خواستن اعمال کنن چرا از سرورهای دیگه نمی کنن ؟

نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1392/04/22 18:44:33
خواستن اعمال کنن چرا از سرورهای دیگه نمی کنن ؟
![]() |
|
1392/04/22 18:47:21
عزیزم خب دیگه مدیر سایت همه چیز دستشه ما هم ور دستشیم... ارشیا29
|
اکانت های فعال کنونی |
1392/04/22 18:54:39
چرا با هم درگیر میشید داشته یا نداشتنشون به این تیکت ربطی نداره میگم چرا مارو محدود کردن ؟ ![]() |
|
1392/04/22 19:01:44
واسه چی چرت پرت مینویسی اصن تو پلیر های اکانت ریزه میزه رو میشناسی اومدی داری میگی فوق مولتی بازن خدا رو شکر هر هفته هم تو لیست مهاجمین هست هم غارت کنندگان که دهنده یاوه گویانی مثه تو رو ببنده مولتی باز نفره اوله غارت سرور 15 هس که رتبه هجومیش 300 هست ولی هفته اول 16 میل غارت میکنه هفته دوم 100 میل نه کسی که رتبه هجومیش از 5 تا بالاتر نمیاد. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1392/04/22 19:08:05
از دوستان تقاضا دارم به اصل مطلب بپردازن و نظرشون رو بگن که برای همه مفید باشه .
توانایی یا عدم توانایی اشخاص در این بازی امری کاملا شخصیه که میشه جداگانه بدان پرداخت . صمیمانه سپاسگزارم . |
اکانت های فعال کنونی |
1392/04/22 19:23:11
بحث بحثه محدود کردن بچه ها برای غارته نمی دونم کی این ایده رو به اونها داده هر کی داده ایده بسیار جالبی برای گروه پشتیبانی داده چون با این کار تعداد حملات کمتر میشه و محاسبه اون هم به مراتب کمتر میشه با این کار جلوی بار ترافیک حمله کمتر میشه و سایت سبکتر کار می کنه ولی این به ضرر پلیرها تموم میشه مخصوصا اونایی که وقت بیشتری برای بازی میذارن و تقریبا با کسی که وقت کمی رو برای بازی گذاشته یکی میشه چون تعداد حملاتش کم میشه و باید صبر کنه که تعداد لشکریان برگشت بخورن تا بتونه حمله دیگریرو انجام بده از یه طرفی خرج تموم بازی بدوش پلیهاست از طرف دیگه سودش همه به جیب صاحبان بازی بنظرم اونا بجای اینکه بیان پهنای باند بیشتری بدن به بازی فقط به فکر منافع خودشون بودن و مارو از لذت بازی که همون نبرد و غارته دارن میندازن با این کارشون باید دوره بندازیم بین بچه ها که بجای نبرد و غارت بشینن یه قل دو قل و شهرسازی بازی کنن ![]() |
|
1392/04/22 19:33:18
انتظار دارن مولتی بازی نکنیم
انتظار دارن بازی پاک باشه انتظار دارن بهشون اعتراض نشه انتظار دارن نگیم بالاچشتون ابرو انتظار دارن وقتی قولی میدن مانیایم ازشون بپرسیم پس چی شد انتظار دارن انتقاد نکنیم انتظار دارن باگ نزنیم انتظار دارن به قوانین پایبند باشیم انتظاردارن بمونیم نگاهشون کنیم حالا بگم انتظار نداشته باشید عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz شوالیه انیشتین2بار vatani mahdi1255212بار |
|
1392/04/22 19:40:06
میشه واسه حل این مشکل یه قابلیت بذارن واسه افزایش تعداد لشکرکشی به تعدادسکه پرداختی ایده ی خوبیه ها!
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم... |
|
1392/04/22 19:44:20
هههههههههههههههههههه شماه م شدی جزو مدیریتا ![]() میدونم فردا میان یه قابلیت میزارن واسه این کار ازمونم 9تا سکه میگیرن ![]() همش ضرر برای ما سودبرای اونها ![]() عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz شوالیه انیشتین2بار vatani mahdi1255212بار |
اکانت های فعال کنونی |
1392/04/22 19:48:29
فکر کنم از گروه پشتیبانی عصر پادشاهان باشی که چنین نظری دادی ، درسته ؟ ![]() |
منوی کاربری
|
||