من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم
واقعا که
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم [/div][/quote]
:shock:
واقعا که :x:x:x:x
من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم
واقعا که
امشب نوبت جوجو اس تی هست
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم [/div][/quote]
واقعا که :x:x:x:x[/div][/quote]
امشب نوبت جوجو اس تی هست
واقعا که
امشب نوبت جوجو اس تی هست
الان خودم اکانت ندارم وگرنه تا فردا فارم شده بودی
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم [/div][/quote]
امشب نوبت جوجو اس تی هست [/div][/quote]
:|
الان خودم اکانت ندارم وگرنه تا فردا فارم شده بودی :lol::lol:
:oops:
واقعا که
امشب نوبت جوجو اس تی هست
بورو هر وقط با اک خودت اومدی کل بنداز
منم برم الان اک یک غارتو بخرم لهت کنم؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم [/div][/quote]
منم برم الان اک یک غارتو بخرم لهت کنم؟:lol:
واقعا که
امشب نوبت جوجو اس تی هست
کل اتحاد لردزکلوب حریف من نشدن حالا ببین چی بمون میگن تو رو خدا
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم [/div][/quote]
:oops:[/div][/quote]
کل اتحاد لردزکلوب حریف من نشدن حالا ببین چی بمون میگن تو رو خدا :lol:
واقعا که
امشب نوبت جوجو اس تی هست
کل اتحاد لردزکلوب حریف من نشدن حالا ببین چی بمون میگن تو رو خدا
اسمت چیه تو اس 15
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم [/div][/quote]
:oops:[/div][/quote]
کل اتحاد لردزکلوب حریف من نشدن حالا ببین چی بمون میگن تو رو خدا :lol:[/div][/quote]
اسمت چیه تو اس 15:D
واقعا که
امشب نوبت جوجو اس تی هست
ببخشید اکانته شماست ؟
خب اکانته خودمه
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم [/div][/quote]
منم برم الان اک یک غارتو بخرم لهت کنم؟:lol:[/div][/quote]
ببخشید اکانته شماست ؟ :roll::roll:
خب اکانته خودمه
واقعا که
امشب نوبت جوجو اس تی هست
ببخشید اکانته شماست ؟
خب اکانته خودمه
خریدی خودت 16 یکی شورع کن حرف میزنیم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]من که تا حالا دو تا از انجمنی ها را فارم کردم دیشب به سومیش زدم و سه شهر آخرش را صاف کردم [/div][/quote]
منم برم الان اک یک غارتو بخرم لهت کنم؟:lol:[/div][/quote]
ببخشید اکانته شماست ؟ :roll::roll:
خب اکانته خودمه [/div][/quote]
خریدی خودت 16 یکی شورع کن حرف میزنیم:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.