مسخره اینا شدیم بخدا...
کاری که دلشون بخواد یه شبه انجام میشه
اما
یه کار مثلا همین محاصره . شب های عصرپادشاهان و خیلیل چیز های دیگه
فکر کنم چند سال دیگه قراراه طو بکشه
عزیزم خب دیگه مدیر سایت همه چیز دستشه ما هم ور دستشیم...
ارشیا29
[quote][div][b]کوروش 00[/b][/div][div]مسخره اینا شدیم بخدا...
کاری که دلشون بخواد یه شبه انجام میشه
اما
یه کار مثلا همین محاصره . شب های عصرپادشاهان و خیلیل چیز های دیگه
فکر کنم چند سال دیگه قراراه طو بکشه[/div][/quote]
عزیزم خب دیگه مدیر سایت همه چیز دستشه ما هم ور دستشیم...
خوب مگه چند نفر توی اتحادشن ؟ احتمالا منظور که نمیتونه گشت ارشاد و کاسپین و ایکس وایپر و .... باشه . حدود 6 الی 7 نفرشون هم که توی لیست غارت کننده ها هستن . پس اونها هم به کنار . فکر کنم شاید 20 نفری باشن که من توی لیست محاجمین و غارتگر ها و ... ندیدمشون . چون اگر مولتی باشن که نمیتونن سرباز بسازن . پس اگر این 20 نفر رو گزارش کنید احتمالا ریزه میزه هم مثل کبوتر سفید مسدود میشه !! که بعید میدونم تا الان رقیبهاش تا گریت واریور رو هم به عنوان مولتی اون گزارش نکرده باشن
ضمن اینکه سابقه افراد رو هم باید توی بازی در نظر گرفت . من هم اگر به اندازه و روش اونها عمل میکردم و وقت میگذاشتم همین بودم . چون یک هفته در یکی از سرور ها وقت گذاشتم و به رتبه سوم غارتگرها رسیدم عرض میکنم . اما دیدم از بی خوابی در حال موتم و ادامه کار برام مقدور نشد . و جالب اینکه مقام سومی من تقریبا در همین زمانها از سرور بود با 350 میلیون غارت . پس من میگم بیش از این هم میشه زد .
در مورد افزایش نیافتن آمار غارت اتحاد هم ممکنه در همون زمان از یکی از اعضای اون اتحاد غارت شده باشه . اینطوری دو غارت منفی و مثبت میتونن روی غارت اتحاد تاثیر بگذارن .
البته این چیزی که فرمودید چون زیاد به بازی سر نمیزنم متوجه نشدم . اما هر هفته که اتحادشون با اختلاف چشم گیری در رتبه اول هستن !!
کوروش 00
raminfa
متشکرم از نظرتون .
اما بهتره نام کسی رو نیاریم تا پست به راه کج نره و در مورد دیگران هم قضاوتی نکرده باشیم .
باز هم سپاس از شما .
کوروش 00
این اتفاق باسه افراید مثل ریزه میزه و کبوتر سفید و...
که فوق مولتی دارن خیلی خووبه
اما باسه اونایی که لیست دارن وو سالم غارت میزنن چی ؟؟؟؟
ما با وضعیت روز اول سرور اومدیم باز یکردیم قرار نبود هر روز یه اتفاقی بیوفته که ....
میخواین اینجور یبکنین از سرورو16 بکنین همه بدونن چجوریه
هر کی خواست بیاد هر کی هم نخواست نیاد !!!
داداش قضاوت چی ؟؟؟
ریزه میزه که مولتی هاش تو اتحادش هستن و اونا رو غارت میزنه وقتی میزنه امتیاز خودش میاد بالا اما اتحادش تکون نمیخوره
کبوتر هم که 10 روز بستنش باسه مولتی
چرا با هم درگیر میشید داشته یا نداشتنشون به این تیکت ربطی نداره میگم چرا مارو محدود کردن ؟
[quote][div][b]raminfa[/b][/div][div]خوب مگه چند نفر توی اتحادشن ؟ احتمالا منظور که نمیتونه گشت ارشاد و کاسپین و ایکس وایپر و .... باشه . حدود 6 الی 7 نفرشون هم که توی لیست غارت کننده ها هستن . پس اونها هم به کنار . فکر کنم شاید 20 نفری باشن که من توی لیست محاجمین و غارتگر ها و ... ندیدمشون . چون اگر مولتی باشن که نمیتونن سرباز بسازن . پس اگر این 20 نفر رو گزارش کنید احتمالا ریزه میزه هم مثل کبوتر سفید مسدود میشه !! که بعید میدونم تا الان رقیبهاش تا گریت واریور رو هم به عنوان مولتی اون گزارش نکرده باشن :lol:
ضمن اینکه سابقه افراد رو هم باید توی بازی در نظر گرفت . من هم اگر به اندازه و روش اونها عمل میکردم و وقت میگذاشتم همین بودم . چون یک هفته در یکی از سرور ها وقت گذاشتم و به رتبه سوم غارتگرها رسیدم عرض میکنم . اما دیدم از بی خوابی در حال موتم و ادامه کار برام مقدور نشد . و جالب اینکه مقام سومی من تقریبا در همین زمانها از سرور بود با 350 میلیون غارت . پس من میگم بیش از این هم میشه زد .
در مورد افزایش نیافتن آمار غارت اتحاد هم ممکنه در همون زمان از یکی از اعضای اون اتحاد غارت شده باشه . اینطوری دو غارت منفی و مثبت میتونن روی غارت اتحاد تاثیر بگذارن .
البته این چیزی که فرمودید چون زیاد به بازی سر نمیزنم متوجه نشدم . اما هر هفته که اتحادشون با اختلاف چشم گیری در رتبه اول هستن !!
[quote][div][b]کوروش 00[/b][/div][div][quote][div][b]raminfa[/b][/div][div]متشکرم از نظرتون .
اما بهتره نام کسی رو نیاریم تا پست به راه کج نره و در مورد دیگران هم قضاوتی نکرده باشیم .
باز هم سپاس از شما .
[quote][div][b]کوروش 00[/b][/div][div]این اتفاق باسه افراید مثل ریزه میزه و کبوتر سفید و...
ما با وضعیت روز اول سرور اومدیم باز یکردیم قرار نبود هر روز یه اتفاقی بیوفته که ....
[/div][/quote]
[/div][/quote]
داداش قضاوت چی ؟؟؟
ریزه میزه که مولتی هاش تو اتحادش هستن و اونا رو غارت میزنه وقتی میزنه امتیاز خودش میاد بالا اما اتحادش تکون نمیخوره :lol::lol:
کبوتر هم که 10 روز بستنش باسه مولتی[/div][/quote]
[/div][/quote]
چرا با هم درگیر میشید داشته یا نداشتنشون به این تیکت ربطی نداره میگم چرا مارو محدود کردن ؟
این اتفاق باسه افراید مثل ریزه میزه و کبوتر سفید و...
واسه چی چرت پرت مینویسی اصن تو پلیر های اکانت ریزه میزه رو میشناسی اومدی داری میگی فوق مولتی بازن خدا رو شکر هر هفته هم تو لیست مهاجمین هست هم غارت کنندگان که دهنده یاوه گویانی مثه تو رو ببنده مولتی باز نفره اوله غارت سرور 15 هس که رتبه هجومیش 300 هست ولی هفته اول 16 میل غارت میکنه هفته دوم 100 میل نه کسی که رتبه هجومیش از 5 تا بالاتر نمیاد.
[quote][div][b]کوروش 00[/b][/div][div]این اتفاق باسه افراید مثل ریزه میزه و کبوتر سفید و...
[/div][/quote]
واسه چی چرت پرت مینویسی اصن تو پلیر های اکانت ریزه میزه رو میشناسی اومدی داری میگی فوق مولتی بازن خدا رو شکر هر هفته هم تو لیست مهاجمین هست هم غارت کنندگان که دهنده یاوه گویانی مثه تو رو ببنده مولتی باز نفره اوله غارت سرور 15 هس که رتبه هجومیش 300 هست ولی هفته اول 16 میل غارت میکنه هفته دوم 100 میل نه کسی که رتبه هجومیش از 5 تا بالاتر نمیاد.
از دوستان تقاضا دارم به اصل مطلب بپردازن و نظرشون رو بگن که برای همه مفید باشه .
توانایی یا عدم توانایی اشخاص در این بازی امری کاملا شخصیه که میشه جداگانه بدان پرداخت .
صمیمانه سپاسگزارم .
از دوستان تقاضا دارم به اصل مطلب بپردازن و نظرشون رو بگن که برای همه مفید باشه .
توانایی یا عدم توانایی اشخاص در این بازی امری کاملا شخصیه که میشه جداگانه بدان پرداخت .
صمیمانه سپاسگزارم .
لطفا وقتتون رو الکی واسه حرفای خاله زنکی هدر ندید و به موضوع اصلی بپردازیم.این طوری بهتر به نتیجه میرسیم همیشه توی جمع یک عده ادم کوته فکر هست
بحث بحثه محدود کردن بچه ها برای غارته نمی دونم کی این ایده رو به اونها داده هر کی داده ایده بسیار جالبی برای گروه پشتیبانی داده چون با این کار تعداد حملات کمتر میشه و محاسبه اون هم به مراتب کمتر میشه با این کار جلوی بار ترافیک حمله کمتر میشه و سایت سبکتر کار می کنه ولی این به ضرر پلیرها تموم میشه مخصوصا اونایی که وقت بیشتری برای بازی میذارن و تقریبا با کسی که وقت کمی رو برای بازی گذاشته یکی میشه چون تعداد حملاتش کم میشه و باید صبر کنه که تعداد لشکریان برگشت بخورن تا بتونه حمله دیگریرو انجام بده از یه طرفی خرج تموم بازی بدوش پلیهاست از طرف دیگه سودش همه به جیب صاحبان بازی بنظرم اونا بجای اینکه بیان پهنای باند بیشتری بدن به بازی فقط به فکر منافع خودشون بودن و مارو از لذت بازی که همون نبرد و غارته دارن میندازن با این کارشون باید دوره بندازیم بین بچه ها که بجای نبرد و غارت بشینن یه قل دو قل و شهرسازی بازی کنن
[quote][div][b]eehsan[/b][/div][div]لطفا وقتتون رو الکی واسه حرفای خاله زنکی هدر ندید و به موضوع اصلی بپردازیم.این طوری بهتر به نتیجه میرسیم همیشه توی جمع یک عده ادم کوته فکر هست [/div][/quote]
بحث بحثه محدود کردن بچه ها برای غارته نمی دونم کی این ایده رو به اونها داده هر کی داده ایده بسیار جالبی برای گروه پشتیبانی داده چون با این کار تعداد حملات کمتر میشه و محاسبه اون هم به مراتب کمتر میشه با این کار جلوی بار ترافیک حمله کمتر میشه و سایت سبکتر کار می کنه ولی این به ضرر پلیرها تموم میشه مخصوصا اونایی که وقت بیشتری برای بازی میذارن و تقریبا با کسی که وقت کمی رو برای بازی گذاشته یکی میشه چون تعداد حملاتش کم میشه و باید صبر کنه که تعداد لشکریان برگشت بخورن تا بتونه حمله دیگریرو انجام بده از یه طرفی خرج تموم بازی بدوش پلیهاست از طرف دیگه سودش همه به جیب صاحبان بازی بنظرم اونا بجای اینکه بیان پهنای باند بیشتری بدن به بازی فقط به فکر منافع خودشون بودن و مارو از لذت بازی که همون نبرد و غارته دارن میندازن با این کارشون باید دوره بندازیم بین بچه ها که بجای نبرد و غارت بشینن یه قل دو قل و شهرسازی بازی کنن
میشه واسه حل این مشکل یه قابلیت بذارن واسه افزایش تعداد لشکرکشی به تعدادسکه پرداختی ایده ی خوبیه ها!
هههههههههههههههههههه
شماه م شدی جزو مدیریتا
میدونم فردا میان یه قابلیت میزارن واسه این کار ازمونم 9تا سکه میگیرن
همش ضرر برای ما سودبرای اونها
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]میشه واسه حل این مشکل یه قابلیت بذارن واسه افزایش تعداد لشکرکشی به تعدادسکه پرداختی ایده ی خوبیه ها! [/div][/quote]
هههههههههههههههههههه
شماه م شدی جزو مدیریتا:?
میدونم فردا میان یه قابلیت میزارن واسه این کار ازمونم 9تا سکه میگیرن :evil:
همش ضرر برای ما
[b][u]سود[/u][/b]برای اونها:evil:
میشه واسه حل این مشکل یه قابلیت بذارن واسه افزایش تعداد لشکرکشی به تعدادسکه پرداختی ایده ی خوبیه ها!
هههههههههههههههههههه
شماه م شدی جزو مدیریتا
میدونم فردا میان یه قابلیت میزارن واسه این کار ازمونم 9تا سکه میگیرن
همش ضرر برای ما سودبرای اونها
فکر کنم از گروه پشتیبانی عصر پادشاهان باشی که چنین نظری دادی ، درسته ؟
[quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]میشه واسه حل این مشکل یه قابلیت بذارن واسه افزایش تعداد لشکرکشی به تعدادسکه پرداختی ایده ی خوبیه ها! [/div][/quote]
هههههههههههههههههههه
شماه م شدی جزو مدیریتا:?
میدونم فردا میان یه قابلیت میزارن واسه این کار ازمونم 9تا سکه میگیرن :evil:
همش ضرر برای ما
[b][u]سود[/u][/b]برای اونها:evil:[/div][/quote]
فکر کنم از گروه پشتیبانی عصر پادشاهان باشی که چنین نظری دادی ، درسته ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.