بچه ها این ارشیا 39 تا نیزه دار داره آمارش در اومد
نکن
دیگه دیر شد عمومیش کردم
خواستم بهت بگم بازی بی رحمه
بی رحم ترین سرور به چشم من تا حالا همین سرور 16 است.باقیش لااقل بهتر بوده!!
خیلی نامردی امیدم به این بود یه سرور فارم نشم یچیز چرتم از گینگیزا ببرم ولی یکاری می کنم 0 تا هم نتونی ببری
من نامردم؟؟آخه من مگه چیکار کردم.من خودم فارمم نمیتونم بهت حمله کنم!!!
با تو نبودم که
اگه میخوای اونایی که به تو حمله میکنن هم برن جاده خاکی هیچ چی نصیبشون نشه و حال داری بازی کنی و هر روز یه پیشرفت کوچیکی کنی بگو بهت پیام خصوصی بدم.
فقط ناراتو
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها این ارشیا 39 تا نیزه دار داره آمارش در اومد ;);)[/div][/quote]
نکن:evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
دیگه دیر شد عمومیش کردم ;);)
خواستم بهت بگم بازی بی رحمه :mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:خیلی نامردی امیدم به این بود یه سرور فارم نشم یچیز چرتم از گینگیزا ببرم ولی یکاری می کنم 0 تا هم نتونی ببری:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:با تو نبودم که[/div][/quote]
اگه میخوای اونایی که به تو حمله میکنن هم برن جاده خاکی هیچ چی نصیبشون نشه و حال داری بازی کنی و هر روز یه پیشرفت کوچیکی کنی بگو بهت پیام خصوصی بدم.
بچه ها این ارشیا 39 تا نیزه دار داره آمارش در اومد
نکن
دیگه دیر شد عمومیش کردم
خواستم بهت بگم بازی بی رحمه
خیلی نامردی امیدم به این بود یه سرور فارم نشم یچیز چرتم از گینگیزا ببرم ولی یکاری می کنم 0 تا هم نتونی ببری
با تو نبودم که
اره بگکو
فرستادم
فقط ناراتو
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها این ارشیا 39 تا نیزه دار داره آمارش در اومد ;);)[/div][/quote]
نکن:evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
دیگه دیر شد عمومیش کردم ;);)
خواستم بهت بگم بازی بی رحمه :mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:خیلی نامردی امیدم به این بود یه سرور فارم نشم یچیز چرتم از گینگیزا ببرم ولی یکاری می کنم 0 تا هم نتونی ببری:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:با تو نبودم که[/div][/quote]
اگه میخوای اونایی که به تو حمله میکنن هم برن جاده خاکی هیچ چی نصیبشون نشه و حال داری بازی کنی و هر روز یه پیشرفت کوچیکی کنی بگو بهت پیام خصوصی بدم.[/div][/quote]
اره بگکو:P[/div][/quote]
فرستادم
داداش ایها ناس بیاید ببینید
این اتحاد THE BISET از اتحاد ما میترسه ،
میترسه ما پیشرفت کنیم نتونن جلومونو بگیرن بخاطر همین میخوان دست پیشو بگیرن که پس نیفتن
این همه عضو جمع کردن تا یه وقت نیان تو اتحادما بدبخت شن آره جریان اصلی اینه
این مطلب در 1392/05/17 20:34:17 نوشته شده است و در 1392/05/17 20:34:53 ویرایش شده است .
Ƙєηѕнι
میترسه ما پیشرفت کنیم نتونن جلومونو بگیرن بخاطر همین میخوان دست پیشو بگیرن که پس نیفتن:o
این همه عضو جمع کردن تا یه وقت نیان تو اتحادما بدبخت شن آره جریان اصلی اینه:twisted:
میترسه ما پیشرفت کنیم نتونن جلومونو بگیرن بخاطر همین میخوان دست پیشو بگیرن که پس نیفتن
این همه عضو جمع کردن تا یه وقت نیان تو اتحادما بدبخت شن آره جریان اصلی اینه
زورشون به ما نمیرسه قمپوز در میکنن
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]داداش ایها ناس بیاید ببینید
میترسه ما پیشرفت کنیم نتونن جلومونو بگیرن بخاطر همین میخوان دست پیشو بگیرن که پس نیفتن:o
این همه عضو جمع کردن تا یه وقت نیان تو اتحادما بدبخت شن آره جریان اصلی اینه:twisted:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
زورشون به ما نمیرسه قمپوز در میکنن:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
تشکراتونو بزارید واسه این جواب:
چتر نجات یه نخ داره به نام گلایدر که با کشیدنش کل چتر تبدیل میشه به یک تیکه پارچه و چتر سوار با مخ میخوره زمین اقایون عشق THE BEST
من قبل از اینکه اتحادم نابود شه شما با چتر نجات به سلامت از این سرور فرود بیاد من نخ گلایدرشو میکشم تا همتون با مخ بیاید پاین
والسلام
سیعلم الذین الظلمو به ای ینتقم المنتقمون
Ƙєηѕнι
چتر نجات یه نخ داره به نام گلایدر که با کشیدنش کل چتر تبدیل میشه به یک تیکه پارچه و چتر سوار با مخ میخوره زمین اقایون عشق THE BEST
من قبل از اینکه اتحادم نابود شه شما با چتر نجات به سلامت از این سرور فرود بیاد من نخ گلایدرشو میکشم تا همتون با مخ بیاید پاین:twisted:
والسلام:arrow:
سیعلم الذین الظلمو به ای ینتقم المنتقمون :ugeek:
حالا تا صبح لغوز بخونین و قمپوز در کنیدکه ما الیم و ما بلیم و الدرم بولدرم کنید آرههه
حالا گریه نکن
ما هم گریمون میگیره
صبر کن با موسس حرف میزنم جنگ را لغو کنه
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]حالا تا صبح لغوز بخونین و قمپوز در کنیدکه ما الیم و ما بلیم و الدرم بولدرم کنید آرههه:twisted:[/div][/quote]
حالا گریه نکن:(
ما هم گریمون میگیره
صبر کن با موسس حرف میزنم جنگ را لغو کنه
من قبل از اینکه اتحادم نابود شه شما با چتر نجات به سلامت از این سرور فرود بیاد من نخ گلایدرشو میکشم تا همتون با مخ بیاید پاین
والسلام
سیعلم الذین الظلمو به ای ینتقم المنتقمون
باشه بابا شما شاخ سرور
ااااااااه
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]تشکراتونو بزارید واسه این جواب:
من قبل از اینکه اتحادم نابود شه شما با چتر نجات به سلامت از این سرور فرود بیاد من نخ گلایدرشو میکشم تا همتون با مخ بیاید پاین:twisted:
والسلام:arrow:
سیعلم الذین الظلمو به ای ینتقم المنتقمون :ugeek:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
باشه بابا شما شاخ سرور
ااااااااه
من یه اکانت داخل سرور 16 داشتم فارم شد الان دیگه هیچی بهش سر نمیزنم برای همین نمیدونم چه خبره نمیدونم هم شما دقیقا داخل کدوم اتحاد هستین قوی یا صعیف!!!
فقط ناراتو
من یه اکانت داخل سرور 16 داشتم فارم شد الان دیگه هیچی بهش سر نمیزنم برای همین نمیدونم چه خبره نمیدونم هم شما دقیقا داخل کدوم اتحاد هستین قوی یا صعیف!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.