میشه شما یک دفعه هم شده بدون سکه بازی کنید بعد بیاین شاخ بازی دربیارین؟؟؟
والا بخدا یه سرور بدون سکه بزارن معلوم میشه بازیکن کیه
((«بعضیا»)) دارن با سکه بازی میکنن ادعاشونم میشه که بازیکن هستن....والا اگه یک سرور بدون سکه باشه کم میارن چون نمیتونن بدون سکه خودشونو بیارن بالا.....
آورین ...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]میشه شما یک دفعه هم شده بدون سکه بازی کنید بعد بیاین شاخ بازی دربیارین؟؟؟:|[/div][/quote]
والا بخدا یه سرور بدون سکه بزارن معلوم میشه بازیکن کیه :|:|:|:|[/div][/quote]
((«بعضیا»)) دارن با سکه بازی میکنن ادعاشونم میشه که بازیکن هستن....والا اگه یک سرور بدون سکه باشه کم میارن چون نمیتونن بدون سکه خودشونو بیارن بالا.....:|[/div][/quote]
آورین ...:|
میشه شما یک دفعه هم شده بدون سکه بازی کنید بعد بیاین شاخ بازی دربیارین؟؟؟
والا بخدا یه سرور بدون سکه بزارن معلوم میشه بازیکن کیه
((«بعضیا»)) دارن با سکه بازی میکنن ادعاشونم میشه که بازیکن هستن....والا اگه یک سرور بدون سکه باشه کم میارن چون نمیتونن بدون سکه خودشونو بیارن بالا.....
1- من تا به حال یه سکه هم نخریدم یه 2تا3 هزار سکه توی اکانت مرکزیم بود که از اردوگاه های سرور قبل به دست اومده بود ؛
2- هر که پولش بیش فارمش بیشتر ( هر که فارمش بیشتر شاخش سخت تر )
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]میشه شما یک دفعه هم شده بدون سکه بازی کنید بعد بیاین شاخ بازی دربیارین؟؟؟:|[/div][/quote]
والا بخدا یه سرور بدون سکه بزارن معلوم میشه بازیکن کیه :|:|:|:|[/div][/quote]
((«بعضیا»)) دارن با سکه بازی میکنن ادعاشونم میشه که بازیکن هستن....والا اگه یک سرور بدون سکه باشه کم میارن چون نمیتونن بدون سکه خودشونو بیارن بالا.....:|[/div][/quote]
1- من تا به حال یه سکه هم نخریدم یه 2تا3 هزار سکه توی اکانت مرکزیم بود که از اردوگاه های سرور قبل به دست اومده بود ؛
2- هر که پولش بیش فارمش بیشتر ( هر که فارمش بیشتر شاخش سخت تر ) :lol:
اگه نزدیک فارم شدن بودی بگو نجاتت میدم ولی خب قانون را که میدونی باید تا آخر بازی نیزه دار بسازی
از خودم ناراحتم باعث شدم بعضی از انجنی ها حذف اکانت کنند یا فارم شدند
په نه په - امین 7 - مینا69و.......
ولی خب به نظرم خیلی بد شانسم توی 20 در 20 12 همسایه داشتم الان فقط 4 تا هست همشون حذف اکانت کردند بعد از این که کلی بهم فحش دادند
هی فارم می کنیم هی حذف اکانت می کنند
خیلی راحت میتونم برم 3یا 4هجوم ولی خب تلفات خیلی خیلی میدم برا همین همش 3هزار تا فعلا کوبیدم سر فارم گیری بیشتر نمیزنم خطر ناک میشه طرف من پر گرگ ...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]69هزارتا[/div][/quote]
:lol:تو که گفتی حذف کردم:lol:[/div][/quote]
شاهین شمای را حذف کردم ولی هنوز دو تا اکانت دیگه دارم توی سرور 16 یکی برای فروش یکی برای شاخ شکوندن [/div][/quote]
اسماشونو خصوصی بده ببینم :x:x[/div][/quote]
اسم هاشون را 1 را وقتی مدال های این هفته را دادند میگم :|[/div][/quote]
باشه الان میخواست برم تاپ هجوم دیدم تلفات میره بالا نرفتم:roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اگه نزدیک فارم شدن بودی بگو نجاتت میدم ولی خب قانون را که میدونی باید تا آخر بازی نیزه دار بسازی :D
از خودم ناراحتم باعث شدم بعضی از انجنی ها حذف اکانت کنند یا فارم شدند :oops:
ولی خب به نظرم خیلی بد شانسم توی 20 در 20 12 همسایه داشتم الان فقط 4 تا هست همشون حذف اکانت کردند بعد از این که کلی بهم فحش دادند :cry:
هی فارم می کنیم هی حذف اکانت می کنند :oops:[/div][/quote]
خیلی راحت میتونم برم 3یا 4هجوم ولی خب تلفات خیلی خیلی میدم برا همین همش 3هزار تا فعلا کوبیدم سر فارم گیری بیشتر نمیزنم خطر ناک میشه طرف من پر گرگ ...:|
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]شهر اول ، 44550
شهر دوم ، 35525
شهر سوم ، 35508
شهر چهارم ، 10 11
شهر 5 هم که تازه تاسیسه :mrgreen:[/div][/quote]
بابا بخدااااااااااااا دارم میگم اس16:cry::cry::cry::cry:
s 13 پونزده تا شهرم همشون بالای 20 هزارن ، شهر اولم که فوله
همه خلو چل شدن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]شهر اول ، 44550
شهر دوم ، 35525
شهر سوم ، 35508
شهر چهارم ، 10 11
بابا بخدااااااااااااا دارم میگم اس16:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
منم سرور 16 رو گفتم :|
s 13 پونزده تا شهرم همشون بالای 20 هزارن ، شهر اولم که فوله :|[/div][/quote]
همه خلو چل شدن:cry::cry::cry:
همه خلو چل شدن
بابا دارین سرور 16 را میگیم من الان سرور 15 به غیر از گندم منابعم 119 هزار هست
شهر دوم و سوم هم 70 هزار هستند
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]شهر اول ، 44550
شهر دوم ، 35525
شهر سوم ، 35508
شهر چهارم ، 10 11
همه خلو چل شدن:cry::cry::cry:[/div][/quote]
بابا دارین سرور 16 را میگیم من الان سرور 15 به غیر از گندم منابعم 119 هزار هست
شهر دوم و سوم هم 70 هزار هستند
همه خلو چل شدن
عجبا میخوای باور کن نمیخوای نکن فردا که نوشتن بی مصرف کتیبه رو زد میفهمی چند چندیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]شهر اول ، 44550
شهر دوم ، 35525
شهر سوم ، 35508
شهر چهارم ، 10 11
همه خلو چل شدن:cry::cry::cry:[/div][/quote]
عجبا :| میخوای باور کن نمیخوای نکن :| فردا که نوشتن بی مصرف کتیبه رو زد میفهمی چند چندیم :|:mrgreen:[/div][/quote]
:lol:
اگه نزدیک فارم شدن بودی بگو نجاتت میدم ولی خب قانون را که میدونی باید تا آخر بازی نیزه دار بسازی
ولی خب به نظرم خیلی بد شانسم توی 20 در 20 12 همسایه داشتم الان فقط 4 تا هست همشون حذف اکانت کردند بعد از این که کلی بهم فحش دادند
بابا لااقل حمله میکنی انبارو نزن که
الان پ ن پ بهجز شهر یکش انبار همه شهراشو زدی
چه وضعشه
راستی افشین یه یه حرکت میخوام بزنم هستی؟
اگه هستی خصوصی بده
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]69هزارتا[/div][/quote]
شاهین شمای را حذف کردم ولی هنوز دو تا اکانت دیگه دارم توی سرور 16 یکی برای فروش یکی برای شاخ شکوندن [/div][/quote]
باشه الان میخواست برم تاپ هجوم دیدم تلفات میره بالا نرفتم:roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اگه نزدیک فارم شدن بودی بگو نجاتت میدم ولی خب قانون را که میدونی باید تا آخر بازی نیزه دار بسازی :D
ولی خب به نظرم خیلی بد شانسم توی 20 در 20 12 همسایه داشتم الان فقط 4 تا هست همشون حذف اکانت کردند بعد از این که کلی بهم فحش دادند :cry:
الان پ ن پ بهجز شهر یکش انبار همه شهراشو زدی:evil:
چه وضعشه :|
اگه هستی خصوصی بده
چه وضعشه
اگه هستی خصوصی بده
امین7 رو من فارم کدمش مزرعشو نزدم ولی. چه غارتی هم کردمش
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]69هزارتا[/div][/quote]
اگه هستی خصوصی بده[/div][/quote]
امین7 رو من فارم کدمش:mrgreen: مزرعشو نزدم ولی. چه غارتی هم کردمش
چه وضعشه
اگه هستی خصوصی بده
امین7 رو من فارم کدمش مزرعشو نزدم ولی. چه غارتی هم کردمش
همه میان میگن امینو من فارم کردم آخر نفهمیدیم کی فارمش کرد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]69هزارتا[/div][/quote]
اگه هستی خصوصی بده[/div][/quote]
امین7 رو من فارم کدمش:mrgreen: مزرعشو نزدم ولی. چه غارتی هم کردمش[/div][/quote]
همه میان میگن امینو من فارم کردم آخر نفهمیدیم کی فارمش کرد:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.