عکس شهرم بدون فیلتر
سربازاشو یک کاری کردم فقط اعضا اتحادم می تونن ببینن
http://8pic.ir/images/14496466747903949663.jpg
برو بچ اتحاد سربازا رو دیدن؟
آره دمت گرمممممممممم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]عکس شهرم بدون فیلتر
:mrgreen: سربازاشو یک کاری کردم فقط اعضا اتحادم می تونن ببینن
http://8pic.ir/images/14496466747903949663.jpg
:mrgreen::mrgreen: برو بچ اتحاد سربازا رو دیدن؟:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
آره دمت گرمممممممممم:o:o:o:o
به خدا منم از داراگون دل خوشی ندارم حتی از ماورا این اسمو زدم گفتم شاید خوشتون بیاد نمیخواین اسمو عوض کنم بزارم....
من از ماورا مطنفرم . پست ترین اتحاد سرورای عصر پادشاهانه ولی داراگون بهتره
من از هیچکدوم دل خوشی ندارم
این مطلب در 1392/05/17 19:24:23 نوشته شده است و در 1392/05/17 19:24:47 ویرایش شده است .
Ƙєηѕнι
به خدا منم از داراگون دل خوشی ندارم حتی از ماورا این اسمو زدم گفتم شاید خوشتون بیاد:cry: نمیخواین اسمو عوض کنم بزارم....
من از هیچکدوم دل خوشی ندارم:cry::evil:
به خدا منم از داراگون دل خوشی ندارم حتی از ماورا اینو زدم گفتم شاید خوشتون بیاد نمیخواین اسمو عوض کنم بزارم....
فارم میشید الان یکیتونو فارم میکنم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]به خدا منم از داراگون دل خوشی ندارم حتی از ماورا اینو زدم گفتم شاید خوشتون بیاد:cry: نمیخواین اسمو عوض کنم بزارم....
من از هیچکدوم دل خوشی ندارم:cry::evil:[/div][/quote]
فارم میشید الان یکیتونو فارم میکنم ;);)
اقا منو وسط ماجرا نکشید چون فقط یباره عضو این اتحاد شدم تو کل سرورا
نباید این کارو میکردی فارم میشی
من از کجا می دونستم اقا
دیگه دکترا هم جواب کردن کاری نمیشه کرد میتونی دکمه ی حذف اکانت رو بزنی
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]بعضی ها تو اوج قدرت اصالت خودشونو فراموش کردن:roll:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:دمت گرم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
چرا نمیشه پیشنهاد زیر مجموعگی فرساد:evil::evil:[/div][/quote]
چون میخوایم منفجرتون بوگولیم :twisted::twisted:[/div][/quote]
:roll:مشکلتون باما چیه ما که صلح دادیم[/div][/quote]
اتحادتون تو همه سرورا به ما ظلم کرده[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:oداداش من اصلا تاریخچه بقیه سرورارو نمی دونم[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:oاقا منو وسط ماجرا نکشید چون فقط یباره عضو این اتحاد شدم تو کل سرورا:o[/div][/quote]
نباید این کارو میکردی فارم میشی[/div][/quote]
من از کجا می دونستم اقا:o:o:o:o[/div][/quote]
دیگه دکترا هم جواب کردن کاری نمیشه کرد میتونی دکمه ی حذف اکانت رو بزنی :twisted::twisted:
به خدا منم از داراگون دل خوشی ندارم حتی از ماورا این اسمو زدم گفتم شاید خوشتون بیاد نمیخواین اسمو عوض کنم بزارم....
اسموعوض کن اینا اومدن کینشونو خالی کنن
اگه اسم هم عوض کنید برای ما فرقی نداره
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]به خدا منم از داراگون دل خوشی ندارم حتی از ماورا این اسمو زدم گفتم شاید خوشتون بیاد:cry: نمیخواین اسمو عوض کنم بزارم....
من از هیچکدوم دل خوشی ندارم:cry::evil:[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:oاسموعوض کن اینا اومدن کینشونو خالی کنن[/div][/quote]
اگه اسم هم عوض کنید برای ما فرقی نداره :evil::evil::evil:
اقا منو وسط ماجرا نکشید چون فقط یباره عضو این اتحاد شدم تو کل سرورا
نباید این کارو میکردی فارم میشی
من از کجا می دونستم اقا
دیگه دکترا هم جواب کردن کاری نمیشه کرد میتونی دکمه ی حذف اکانت رو بزنی
نامرد اومدم یه سرور فارم نشم .....به ذوقم
مشکل خودته این اتحاده از ما باج گرفت ولی بهش ندادیممممممممممم حممله انداخت رو اکانت نامردااااااااااا
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]بعضی ها تو اوج قدرت اصالت خودشونو فراموش کردن:roll:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:دمت گرم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
چرا نمیشه پیشنهاد زیر مجموعگی فرساد:evil::evil:[/div][/quote]
چون میخوایم منفجرتون بوگولیم :twisted::twisted:[/div][/quote]
:roll:مشکلتون باما چیه ما که صلح دادیم[/div][/quote]
اتحادتون تو همه سرورا به ما ظلم کرده[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:oداداش من اصلا تاریخچه بقیه سرورارو نمی دونم[/div][/quote]
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:oاقا منو وسط ماجرا نکشید چون فقط یباره عضو این اتحاد شدم تو کل سرورا:o[/div][/quote]
نباید این کارو میکردی فارم میشی[/div][/quote]
من از کجا می دونستم اقا:o:o:o:o[/div][/quote]
دیگه دکترا هم جواب کردن کاری نمیشه کرد میتونی دکمه ی حذف اکانت رو بزنی :twisted::twisted:[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:نامرد اومدم یه سرور فارم نشم .....به ذوقم[/div][/quote]
مشکل خودته این اتحاده از ما باج گرفت ولی بهش ندادیممممممممممم حممله انداخت رو اکانت نامردااااااااااا:evil::evil::evil:
عوض کردم تا بعضی ها دقت کن بعضی ها که کینه شتری اند
بیخیال شند
اقا اسم عوض شد بیخیال شد
عمرا
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]عوض کردم تا بعضی ها دقت کن بعضی ها که کینه شتری اند
بیخیال شند:lol:[/div][/quote]
اقا اسم عوض شد بیخیال شد:roll::roll:[/div][/quote]
عمرا :evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.