خیلی نامردی آدم احیر کرده بودی؟دیشب یکی لوم داده بود که 40 هزارتا سرباز دارم کلا
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]من سرور 15 منابعمو با منجنیق دیشب زدن:|[/div][/quote]
نه بابا!!!!!!!
خداروشکر:|[/div][/quote]
:oops:خیلی نامردی آدم احیر کرده بودی؟دیشب یکی لوم داده بود که 40 هزارتا سرباز دارم کلا:x[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
خیلی نامردی آدم احیر کرده بودی؟دیشب یکی لوم داده بود که 40 هزارتا سرباز دارم کلا
پاپ بازیا
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]من سرور 15 منابعمو با منجنیق دیشب زدن:|[/div][/quote]
نه بابا!!!!!!!
:oops:خیلی نامردی آدم احیر کرده بودی؟دیشب یکی لوم داده بود که 40 هزارتا سرباز دارم کلا:x[/div][/quote]
پاپ بازیا:?
کی زدتت بگو صفرش کنم البته اهل تلفات نیستم . هنوزم سر اون 5000 تا شمشیرزنم که دیوار شد دپرسم
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
نه بابا!!!!!!!
کی زدتت بگو صفرش کنم:mrgreen: البته اهل تلفات نیستم . هنوزم سر اون 5000 تا شمشیرزنم که دیوار شد دپرسم:oops:
کی زدتت بگو صفرش کنم البته اهل تلفات نیستم . هنوزم سر اون 5000 تا شمشیرزنم که دیوار شد دپرسم
بابا من شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم 4000 تا نیزه دار تلفات دادم
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]من سرور 15 منابعمو با منجنیق دیشب زدن:|[/div][/quote]
نه بابا!!!!!!!
کی زدتت بگو صفرش کنم:mrgreen: البته اهل تلفات نیستم . هنوزم سر اون 5000 تا شمشیرزنم که دیوار شد دپرسم:oops:[/div][/quote]
بابا من شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم 4000 تا نیزه دار تلفات دادم:(
اوه اوه. گندمم سطحش 20 هستش با 3 تا ابادی گندم گندم که متخصص فرستادم که میشه 300 درصد و 40 درصد شده 115 هزار در ساعت. انبارم پر شد تا خرخره
ما گندممون خیلی وقته منفی شده
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]اوه اوه. گندمم سطحش 20 هستش با 3 تا ابادی گندم گندم که متخصص فرستادم که میشه 300 درصد و 40 درصد شده 115 هزار در ساعت. انبارم پر شد تا خرخره[/div][/quote]
اوه اوه. گندمم سطحش 20 هستش با 3 تا ابادی گندم گندم که متخصص فرستادم که میشه 300 درصد و 40 درصد شده 115 هزار در ساعت. انبارم پر شد تا خرخره
سربازای من بوقققق هزار تاس.
سلام دوست عزیز
ما رفتیم خد
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]اوه اوه. گندمم سطحش 20 هستش با 3 تا ابادی گندم گندم که متخصص فرستادم که میشه 300 درصد و 40 درصد شده 115 هزار در ساعت. انبارم پر شد تا خرخره[/div][/quote]
ما گندممون خیلی وقته منفی شده [/div][/quote]
سربازای من بوقققق هزار تاس. :twisted:
کم چاخان بگو شهر اولت 200 هزارتا شمشیرزن فقط داری
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]اوه اوه. گندمم سطحش 20 هستش با 3 تا ابادی گندم گندم که متخصص فرستادم که میشه 300 درصد و 40 درصد شده 115 هزار در ساعت. انبارم پر شد تا خرخره[/div][/quote]
سربازای من بوقققق هزار تاس. :twisted:[/div][/quote]
کم چاخان بگو شهر اولت 200 هزارتا شمشیرزن فقط داری:lol:
کم چاخان بگو شهر اولت 200 هزارتا شمشیرزن فقط داری
اقا من اصلا سرور 15 بازی نمیکنا!!!?
سلام دوست عزیز
ما رفتیم خد
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]اوه اوه. گندمم سطحش 20 هستش با 3 تا ابادی گندم گندم که متخصص فرستادم که میشه 300 درصد و 40 درصد شده 115 هزار در ساعت. انبارم پر شد تا خرخره[/div][/quote]
سربازای من بوقققق هزار تاس. :twisted:[/div][/quote]
کم چاخان بگو شهر اولت 200 هزارتا شمشیرزن فقط داری:lol:[/div][/quote]
اقا من اصلا سرور 15 بازی نمیکنا!!!:?:?:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.