سلام دوستان میخواستم بپرسم شاخترین بازیکن تو سرورا که عضو انجمنی هستش کیه؟؟؟
لطفا از توهین و مولتی باز بود اشخاص بپرهیزید حتی شما دوست عزیز
مهدی۵۲۱ رو نمیزارم دلش بسوزه
البته اشخاص دیگری هم هستن من زیاد قدیمی هارو نمیشناسم
گزینه هات اصلا درست درمان نیست ...
اسم خودت و قاصدک رو بردار ...
مگه من چمه خودم ۳۰سکه تو س۱۲ زدم
چقدر زیاد؟
30 سکه رو با 2 هزار تا سربازم میشه گرفت
حسین شعبانی و الکابو و امپراطور11 فتیده هادی فاطم پور پس اینا چی؟
حسین شعبانی و ساکسون حرفه ای هستن
بقیشون اونقدرا حرفه ای نیستن به جز الکابو که اونم به حسین نمیرسه
حسین که باید باشه ولی فتیده به اون حرفه ایی امپراطور 11 به اون خوبی؟
نه فتیده خوب نیست هر چیم که تو سرور 15 قدرتمنده به خاطر محرابه
امپراطورم زیاد خوب نیست
لــــول من بازیم خوب نیست یا محراب؟ محراب تا الان یه 50 تایی از قهرمانامو کوبیده تو دیوار. اون که سالی 12 ماه رو اکانته خودش نمیا چه برسه بیاد رو ماله من!!
روی این ایدی
f a t i d e
و
ʍԾɧԹʍԹԺЧбΙЧ
هستند
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div][quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div]سلام دوستان میخواستم بپرسم شاخترین بازیکن تو سرورا که عضو انجمنی هستش کیه؟؟؟:?:
لطفا از توهین و مولتی باز بود اشخاص بپرهیزید حتی شما دوست عزیز:|
مهدی۵۲۱ رو نمیزارم دلش بسوزه :mrgreen:
البته اشخاص دیگری هم هستن من زیاد قدیمی هارو نمیشناسم[/div][/quote]
گزینه هات اصلا درست درمان نیست ...
اسم خودت و قاصدک رو بردار ...[/div][/quote]
مگه من چمه خودم ۳۰سکه تو س۱۲ زدم8-)[/div][/quote]
چقدر زیاد؟:o
30 سکه رو با 2 هزار تا سربازم میشه گرفت
حسین شعبانی و الکابو و امپراطور11 فتیده هادی فاطم پور پس اینا چی؟:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x[/div][/quote]
حسین شعبانی و ساکسون حرفه ای هستن
بقیشون اونقدرا حرفه ای نیستن به جز الکابو که اونم به حسین نمیرسه[/div][/quote]
حسین که باید باشه ولی فتیده به اون حرفه ایی امپراطور 11 به اون خوبی؟
[/div][/quote]
نه فتیده خوب نیست هر چیم که تو سرور 15 قدرتمنده به خاطر محرابه
امپراطورم زیاد خوب نیست[/div][/quote]
لــــول من بازیم خوب نیست یا محراب؟ محراب تا الان یه 50 تایی از قهرمانامو کوبیده تو دیوار. اون که سالی 12 ماه رو اکانته خودش نمیا چه برسه بیاد رو ماله من!!
میگم چرا اولا اون قاصدک رو گذاشتین مگه قویه؟؟؟ چرا ایم رهام قنیبری یا افشین یا جوجو یا علی رو نزاشتین؟؟؟؟؟
آره قاصدکا گذاشته بود این لیستا بهش دادم گفتم اینا بذار
نه آخه اونا اینقدرا حرفه ای نیستن
بابا جان کانر حرفه ای نیست؟؟؟؟
دانته چی؟؟؟؟
سیمون بولیوار؟؟؟؟
دیگه شاهین شمالی؟؟؟؟؟
اینا هنوز هیچی نگرفتن اینایی که من گفتم بذارتشون جزو قهرمانان سرور های گذشته بودن که تو انجمنم بودن البته الآن خیلی کم میان
سابقه جنابعالی را نمیدونم ولی ممد فتیده از بازیکن هایی که گذاشتی بزرگ تره هم سبک بازیش خوبه و هم با اکانت های دوستاش خیلی جایزه برده و بعدی افشین که کلید طلا سرور 6 را زده و جز تاپ غارت هم همیشه بود ولی از همه بزرگ تر که نیستش لجند کوییکن یا همون پوریا هست که واقعا من از بازیش صفا می برم خیلی حرفه ای لامصب
از همون ممد فتیده بپرسی کی حرفه ای تره تو انجمن میگه حنان
خداییش حنان حتی اگه بازی هم بلد نبود بهش رای میدادم. اگه تو کل عصر پادشاهن یه بامرام پیدا بشه اون حنان هستش. اینو جدا دارم میگم. حتی ارش 0311 بهم تو یه پیام گفت حنان خیلی با مرامه و مثل اون تو بازی خیلی کم پیدا میشن
روی این ایدی
f a t i d e
و
ʍԾɧԹʍԹԺЧбΙЧ
هستند
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]reza ahp[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]میگم چرا اولا اون قاصدک رو گذاشتین مگه قویه؟؟؟ چرا ایم رهام قنیبری یا افشین یا جوجو یا علی رو نزاشتین؟؟؟؟؟[/div][/quote]
آره قاصدکا گذاشته بود این لیستا بهش دادم گفتم اینا بذار
نه آخه اونا اینقدرا حرفه ای نیستن [/div][/quote]
بابا جان کانر حرفه ای نیست؟؟؟؟
دانته چی؟؟؟؟
سیمون بولیوار؟؟؟؟
دیگه شاهین شمالی؟؟؟؟؟[/div][/quote]
اینا هنوز هیچی نگرفتن اینایی که من گفتم بذارتشون جزو قهرمانان سرور های گذشته بودن که تو انجمنم بودن البته الآن خیلی کم میان:oops: [/div][/quote]
سابقه جنابعالی را نمیدونم ولی ممد فتیده از بازیکن هایی که گذاشتی بزرگ تره هم سبک بازیش خوبه و هم با اکانت های دوستاش خیلی جایزه برده و بعدی افشین که کلید طلا سرور 6 را زده و جز تاپ غارت هم همیشه بود ولی از همه بزرگ تر که نیستش لجند کوییکن یا همون پوریا هست که واقعا من از بازیش صفا می برم خیلی حرفه ای لامصب:D[/div][/quote]
از همون ممد فتیده بپرسی کی حرفه ای تره تو انجمن میگه حنان[/div][/quote]
خداییش حنان حتی اگه بازی هم بلد نبود بهش رای میدادم. اگه تو کل عصر پادشاهن یه بامرام پیدا بشه اون حنان هستش. اینو جدا دارم میگم. حتی ارش 0311 بهم تو یه پیام گفت حنان خیلی با مرامه و مثل اون تو بازی خیلی کم پیدا میشن
فک کنم حسین شعبانی دیده چون اون سرور3 بوده یا شایدم فتیده
بازیشو من تو سرور 8 دیدم البته یه هفته چون فروخت با یه نفر دیگه بازی میکرد آرش دورانه جاهلیتتو میگم یادته؟
آخ آخ آخ
یادته حسین چه دورانی بود
24 ساعته رو اکانت
24 ساعته تو انجمن
اینقدر پای بازی بودیم داشتیم زخم بستر میگرفتیم
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div]کسی هست بازی بینگو رو دیده باشه؟[/div][/quote]
فک کنم حسین شعبانی دیده چون اون سرور3 بوده یا شایدم فتیده[/div][/quote]
بازیشو من تو سرور 8 دیدم البته یه هفته چون فروخت با یه نفر دیگه بازی میکرد آرش دورانه جاهلیتتو میگم یادته؟:D[/div][/quote]
آخ آخ آخ
یادته حسین چه دورانی بود
24 ساعته رو اکانت
24 ساعته تو انجمن
اینقدر پای بازی بودیم داشتیم زخم بستر میگرفتیم :?
فک کنم حسین شعبانی دیده چون اون سرور3 بوده یا شایدم فتیده
بازیشو من تو سرور 8 دیدم البته یه هفته چون فروخت با یه نفر دیگه بازی میکرد آرش دورانه جاهلیتتو میگم یادته؟
اتفاقا من یادمه
هر 1 دقیقه 1 مولتی
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div]کسی هست بازی بینگو رو دیده باشه؟[/div][/quote]
فک کنم حسین شعبانی دیده چون اون سرور3 بوده یا شایدم فتیده[/div][/quote]
بازیشو من تو سرور 8 دیدم البته یه هفته چون فروخت با یه نفر دیگه بازی میکرد آرش دورانه جاهلیتتو میگم یادته؟:D[/div][/quote]
اتفاقا من یادمه :lol::lol::lol::lol::lol:
هر 1 دقیقه 1 مولتی :mrgreen:
بابا اینایی که گفتم بذاره تو گزینه هاش جزو قهرمانای سرور های گذشته بودن که تو انجمنم هستن البته کم میان
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div]elcabo چی
اونم بازیکن خوبیه الان توس16 غارت گر هست مهاجم هست[/div][/quote]
بابا اینایی که گفتم بذاره تو گزینه هاش جزو قهرمانای سرور های گذشته بودن که تو انجمنم هستن البته کم میان
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.