با سلام خدمت امجمن محترم به نظر شما،دوستان بهتر نیست به احترام این شب های عزیز روز صلح اعلام کنن تا همگی فیض ببرن؟
ممنون نظر بدید
داداش مثل اینکه فارم شدی درسته؟
نه خیر هیچ ربطی نداره به فارم بودن که ...
من خودم تو سرور 15 xکیلو سرباز دارم که نفر اولو میتونم بزنم ولی چند وقته غارت رو ترک کردم چون نه حالشو دارم نه وقتشو ...
پس باید روز صلح باشه تا فارمرا پسرفت کنن ...
اکانت با نیروی هجومی بالا در سرور 15 خریداریم
دفساز میخوای ؟
راستی دیشب اومدی اتحاد ما خوش اومدی ...
دف ساز داریم هجومی میخوام ؛ هشتاد سردار به من خیانت کرد اومدم لردزکلوب ولی خیلی من احمقم اون موقع که من هشتاد سردار بودم
یه درخواست برای متحد شدن با لردزکلوب دادم و اون ها هم پذیرفتند الان که از اونجا اومدم بیرون نمیتونم هشتاد سردار را بزنم
جان؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]با سلام خدمت امجمن محترم به نظر شما،دوستان بهتر نیست به احترام این شب های عزیز روز صلح اعلام کنن تا همگی فیض ببرن؟
ممنون نظر بدید:D
[/div][/quote]
داداش مثل اینکه فارم شدی درسته؟[/div][/quote]
من خودم تو سرور 15 xکیلو سرباز دارم که نفر اولو میتونم بزنم ولی چند وقته غارت رو ترک کردم چون نه حالشو دارم نه وقتشو ...
پس باید روز صلح باشه تا فارمرا پسرفت کنن ... :mrgreen:[/div][/quote]
اکانت با نیروی هجومی بالا در سرور 15 خریداریم [/div][/quote]
دفساز میخوای ؟ :lol:
راستی دیشب اومدی اتحاد ما خوش اومدی ...[/div][/quote]
دف ساز داریم هجومی میخوام ؛ هشتاد سردار به من خیانت کرد اومدم لردزکلوب ولی خیلی من احمقم اون موقع که من هشتاد سردار بودم
یه درخواست برای متحد شدن با لردزکلوب دادم و اون ها هم پذیرفتند الان که از اونجا اومدم بیرون نمیتونم هشتاد سردار را بزنم :cry:
[/div][/quote]
جان؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:
با سلام خدمت امجمن محترم به نظر شما،دوستان بهتر نیست به احترام این شب های عزیز روز صلح اعلام کنن تا همگی فیض ببرن؟
ممنون نظر بدید
داداش مثل اینکه فارم شدی درسته؟
پس باید روز صلح باشه تا فارمرا پسرفت کنن ...
اکانت با نیروی هجومی بالا در سرور 15 خریداریم
دفساز میخوای ؟
راستی دیشب اومدی اتحاد ما خوش اومدی ...
یه درخواست برای متحد شدن با لردزکلوب دادم و اون ها هم پذیرفتند الان که از اونجا اومدم بیرون نمیتونم هشتاد سردار را بزنم
جان؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا توی هشتاد سردار مدیر بودم به موسس لردز پیام زدم متحد بشیم گفت باشه بعد من درخواست دادم اون تایید کرد
حالا چرخ زمانه ما را دشمن هشتاد سردار کرده ولی الان که عضو لردزکلوب شدم دیگه نمی تونم اعضای هشتاد سردار را بزنم شیطونه میگه بلند شو برو پتریکور بعد هر کی را خواستی بزن
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]با سلام خدمت امجمن محترم به نظر شما،دوستان بهتر نیست به احترام این شب های عزیز روز صلح اعلام کنن تا همگی فیض ببرن؟
ممنون نظر بدید:D
[/div][/quote]
داداش مثل اینکه فارم شدی درسته؟[/div][/quote]
پس باید روز صلح باشه تا فارمرا پسرفت کنن ... :mrgreen:[/div][/quote]
اکانت با نیروی هجومی بالا در سرور 15 خریداریم [/div][/quote]
دفساز میخوای ؟ :lol:
راستی دیشب اومدی اتحاد ما خوش اومدی ...[/div][/quote]
یه درخواست برای متحد شدن با لردزکلوب دادم و اون ها هم پذیرفتند الان که از اونجا اومدم بیرون نمیتونم هشتاد سردار را بزنم :cry:
[/div][/quote]
جان؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:[/div][/quote]
بابا توی هشتاد سردار مدیر بودم به موسس لردز پیام زدم متحد بشیم گفت باشه بعد من درخواست دادم اون تایید کرد
حالا چرخ زمانه ما را دشمن هشتاد سردار کرده ولی الان که عضو لردزکلوب شدم دیگه نمی تونم اعضای هشتاد سردار را بزنم شیطونه میگه بلند شو برو پتریکور بعد هر کی را خواستی بزن :|
این کیه توی انجمن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاهین شمالی مریض شده یا شب های قدر معجزه می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکانتش هـــک شده الان خودش نیست روی اکانت
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]این کیه توی انجمن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاهین شمالی مریض شده یا شب های قدر معجزه می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/div][/quote]
اکانتش هـــک شده الان خودش نیست روی اکانت:lol:
سرور 15 اکانته هجومی خریداریم اگه توی جنوب غربی هم باشه دیگه خیلی ممنون
مال من هجومیه میخوای؟بیشتر از 10 هزارتا سرباز و تولیدات بالا
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]سرور 15 اکانته هجومی خریداریم اگه توی جنوب غربی هم باشه دیگه خیلی ممنون [/div][/quote]
مال من هجومیه میخوای؟بیشتر از 10 هزارتا سرباز و تولیدات بالا :ugeek:
این کیه توی انجمن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاهین شمالی مریض شده یا شب های قدر معجزه می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم معجزه شده ...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]این کیه توی انجمن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاهین شمالی مریض شده یا شب های قدر معجزه می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/div][/quote]
گفتم معجزه شده ...:|
مال من هجومیه 19 هزار شوالیه 55 هزار شوالیه شهر اول سطح 18 سطح هجومی 20
قیمت 30 تومن جانشین کنم؟
بازار خریدو فروش اکانته ....
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]مال من هجومیه 19 هزار شوالیه 55 هزار شوالیه شهر اول سطح 18 سطح هجومی 20
قیمت 30 تومن جانشین کنم؟[/div][/quote]
بازار خریدو فروش اکانته ....:|
گفتم معجزه شده ...
نه بابا از قدیم گفتن سلام گرگ بی طمع نیست باید ببینی برای چی این طوری شده؟
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]این کیه توی انجمن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاهین شمالی مریض شده یا شب های قدر معجزه می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/div][/quote]
گفتم معجزه شده ...:|[/div][/quote]
نه بابا از قدیم گفتن سلام گرگ بی طمع نیست باید ببینی برای چی این طوری شده؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.