طی اخباری که من دارم قراره تو چن روز اینده روز صلح برگزار بشه. که اونم به ضرر ماست. گندم انبارو میترکونه پولدارا تعدیل میکنن ما حست میخوریم الان به زور رفتم تو تاپ غارت.
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
طی اخباری که من دارم قراره تو چن روز اینده روز صلح برگزار بشه. که اونم به ضرر ماست. گندم انبارو میترکونه پولدارا تعدیل میکنن ما حست میخوریم:cry: الان به زور رفتم تو تاپ غارت.
بدک نیست
فقط منابع فارمهامون الکی حروم میشه... اگرم میذارن خبر بدن یکهو نریم ببینیم...
هرکاری میکنند خبر بدن قبلش مثل قضیه ارسال پیام نشه ... به زور ارتباط برقرار میکردیم...خیلی ترسناک بود
بدک نیست:roll:
فقط منابع فارمهامون الکی حروم میشه... اگرم میذارن خبر بدن یکهو نریم ببینیم...:lol:
هرکاری میکنند خبر بدن قبلش مثل قضیه ارسال پیام نشه ... به زور ارتباط برقرار میکردیم...خیلی ترسناک بود:lol:
خوب اره.داریم بازیمونو میکنیم دیگه.روز صلح نمیخوایم.چه مشکلی هست مگه.
اما واسه کسایی که فارمن به درد مبخوره
که ما فارم نیستیم
فارمای من همه از بازی خسته شدن زدن حذف اکانتودیگه فارم ندارم
شوخی کردم همش 2تا رفتم تو استراحت
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خوب اره.داریم بازیمونو میکنیم دیگه.روز صلح نمیخوایم.چه مشکلی هست مگه.
اما واسه کسایی که فارمن به درد مبخوره:roll::D[/div][/quote]
که ما فارم نیستیم:|:|:|
فارمای من همه از بازی خسته شدن زدن حذف اکانتودیگه فارم ندارم:|:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
شوخی کردم همش 2تا رفتم تو استراحت:geek::geek::geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.