من یک کلید طلا رو زدم توی سرور 10....1.5میلون گینگیز کشتم.....7تا از شهرای swan رو صفر کردم.....3تا از شهرای هیوا کردمن رو صفر کردم....30 تا سکه زدم....10 تا سکه ی دیگه هم زدم.
حالا من نباید باشم
اصلا تا حالا دیدین یک دختر اینفد خشن باشه؟؟؟
مگه دختری!!!
این تراوین چه شاخی شدم اوه اوه همه بیاید بازی کنیم
رتبه ۱جدول هستم تو تاپ ۱۰هم تو همه رتبه
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]من یک کلید طلا رو زدم توی سرور 10....1.5میلون گینگیز کشتم.....7تا از شهرای swan رو صفر کردم.....3تا از شهرای هیوا کردمن رو صفر کردم....30 تا سکه زدم....10 تا سکه ی دیگه هم زدم.
حالا من نباید باشم:?::(:(:(
اصلا تا حالا دیدین یک دختر اینفد خشن باشه؟؟؟[/div][/quote]
مگه دختری!!!
تو لرد ابای هستی ؟
شوخی نکن حوصله ندارم شوالیه سیاه توی اتحاد هشتاد سردار بود جاسوس تشخیص داده شد از اتحاد کردیمش بیرون حالا میای قمپوز در می کنی ؟
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]shovaliye.siah[/b][/div][div]نوشتم تو توضیحات[/div][/quote]
تو لرد ابای هستی ؟ :lol:
شوخی نکن حوصله ندارم شوالیه سیاه توی اتحاد هشتاد سردار بود جاسوس تشخیص داده شد از اتحاد کردیمش بیرون حالا میای قمپوز در می کنی ؟
من یک کلید طلا رو زدم توی سرور 10....1.5میلون گینگیز کشتم.....7تا از شهرای swan رو صفر کردم.....3تا از شهرای هیوا کردمن رو صفر کردم....30 تا سکه زدم....10 تا سکه ی دیگه هم زدم.
حالا من نباید باشم
مگه دختری!!!
مگه چیه؟؟با اسم پسر داداشم اومدم اذیتم نکنن....
حالا که همه فهمیدن
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]من یک کلید طلا رو زدم توی سرور 10....1.5میلون گینگیز کشتم.....7تا از شهرای swan رو صفر کردم.....3تا از شهرای هیوا کردمن رو صفر کردم....30 تا سکه زدم....10 تا سکه ی دیگه هم زدم.
مگه دختری!!![/div][/quote]
مگه چیه؟؟با اسم پسر داداشم اومدم اذیتم نکنن....[/div][/quote]
حالا که همه فهمیدن:mrgreen:
حالا من نباید باشم
مگه دختری!!!
حالا که همه فهمیدن
توی انجمن نه توی بازی....
god is good
[quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]من یک کلید طلا رو زدم توی سرور 10....1.5میلون گینگیز کشتم.....7تا از شهرای swan رو صفر کردم.....3تا از شهرای هیوا کردمن رو صفر کردم....30 تا سکه زدم....10 تا سکه ی دیگه هم زدم.
حالا که همه فهمیدن:mrgreen:[/div][/quote]
حالا من نباید باشم
مگه دختری!!!
حالا که همه فهمیدن
هها
راست میگی اینجا کسی*نداره که توهین کنه
موضوع داره میره جاده خاکی لطفا برگرد سر اصل مطلب
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]من یک کلید طلا رو زدم توی سرور 10....1.5میلون گینگیز کشتم.....7تا از شهرای swan رو صفر کردم.....3تا از شهرای هیوا کردمن رو صفر کردم....30 تا سکه زدم....10 تا سکه ی دیگه هم زدم.
حالا که همه فهمیدن:mrgreen:[/div][/quote]
توی انجمن نه توی بازی....[/div][/quote]
هها
راست میگی اینجا کسی*نداره که توهین کنه
موضوع داره میره جاده خاکی لطفا برگرد سر اصل مطلب
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.