با سلام خدمت امجمن محترم به نظر شما،دوستان بهتر نیست به احترام این شب های عزیز روز صلح اعلام کنن تا همگی فیض ببرن؟
ممنون نظر بدید
بابا اخه شب های قدر چه ربطی داره به روزهای صلح
اگه اینجوریه باید به مناسبت ماه مبارک رمضان یک ماه ( 30 روز ) رو روز صلح اعلام کنن
این مطلب در 1392/05/05 13:51:09 نوشته شده است و در 1392/05/05 13:51:29 ویرایش شده است .
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]با سلام خدمت امجمن محترم به نظر شما،دوستان بهتر نیست به احترام این شب های عزیز روز صلح اعلام کنن تا همگی فیض ببرن؟
ممنون نظر بدید:D
[/div][/quote]
بابا اخه شب های قدر چه ربطی داره به روزهای صلح :shock::shock::shock::shock::shock:
اگه اینجوریه باید به مناسبت ماه مبارک رمضان یک ماه ( 30 روز ) رو روز صلح اعلام کنن:evil::evil::evil:
من که غارت رو ترک کردم ...
پس بهتره روز صلح بذارن که فارمر ها پسرفت کنن ...
بذارن عالی میشه ...
یه مشت بچه اومدن سرور 15 و 14
بی مرامی که...طرف رو خودم از فارمی دراوردم رفته غرب وحشی واسم شاخ و شونه میکشه
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div]من که غارت رو ترک کردم ...
پس بهتره روز صلح بذارن که فارمر ها پسرفت کنن ...
بذارن عالی میشه ...[/div][/quote]
:evil:
همسنجوریش گندمم قرمزه!! 3 ملیونو نیم گندم تو انبارم مونده
شماک ه غارتت عالیه دیگه مشکل منابع فک نمیکنم داشته باشی
غارتم خوبه ولی سکه ندارم. منابع دارن 20 میشن سکه ندارم اتمام بزنم. باید 7 روز برای ارتقا واستم
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]همسنجوریش گندمم قرمزه!! 3 ملیونو نیم گندم تو انبارم مونده[/div][/quote]
شماک ه غارتت عالیه دیگه مشکل منابع فک نمیکنم داشته باشی:)[/div][/quote]
غارتم خوبه ولی سکه ندارم. منابع دارن 20 میشن سکه ندارم اتمام بزنم. باید 7 روز برای ارتقا واستم
همسنجوریش گندمم قرمزه!! 3 ملیونو نیم گندم تو انبارم مونده
شماک ه غارتت عالیه دیگه مشکل منابع فک نمیکنم داشته باشی
من سکه دارم ولی 19تا دارم
دنبال یه گلد ساپورتم تو اس16
عیبی نداره صبر کن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]همسنجوریش گندمم قرمزه!! 3 ملیونو نیم گندم تو انبارم مونده[/div][/quote]
شماک ه غارتت عالیه دیگه مشکل منابع فک نمیکنم داشته باشی:)[/div][/quote]
غارتم خوبه ولی سکه ندارم. منابع دارن 20 میشن سکه ندارم اتمام بزنم. باید 7 روز برای ارتقا واستم[/div][/quote]
من سکه دارم ولی 19تا دارم :roll::roll:
دنبال یه گلد ساپورتم تو اس16:|:|:cry::cry::cry::cry::cry:
عیبی نداره صبر کن :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.