شمشیرزنام شد 3000 تا دیروز 1500 تا از شمشیرزنام سر رفیقام ترکیدن طرف برا رفیقم شاخو شونه کشید زدم اکانتشو ترکوندم
...............
شمشیرزنام شد 3000 تا:twisted::lol: دیروز 1500 تا از شمشیرزنام سر رفیقام ترکیدن:oops: طرف برا رفیقم شاخو شونه کشید زدم اکانتشو ترکوندم:twisted::twisted::twisted:
شمشیرزنام شد 3000 تا دیروز 1500 تا از شمشیرزنام سر رفیقام ترکیدن طرف برا رفیقم شاخو شونه کشید زدم اکانتشو ترکوندم
یکیو بگم باسم میزنیش؟؟1400تا بیشتر نداره اسمتو خصوصی بگو تا اسمشو بهت بگم یه گذارش هم بفرستم ازش
...............
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]شمشیرزنام شد 3000 تا:twisted::lol: دیروز 1500 تا از شمشیرزنام سر رفیقام ترکیدن:oops: طرف برا رفیقم شاخو شونه کشید زدم اکانتشو ترکوندم:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
:x:x:x
یکیو بگم باسم میزنیش؟؟1400تا بیشتر نداره اسمتو خصوصی بگو تا اسمشو بهت بگم یه گذارش هم بفرستم ازش
نه فعلا. الان واستادم این poyan farari از استراحت در بیاد غارتش کنم که تلفاتم جبران بشه
...............
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]شمشیرزنام شد 3000 تا:twisted::lol: دیروز 1500 تا از شمشیرزنام سر رفیقام ترکیدن:oops: طرف برا رفیقم شاخو شونه کشید زدم اکانتشو ترکوندم:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
یکیو بگم باسم میزنیش؟؟1400تا بیشتر نداره اسمتو خصوصی بگو تا اسمشو بهت بگم یه گذارش هم بفرستم ازش [/div][/quote]
نه فعلا. الان واستادم این poyan farari از استراحت در بیاد غارتش کنم که تلفاتم جبران بشه
چه بد
نیرو نداره منم غارتش کنم ؟
...............
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]شمشیرزنام شد 3000 تا:twisted::lol: دیروز 1500 تا از شمشیرزنام سر رفیقام ترکیدن:oops: طرف برا رفیقم شاخو شونه کشید زدم اکانتشو ترکوندم:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
یکیو بگم باسم میزنیش؟؟1400تا بیشتر نداره اسمتو خصوصی بگو تا اسمشو بهت بگم یه گذارش هم بفرستم ازش [/div][/quote]
نه فعلا. الان واستادم این poyan farari از استراحت در بیاد غارتش کنم که تلفاتم جبران بشه[/div][/quote]
چه بد
نیرو نداره منم غارتش کنم ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.