mahdi125521
grobs
رهام قنبری
grobs
رهام قنبری
gha3edak
امشب نوبت جوجو اس تی هست
بورو هر وقط با اک خودت اومدی کل بنداز
منم برم الان اک یک غارتو بخرم لهت کنم؟
ببخشید اکانته شماست ؟
خب اکانته خودمه
خریدی خودت 16 یکی شورع کن حرف میزنیم
ب این حرف نزن بابا
ورزای اول سرور که از همه مهم تر بود اکانتو رهام میچرخوند حالا اومده صاحب شده غرور گرفتتش بزنم لهش کنم سروربعدی دیگه بازی نکنه
راستی دست به بچه ها قدیمی انجمن بزنی قبر خودتو کندی داداش
راستی بچه ها منم نشون کرده
ببینیم میخواد چه کار کنه
اعضای لردز کلوب حریف من نشدند تو میخوای منو بزنی ؟ من چکار اکانته تو دارم ؟ آخه مورچه هم زدن داره ؟ سرزمین کوروش بزرگ گفت رفتی فارمی منم بهش گفتم من میرم تو فارم کن یه ساعت بعد دیدم یکی جاسوسی زدی رفتم دیدم 2500 جاسوسش همگی جهان فانی را وداع گفتند بعدش بهم پیام داد کاش می موندی ولی حالا که رفتی خداحافظ
این مطلب در 1392/04/17 22:30:03 نوشته شده است و در 1392/04/17 22:30:35 ویرایش شده است .
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mahdi125521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم [/div][/quote]
:shock:
واقعا که :x:x:x:x[/div][/quote]
امشب نوبت جوجو اس تی هست [/div][/quote]
بورو هر وقط با اک خودت اومدی کل بنداز
منم برم الان اک یک غارتو بخرم لهت کنم؟:lol:[/div][/quote]
ببخشید اکانته شماست ؟ :roll::roll:
خب اکانته خودمه [/div][/quote]
خریدی خودت 16 یکی شورع کن حرف میزنیم:D[/div][/quote]
ب این حرف نزن بابا
ورزای اول سرور که از همه مهم تر بود اکانتو رهام میچرخوند حالا اومده صاحب شده غرور گرفتتش بزنم لهش کنم سروربعدی دیگه بازی نکنه
راستی دست به بچه ها قدیمی انجمن بزنی قبر خودتو کندی داداش
راستی بچه ها منم نشون کرده :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ببینیم میخواد چه کار کنه :lol::lol::lol:[/div][/quote]
اعضای لردز کلوب حریف من نشدند تو میخوای منو بزنی ؟ من چکار اکانته تو دارم ؟ آخه مورچه هم زدن داره ؟ سرزمین کوروش بزرگ گفت رفتی فارمی منم بهش گفتم من میرم تو فارم کن یه ساعت بعد دیدم یکی جاسوسی زدی رفتم دیدم 2500 جاسوسش همگی جهان فانی را وداع گفتند بعدش بهم پیام داد کاش می موندی ولی حالا که رفتی خداحافظ :lol: