mahdi521
رهام قنبری
mahdi521
رهام قنبری
lord armin2
رهام قنبری
69هزارتا
تو که گفتی حذف کردم
شاهین شمای را حذف کردم ولی هنوز دو تا اکانت دیگه دارم توی سرور 16 یکی برای فروش یکی برای شاخ شکوندن
اسماشونو خصوصی بده ببینم
اسم هاشون را 1 را وقتی مدال های این هفته را دادند میگم
باشه الان میخواست برم تاپ هجوم دیدم تلفات میره بالا نرفتم
اگه نزدیک فارم شدن بودی بگو نجاتت میدم ولی خب قانون را که میدونی باید تا آخر بازی نیزه دار بسازی
از خودم ناراحتم باعث شدم بعضی از انجنی ها حذف اکانت کنند یا فارم شدند
په نه په - امین 7 - مینا69و.......
ولی خب به نظرم خیلی بد شانسم توی 20 در 20 12 همسایه داشتم الان فقط 4 تا هست همشون حذف اکانت کردند بعد از این که کلی بهم فحش دادند
هی فارم می کنیم هی حذف اکانت می کنند
این مطلب در 1392/05/06 03:33:39 نوشته شده است و در 1392/05/06 03:34:12 ویرایش شده است .
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]69هزارتا[/div][/quote]
:lol:تو که گفتی حذف کردم:lol:[/div][/quote]
شاهین شمای را حذف کردم ولی هنوز دو تا اکانت دیگه دارم توی سرور 16 یکی برای فروش یکی برای شاخ شکوندن [/div][/quote]
اسماشونو خصوصی بده ببینم :x:x[/div][/quote]
اسم هاشون را 1 را وقتی مدال های این هفته را دادند میگم :|[/div][/quote]
باشه الان میخواست برم تاپ هجوم دیدم تلفات میره بالا نرفتم:roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اگه نزدیک فارم شدن بودی بگو نجاتت میدم ولی خب قانون را که میدونی باید تا آخر بازی نیزه دار بسازی :D
از خودم ناراحتم باعث شدم بعضی از انجنی ها حذف اکانت کنند یا فارم شدند :oops:
په نه په - امین 7 - مینا69و.......
ولی خب به نظرم خیلی بد شانسم توی 20 در 20 12 همسایه داشتم الان فقط 4 تا هست همشون حذف اکانت کردند بعد از این که کلی بهم فحش دادند :cry:
هی فارم می کنیم هی حذف اکانت می کنند :oops: