر داره؟؟؟[/div][/quote]
من تو سرور المانم هستم:geek:[/div][/quote]
شما منظورتون سرور آلمانه؟؟میگم چرا داخل این مبحث دارین میحرفین.خخخخخخخخخخخخخخ:lol::lol::lol:[/div][/quote]
:evil:ایکیوت در حد جلبک[/div][/quote]
بابا اینطوری نگو به مسئله رو میکنم نتونی همچین حرفی بزنیا!!!
داداش تو این مطلب رو 10 صفحه قبل رفتی گیر اوردی الان نقل قولش میکنی؟؟؟!!با چه حوصله ای داری!!!
یه مدت بایا انجمن اونقدر بیکار میشی از صفحه 100 هم نقل کنی
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]فعلا فقطgrobs می تونه بیاد اتحادمون بقیه ممنوع[/div][/quote]
ممنون داداش[/div][/quote]
داداش تو این مطلب رو 10 صفحه قبل رفتی گیر اوردی الان نقل قولش میکنی؟؟؟!!با چه حوصله ای داری!!!:o[/div][/quote]
یه مدت بایا انجمن اونقدر بیکار میشی از صفحه 100 هم نقل کنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.