raminfasaleh khanraminfaدوست گرامی . عزیز من . تا اونجا که من اطلاع دارم ( اگر اشتباهه تصیح بفرمایید ) شما یکی از اعضای اتحاد بهترینهای سرور 6 بودید . و اصالت اکانت ریزه میزه هم همان اکانت خرمگس سرور 6 است به همراه یک پلیر دیگر که هر دو غارتگر و تاپ غارتگر همان سرور بودند . اکانت خرمگس را به دلیل غارت و رنک تهاجمی ، مدیران بهترینها به اتحاد بهترینها آوردند . به مرور زمان که این اکانت به زمین و زمان جهت غارت رحم نمیکرد و بسیاری از مولتیهای بهترینها جزو همین هیزمهای خشک و تر قرار میگرفتند ، مدیران شاکی شده و از اتحاد خارجش کردند . پس شما باید بهتر از دیگران بشناسیدش !!!. در سرور 12 هم تاپ غارتگر بودند و تاپ حجومی . در این سرور هم همچنین .
در سرور 12 همه میگفتند که اکانت معلم کلا مولتی غارت گادفلای است !!! دیدید که آن اکانت پلیر داشت با آن همه نیرو که حتی کتیبه را هم تسخیر کرد و به لطف تمهیدات و راهنمایی پشتیبانی به شهر گینگیز ها برگشت خورد !!!
در این سرور هم همین اکانت بازی میکند و در همین اتحاد است . شاید مولتی مورد نظر شما معلم کلا باشد !!! جالب است که مولتی ها مدال هم میگیرند و تولیدات دو طبفه دارند ، یکی برای غارت شدن و دیگری برای نیرو سازی و پاپ و ...... خود اکانت .
خواهش میکنم پلید اندیشی را کنار بگذارید . خوب چشمانتان را باز کنید که کلاه بزرگتر سرمان نرود .
کوروش 00betalifeکوروش 00raminfaمتشکرم از نظرتون .
اما بهتره نام کسی رو نیاریم تا پست به راه کج نره و در مورد دیگران هم قضاوتی نکرده باشیم .
باز هم سپاس از شما .
کوروش 00این اتفاق باسه افراید مثل ریزه میزه و کبوتر سفید و...
که فوق مولتی دارن خیلی خووبه
اما باسه اونایی که لیست دارن وو سالم غارت میزنن چی ؟؟؟؟
ما با وضعیت روز اول سرور اومدیم باز یکردیم قرار نبود هر روز یه اتفاقی بیوفته که ....
میخواین اینجور یبکنین از سرورو16 بکنین همه بدونن چجوریه
هر کی خواست بیاد هر کی هم نخواست نیاد !!!
داداش قضاوت چی ؟؟؟
ریزه میزه که مولتی هاش تو اتحادش هستن و اونا رو غارت میزنه وقتی میزنه امتیاز خودش میاد بالا اما اتحادش تکون نمیخوره
کبوتر هم که 10 روز بستنش باسه مولتی
چرت نگو جونم کبوتر رو که من میشناسم مولتی نیس ریزه میزه هم نیرو زیاد داره من خودم شاهد حمله هاش بودم از اون ور قشه تا یه ور دیگه رو میزنه
اولا درست صحبت کن کار به بی احترامی برسه من خوب بلدم جواب بدم
شما که کبوتر شناسی بهش یه پیام بده بگو چرا نزدیک 10 روز معلق بودی ؟
ریزه میزه رو هم همه میدونن چیکارست نیازی نیس بگم
میتونم اسم اکانتتو بپرسم ؟
اسم معلم کلا اومد نتونستم طاقت بیارم چی شد داداش
مسئله خاصی نبود .
یکی از دوستا ن میگفت یک بازیکن خاص ، مولتی باز است و مولتیش درون اتحاد ، ناخوداگاه به یاد اکانت شما افتادم که میگفتند در سرور 12 شما مولتی فلانی بودید و این سرور هم در همان اتحاد .
من هم در پاسخ گفتم که شما حی و حاضرید و در سرور 12 هم نمیشد مولتی باشید با آن همه نیرویی که داشتید و حتی با کمک گادفلای موفق به زدن کتیبه شدید که بنا به شرح ماقبل ، پشتیبانی بصورت عجیبی کتیبه را به گینگیز ها برگرداند .
توصیه میکنم نام اکانش را بپرسید و درون سرور به ایشان اطمینان دهید که مولتی نیستید تا شاید غیبتها کمتر شود .
اوه اوه اونی که گفته من مولتی هستم بیاد جلو کارش دارم جدیدن مولتی ها میتونن مدال بگیرن یا از قبل هم بوده تا اونجایی که ما میدنیم مولتی بک کسی می گن که کتک خور باشه در ضمن می تونی سرچ کنن دوستان داخل اینترنت که معلم کلا یه روستاست تو مازندران منم با همین نام شروع کردم و دوست دارم ادامه بدم منتهای مراتب شما دوستتون رو ببینید برید داخل اون اتحاد و با هم باشید میشید کتک خورش هر کی هر مشکلی داره بیاد پیش خودم جوابشم میدم