بچه ها این ارشیا 39 تا نیزه دار داره آمارش در اومد
نکن
دیگه دیر شد عمومیش کردم
خواستم بهت بگم بازی بی رحمه
این مطلب در 1392/05/17 20:16:25 نوشته شده است و در 1392/05/17 20:16:46 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها این ارشیا 39 تا نیزه دار داره آمارش در اومد ;);)[/div][/quote]
نکن:evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
دیگه دیر شد عمومیش کردم ;);)
خواستم بهت بگم بازی بی رحمه :mrgreen:
نه داداش ما عضو نمیگیریم دیگه
فقط برای بعضی از دوستان جا گرفتیم
منم دوست انجمنیم دیگه
منظورم از دوستان گروبز بود
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]:|:|:|:|:|می تونم بیام اتحادتون همین ده بست :cry::|:cry::|:cry::|[/div][/quote]
نه داداش ما عضو نمیگیریم دیگه ;);)
فقط برای بعضی از دوستان جا گرفتیم :geek:[/div][/quote]
منم دوست انجمنیم دیگه:P:P:P[/div][/quote]
منظورم از دوستان گروبز بود ;)
نکن
دیگه دیر شد عمومیش کردم
بی رحم ترین سرور به چشم من تا حالا همین سرور 16 است.باقیش لااقل بهتر بوده!!
فقط ناراتو
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها این ارشیا 39 تا نیزه دار داره آمارش در اومد ;);)[/div][/quote]
خواستم بهت بگم بازی بی رحمه :mrgreen:[/div][/quote]
نکن
دیگه دیر شد عمومیش کردم
دردتازه عرشیا با ع است
داداش منم تو سرور 16 فارمم .زیاد ناراحت نشو.تازه من با اون که فارمم کرد دوست هم شدم!!!
به خدا!!
فقط ناراتو
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها این ارشیا 39 تا نیزه دار داره آمارش در اومد ;);)[/div][/quote]
دیگه دیر شد عمومیش کردم ;);)[/div][/quote]
درد:evil::evil::evil:تازه عرشیا با ع است:evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/div][/quote]
داداش منم تو سرور 16 فارمم .زیاد ناراحت نشو.تازه من با اون که فارمم کرد دوست هم شدم!!!:shock:
به خدا!!
نکن
دیگه دیر شد عمومیش کردم
خیلی نامردی امیدم به این بود یه سرور فارم نشم یچیز چرتم از گینگیزا ببرم ولی یکاری می کنم 0 تا هم نتونی ببری
من نامردم؟؟آخه من مگه چیکار کردم.من خودم فارمم نمیتونم بهت حمله کنم!!!
فقط ناراتو
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]gh.n.p[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بچه ها این ارشیا 39 تا نیزه دار داره آمارش در اومد ;);)[/div][/quote]
خواستم بهت بگم بازی بی رحمه :mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:خیلی نامردی امیدم به این بود یه سرور فارم نشم یچیز چرتم از گینگیزا ببرم ولی یکاری می کنم 0 تا هم نتونی ببری:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
من نامردم؟؟آخه من مگه چیکار کردم.من خودم فارمم نمیتونم بهت حمله کنم!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.