بهترین بازیکن اونی هست که با مولتی اکانت پیشرفت کنه ولی هیچوقت تابلو بازی در نیاره که پشتیبانی بفهمه و....
آورین به تو معلومه تجربه داری(تو مولتی بازی)
این تراوین چه شاخی شدم اوه اوه همه بیاید بازی کنیم
رتبه ۱جدول هستم تو تاپ ۱۰هم تو همه رتبه
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]بهترین بازیکن اونی هست که با مولتی اکانت پیشرفت کنه ولی هیچوقت تابلو بازی در نیاره که پشتیبانی بفهمه و....
;)[/div][/quote]
آورین به تو معلومه تجربه داری(تو مولتی بازی):mrgreen:
حنان از همشون بهتره
سرور 10 کلید طلا زد
جزو 10 غارتگر برتر هم بود برید ببینید غارتگرای سرور 10 را گرگ بیزار مال حنانه کلی مدال غارت داشت
به نظرم بهترین بازیکن اونه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
حنان از همشون بهتره
سرور 10 کلید طلا زد
جزو 10 غارتگر برتر هم بود برید ببینید غارتگرای سرور 10 را گرگ بیزار مال حنانه کلی مدال غارت داشت
به نظرم بهترین بازیکن اونه:ugeek:
میگم چرا اولا اون قاصدک رو گذاشتین مگه قویه؟؟؟ چرا ایم رهام قنیبری یا افشین یا جوجو یا علی رو نزاشتین؟؟؟؟؟
آره قاصدکا گذاشته بود این لیستا بهش دادم گفتم اینا بذار
نه آخه اونا اینقدرا حرفه ای نیستن
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div]میگم چرا اولا اون قاصدک رو گذاشتین مگه قویه؟؟؟ چرا ایم رهام قنیبری یا افشین یا جوجو یا علی رو نزاشتین؟؟؟؟؟[/div][/quote]
میگم چرا اولا اون قاصدک رو گذاشتین مگه قویه؟؟؟ چرا ایم رهام قنیبری یا افشین یا جوجو یا علی رو نزاشتین؟؟؟؟؟
بابا جان کانر حرفه ای نیست؟؟؟؟
دانته چی؟؟؟؟
سیمون بولیوار؟؟؟؟
دیگه شاهین شمالی؟؟؟؟؟
اینا هنوز هیچی نگرفتن اینایی که من گفتم بذارتشون جزو قهرمانان سرور های گذشته بودن که تو انجمنم بودن البته الآن خیلی کم میان
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]میگم چرا اولا اون قاصدک رو گذاشتین مگه قویه؟؟؟ چرا ایم رهام قنیبری یا افشین یا جوجو یا علی رو نزاشتین؟؟؟؟؟[/div][/quote]
نه آخه اونا اینقدرا حرفه ای نیستن [/div][/quote]
دانته چی؟؟؟؟
سیمون بولیوار؟؟؟؟
دیگه شاهین شمالی؟؟؟؟؟[/div][/quote]
اینا هنوز هیچی نگرفتن اینایی که من گفتم بذارتشون جزو قهرمانان سرور های گذشته بودن که تو انجمنم بودن البته الآن خیلی کم میان:oops:
بینگ ومعلومه بازیکن خفنیه نیاز به دیدن نیست چون کلید طلایی زده همینشم کار هرکسی نیست
عزیزم مگه کتیبه زده کلید طلایی خیلی ها زدن
بین دو هزار نفر ادم فقط میتونن 12 نفر کلید طلا بزنن
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]بینگ ومعلومه بازیکن خفنیه نیاز به دیدن نیست چون کلید طلایی زده همینشم کار هرکسی نیست[/div][/quote]
عزیزم مگه کتیبه زده کلید طلایی خیلی ها زدن [/div][/quote]
بین دو هزار نفر ادم فقط میتونن 12 نفر کلید طلا بزنن
دانته چی؟؟؟؟
سیمون بولیوار؟؟؟؟
دیگه شاهین شمالی؟؟؟؟؟
اینا هنوز هیچی نگرفتن اینایی که من گفتم بذارتشون جزو قهرمانان سرور های گذشته بودن که تو انجمنم بودن البته الآن خیلی کم میان
سابقه جنابعالی را نمیدونم ولی ممد فتیده از بازیکن هایی که گذاشتی بزرگ تره هم سبک بازیش خوبه و هم با اکانت های دوستاش خیلی جایزه برده و بعدی افشین که کلید طلا سرور 6 را زده و جز تاپ غارت هم همیشه بود ولی از همه بزرگ تر که نیستش لجند کوییکن یا همون پوریا هست که واقعا من از بازیش صفا می برم خیلی حرفه ای لامصب
ahp= مخفف ((اراده های پولادین))
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]میگم چرا اولا اون قاصدک رو گذاشتین مگه قویه؟؟؟ چرا ایم رهام قنیبری یا افشین یا جوجو یا علی رو نزاشتین؟؟؟؟؟[/div][/quote]
نه آخه اونا اینقدرا حرفه ای نیستن [/div][/quote]
دانته چی؟؟؟؟
سیمون بولیوار؟؟؟؟
دیگه شاهین شمالی؟؟؟؟؟[/div][/quote]
اینا هنوز هیچی نگرفتن اینایی که من گفتم بذارتشون جزو قهرمانان سرور های گذشته بودن که تو انجمنم بودن البته الآن خیلی کم میان:oops: [/div][/quote]
سابقه جنابعالی را نمیدونم ولی ممد فتیده از بازیکن هایی که گذاشتی بزرگ تره هم سبک بازیش خوبه و هم با اکانت های دوستاش خیلی جایزه برده و بعدی افشین که کلید طلا سرور 6 را زده و جز تاپ غارت هم همیشه بود ولی از همه بزرگ تر که نیستش لجند کوییکن یا همون پوریا هست که واقعا من از بازیش صفا می برم خیلی حرفه ای لامصب:D
http://www.tsitgames.ir/poster/s6.jpg
حنان
آرته
هیتمن
و هوها(یادم رفت بگم بهش بنویسه)
توی این عکس هستن
حنان سرور 10 نفر 7 غارت هم شده برو ببین گرگ بیزار و کلید طلا هم زده
http://www.tsitgames.ir/poster/s6.jpg
حنان
آرته
هیتمن
و هوها(یادم رفت بگم بهش بنویسه)
توی این عکس هستن
حنان سرور 10 نفر 7 غارت هم شده برو ببین گرگ بیزار و کلید طلا هم زده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.