البته یادم رفت بگم لرد یوهان و ک.ی.ا.ن هم هستند ولی چون فروختند و رفتند اسمشون را نیاوردم
legend quick on رو از قلم انداختی عزیزم
توی سرور 6 یکی از بهترین بازیکن ها بود . الان نمیدونم اکانتش رو فروخت یا حذف کرد . واقعا حیف
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div]البته یادم رفت بگم لرد یوهان و ک.ی.ا.ن هم هستند ولی چون فروختند و رفتند اسمشون را نیاوردم [/div][/quote]
legend quick on رو از قلم انداختی عزیزم
توی سرور 6 یکی از بهترین بازیکن ها بود . الان نمیدونم اکانتش رو فروخت یا حذف کرد . واقعا حیف
من 250 تا سکه خرجش کردم ولی وقتی باگ بازیو دیدم حذف اکانت کردم
زحمت کشیدی من تا حالا 67 هزار تومان ( 54 خودم 13 دوستام ) خرج کردم اگه فارم بشم یه فاجعه هست ...
بگو به قران
به قرآن ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]بهناز1991[/b][/div][div]من 250 تا سکه خرجش کردم ولی وقتی باگ بازیو دیدم حذف اکانت کردم[/div][/quote]
زحمت کشیدی من تا حالا 67 هزار تومان ( 54 خودم 13 دوستام ) خرج کردم اگه فارم بشم یه فاجعه هست ... :o[/div][/quote]
بگو به قران[/div][/quote]
به قرآن ...
زحمت کشیدی من تا حالا 67 هزار تومان ( 54 خودم 13 دوستام ) خرج کردم اگه فارم بشم یه فاجعه هست ...
بگو به قران
خود اکانته من 1000 سکه داشت ولی فعلا 90 تا خرج کردم اگه دیدم اوضاع همین جور خوب بود همشو میخرجم ولی سرور 15 سرور خوبیه چون همه آنلاینن ولی عالی نشد اونطوری که من دلم لک زده بود
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]بهناز1991[/b][/div][div]من 250 تا سکه خرجش کردم ولی وقتی باگ بازیو دیدم حذف اکانت کردم[/div][/quote]
زحمت کشیدی من تا حالا 67 هزار تومان ( 54 خودم 13 دوستام ) خرج کردم اگه فارم بشم یه فاجعه هست ... :o[/div][/quote]
خود اکانته من 1000 سکه داشت ولی فعلا 90 تا خرج کردم اگه دیدم اوضاع همین جور خوب بود همشو میخرجم ولی سرور 15 سرور خوبیه چون همه آنلاینن ولی عالی نشد اونطوری که من دلم لک زده بود :oops:
بگو به قران
خود اکانته من 1000 سکه داشت ولی فعلا 90 تا خرج کردم اگه دیدم اوضاع همین جور خوب بود همشو میخرجم ولی سرور 15 سرور خوبیه چون همه آنلاینن ولی عالی نشد اونطوری که من دلم لک زده بود
من که تا یه بسته سکه میگیرم همون اول همشو خرج میکنم ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]بهناز1991[/b][/div][div]من 250 تا سکه خرجش کردم ولی وقتی باگ بازیو دیدم حذف اکانت کردم[/div][/quote]
خود اکانته من 1000 سکه داشت ولی فعلا 90 تا خرج کردم اگه دیدم اوضاع همین جور خوب بود همشو میخرجم ولی سرور 15 سرور خوبیه چون همه آنلاینن ولی عالی نشد اونطوری که من دلم لک زده بود :oops:[/div][/quote]
من که تا یه بسته سکه میگیرم همون اول همشو خرج میکنم ...
بگو به قران
همشو یهو خرج نکن تیکه تیکه که یهو تو یه شرایط حساس کم نیاری
منم همین نظر را دارم
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mahdi125521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]بهناز1991[/b][/div][div]من 250 تا سکه خرجش کردم ولی وقتی باگ بازیو دیدم حذف اکانت کردم[/div][/quote]
خود اکانته من 1000 سکه داشت ولی فعلا 90 تا خرج کردم اگه دیدم اوضاع همین جور خوب بود همشو میخرجم ولی سرور 15 سرور خوبیه چون همه آنلاینن ولی عالی نشد اونطوری که من دلم لک زده بود :oops:[/div][/quote]
همشو یهو خرج نکن تیکه تیکه که یهو تو یه شرایط حساس کم نیاری[/div][/quote]
منم همین نظر را دارم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.