الان مشکل شما حمله یا فارمه ایا؟؟؟!!!!!!
نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمی کند، من از سکوت موریانه ها می ترسم
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/04/22 22:48:56
الان مشکل شما حمله یا فارمه ایا؟؟؟!!!!!!
نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمی کند، من از سکوت موریانه ها می ترسم
|
|
1392/04/22 23:42:08
دوست گرامی . عزیز من . تا اونجا که من اطلاع دارم ( اگر اشتباهه تصیح بفرمایید ) شما یکی از اعضای اتحاد بهترینهای سرور 6 بودید . و اصالت اکانت ریزه میزه هم همان اکانت خرمگس سرور 6 است به همراه یک پلیر دیگر که هر دو غارتگر و تاپ غارتگر همان سرور بودند . اکانت خرمگس را به دلیل غارت و رنک تهاجمی ، مدیران بهترینها به اتحاد بهترینها آوردند . به مرور زمان که این اکانت به زمین و زمان جهت غارت رحم نمیکرد و بسیاری از مولتیهای بهترینها جزو همین هیزمهای خشک و تر قرار میگرفتند ، مدیران شاکی شده و از اتحاد خارجش کردند . پس شما باید بهتر از دیگران بشناسیدش !!!. در سرور 12 هم تاپ غارتگر بودند و تاپ حجومی . در این سرور هم همچنین .
در سرور 12 همه میگفتند که اکانت معلم کلا مولتی غارت گادفلای است !!! دیدید که آن اکانت پلیر داشت با آن همه نیرو که حتی کتیبه را هم تسخیر کرد و به لطف تمهیدات و راهنمایی پشتیبانی به شهر گینگیز ها برگشت خورد !!! در این سرور هم همین اکانت بازی میکند و در همین اتحاد است . شاید مولتی مورد نظر شما معلم کلا باشد !!! جالب است که مولتی ها مدال هم میگیرند و تولیدات دو طبفه دارند ، یکی برای غارت شدن و دیگری برای نیرو سازی و پاپ و ...... خود اکانت . خواهش میکنم پلید اندیشی را کنار بگذارید . خوب چشمانتان را باز کنید که کلاه بزرگتر سرمان نرود .
این مطلب در 1392/04/22 23:42:08 نوشته شده است و در 1392/04/22 23:43:43 ویرایش شده است .
|
اکانت های فعال کنونی |
1392/04/22 23:47:09
باید 30 تا باشه چون سخته شده غارت باید یه کاری برای سربازامون بکنیم |
|
1392/04/22 23:49:35
من کاملا موافقم
به امید بازی رایگان
|
|
1392/04/23 02:28:35
تحریم خرید سکه بهترین راه حله
اگه گوش شنوا باشه مبین همه شهرات0 شد فقط مولتی هات موندن پیدات میکنم چون تو انجمن زیاد میای خیانت کار
|
|
1392/04/23 03:32:59
مارو از دنیای اصلی تحریم کردید! ترو خدا این رو تحریم نکنید.!
شوخی بود........بکنید.... تا میتونید تحریممون کنید.... ما که بدون سکه هم پیش بردیم تاکنون. سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود. |
1392/04/23 11:33:38
1- لحن و برداشت شما بسیار برای من جالب است. هر اتفاقی که در سرورها رخ می دهد شما می آیید و در انجمن برداشت شخصی خودتان را منتشر می کنید !!! بدون اینکه قبلش کمی تحقیق کنید !!! کاش تهمت زدن اینقدر راحت نبود ! ۲- این محدودیت از ابتدا در بازی بوده، اما در بخش هایی همانند مقصدهای دلخواه اعمال نمی شده است ( جا افتاده بوده ) که اصلاح شد. ۳- این محدودیت ها در بازی به شدت لازم است، زیرا در بررسی هایی که انجام دادیم تنها کمتر از ۲۵ نفر در هر کدام از سرورهای ما بودند که بیش از ۱۰۰ لشکرکشی همزمان داشتند و بقیه ۳۰ هزار نفر بازیکن دیگر تعداد لشکرکشی همزمان آنها زیر ۱۰۰ تا بودند. این ۲۵ نفر هم یکسری شون کاملا مشخص است که از اسکریپت استفاده می کنند، در غیر اینصورت به نظر شما آیا می توان در عرض کمتر از ۱۰ دقیقه به بیش از ۱۲۰۰ شهر حمله کرد ؟؟ !!! ۴- در تمامی بازی های آنلاین معروف دنیا که نگاه کنید خواهید دید که محدودیت تعداد لشکرکشی همزمان وجود دارد و این باعث می شود که بازیکنان بزرگ بی خیال فارم های کوچک و ضعیف شوند و رقابت برای شکست بازیکنان بزرگ و یافتن فارم های ارزشمند بیشتر شود. در برخی بازی های مثل فورج اف امپایر تعداد لشکرکشی محدودیت روزانه دارد و بسته به سطح بازیکن می باشد. اول: بازی تراوین (محصول آلمان) http://help.travian.com/index.php?view=toolkit&action=building&gid=16&mb=1&speed=1&linkdescription=here به ستون slot دقت کنید. این ساختمان rally point است که معادل اردوگاه در بازی عصرپادشاهان می باشد. دوم: بازی خان وارز (محصول بلغارستان ): http://help.madmoo.com/en_EN/khan-wars-5.0-915-979.html در این بازی محدودیت حمله همزمان رو 30 لشکرکشی است و شما نمی توانید بیش از 30 لشکرکشی همزمان داشته باشید. سوم: بازی فورج آف امپایر ( محصول آلمان ) http://en.forgeofempires.com/page/the_game/army_and_battles در این بازی محدود لشکرکشی بستگی به امتیاز کسب شده شما دارد و تقریبا در هر روز می توانید بین 1 تا 20 لشکرکشی داشته باشید. اما وقتی سقف لشکرکشی ها زیاد باشد بازیکنان بزرگ به جای حمله به بزرگان شروع می کنند و به بازیکنان ضعیف زیادی حمله می کنند تا منابع و گندم مورد نیازشون را تامین نمایند. ما روز به روز برای پیش گیری از ربات ها و اسکریپت ها و همچنین ایجاد عدالت بیشتر در بازی داریم در مسیر بازی اصلاحاتی را انجام میدهیم و از تجربیات بازی های موفق و بزرگ دنیا استفاده می کنیم. آقا رامین ! این کار نه ربطی به سرور و پهنای باند دارد و نه ربطی به هزینه ها !! شما کاش چند بازی معروف مثل تراوین ، فورج او امپایر، ستلرز آنلاین و . . . را بررسی می کردید و سپس اینقدر بی مهابا شروع به درج ایت تهمت های بی پایه و اساس می کردید. سیستم های پیشگیری از ربات ها (مثل عکس امنیتی ) در کلیه بازی های آنلاین وجود دارد و عصرپادشاهان چون یک بازی جوان است و ما کارهای فراوانی برای اجرا داریم، به صورت کم کم داریم ویژگی های استاندارد بازی های آنلاین را به عصرپادشاهان اضافه می کنیم. موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی. + راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی. + وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی. + پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی. واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند. |
|
اکانت های فعال کنونی |
1392/04/23 12:19:49
ما که نگفتیم پیشگیری نکنین میگیم چرا وسط بازی اعمال کردید که تمام برنامه ریزی ما بهم بخوره حداقل از یه سرور دیگه شروع میکردید اگه هم لازم بود از اول شروع این سرور این کارو می کردید |
|
1392/04/23 13:21:26
من نمیفهمم چرا هروقت صحبت از تغییر جدیدی میشه شما میای و مثال از بازی های مشابه میاری و میگی تو ترا وین اینجوری و ماهم اینجوری کردیم!! اگه قراره ما ترا وین یا فورج آف امپایر بازی کنیم که نمیومدیم عصرپادشاهان اقای کارشناس بازی چرا فقط تو برخی مسایل دارین شبیه اون بازیا میشین و تو بعضی دیگه مثلا سطح قهرمانو خیلی چیزای دیگه فرق دارین با اون بازیا؟؟!! یادمه تو یکی از سرورا به یکی از بازیکنا از هر شهرم حدود 200 تا فیک زده بودم بیچاره نمیتونست اردوگاهشو باز کنه!! دیگه از لیست فارم صفحه 2 و 3 هم خبری نخاهد بود!! من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی |
|
1392/04/23 14:29:50
درود بر شما . پاسخ فرمایشات شما را بصورت قسمت به قسمت و هر پاراگراف ذکر میکنم . اول : پستهای سابق بنده که مورد لطف شما قرار گرفت و حذف شد . چون به دوستان هشدار همچون روزهایی را داده بودم و همانطور که قبلا عرض نمودم ارزش ذاتی هر انجمن و تالار گفتمان و ... به میزان ثقل دموکراسی حاکم بر آن است که متاسفانه در این انجمن وزن محسوسی ندارد . حتم دارم اگر این متن قبل از رویت این مقدار بازدید کننده به نظر شما میرسید ، همچو سابق حکم بر فنا داشت . و پاراگراف ابتدایی شما نیز برایم جالب است که بصورت ضمنی مورد نکوهشم قرار میدهید که چرا عیوب این بازی را در انجمنی متذکر میشوم که حتی جای مخصوص برای بیانش را دارد !! دوم : در دل چهاردهمین سرور هستیم و بیش از دو ماه از آنرا پشت سر گذاشته ایم . در هیچیک این قوانینی که میفرمایید که نمیدانم کند شدن سرور و پیامهای متعدد خطا و ... هم جزو آن است آیا ؟؟ یا خیر ، اعمال نشده بود و عرف جایگزین آن گردید که حکم عرف جا افتاده ، همیشه حاکم است بر قوانین حتی مکتوب . همانقدر که حافظه تمام این اعضا هنوز توان یادآوری ماجرای کتیبه سرور 12 را دارد که شما توجیح سخنان خود را بر اصل عرف آن سرور های گذشته بنا نهاده بودید و حتی به راهنمایی های اشتباه گروه پشتیبانی کوچکترین توجهی نکردید و انتهای کار مانند همیشه متضرر بازیکن بود !! ضمن اینکه برای اعمال این نوع تغییرات که کاملا مشخص است جهت کمتر نمودن بار دیتایی سرور هاست و مجاب نمودن بازیکنان برای استفاده بیشتر از مسکوکات ، بدون اطلاع قبلی و نظر سنجی از بازیکنان و ... تنها یک مفهوم دارد که دوستان به شرح مفصل در متون خود ذکر نمودند و بیان من تکرار مکرر خواهد شد . پس لطفا شعور جمعی بازیکنان را برای پیشبرد کارهای خود زیر سوال نبرید . سوم : آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است . تعداد تاییدات این پست که بیش از 25 نفر را نشان میدهد . ضمن اینکه همیشه تعداد معدودی از بازیکنان در انجمن حضور میابند و نوشته ها را میخوانند . چهارم : این بخش بارها توضیح داده شد و تکرار آن به انحراف کشیده شدن اصل موضوع است . عرف حاکم بر این بازی چیز دیگری بوده که نابجا تغییر کرده و بازیکنان به شدت ناراضی هستند . در مورد بند آخر نیز در اصل پست ، بصورت فشرده و مکفی ، نظر داده شد . عرض نمایم پاسخهای مسئولین محترم این بازی ، به نوعی تکراری شده و قابل حدس . بهتر نیست برای رفع معضلات بازی اقدام نمایید به جای صرف انرژی برای توجیح نمودن مشکلات ؟ در یکی از سرور ها حذف دسته جمعی بازیکنان بزرگ را داشتیم ، عده بسیار زیادی از بازیکنان مطرح ، دست از این بازی شسته اند ( شاید اگر من آنها را نمی شناختم ، با صدها مرتبه تکرار شما که آنها با اسمهای دیگر در این بازی هستند ، باورم میشد که بازیکنان مذکور به من دروغ میگویند !! ) و کاملا محسوس است که دیگر سرور های جدید شور و هیجان سرور های کذشته را ندارد . بازیکنان تا حدی تاب زیانهای تحمیلی را دارند . شاید به نحوی اذهان منحرف گردد که این همه بازی آنلاین ، که مثلا اینجا را رها کن و به جای دیگر برو !! یک مثال را برای روشنی عرض میکنم : اگر شخصی از یک کارخانه یا کمپانی ، خودرویی تهیه نماید ( مشخصا با صرف هزینه ) و آن خودرو به دلیل نقایص فنی دچار آتش سوزی گردد ، هیچ جوابی نابخردانه تر از این نیست که : " این همه کارخانه خودرو سازی ، برو یا میرفتی از جای دیگر میگرفتی !! " حال از باب ارتباط با مثال ، اگر نوع لشکر کشیها تا به دیروز نقص بوده که ترمیمش نمودید ، جبران خسارت اشخاصی که در این 15 سرور زیان دیده اند به چه صورت است ؟ و اگر آن جزو معیوبات نبوده پس چرا نابهنگام و در میانه سرور و با این عجله تغییرش دادید ؟؟ در انتها ، خلاص از همه توجیحات و توضیحات و تفسیرات ، بازیکنان خواستار رفع نقایص کندی سرور و لشکر کشی و ... هستند . و همچنین دریافت پاسخ مسئولانه از سوی این بازی در تمام زمینه ها . پوزشم را بپذیرید اگر مجددا پاسخی به فرمایشات احتمالی شما ندادم . چون میپندارم ماجرا روشن و واضح است و بازیکنان نیز از فهم و آگاهی مکفی برخوردارند . روزتان خوش ، موفق و کامیاب باشید .
این مطلب در 1392/04/23 14:29:50 نوشته شده است و در 1392/04/23 14:35:23 ویرایش شده است .
|
منوی کاربری
|
||