گولت نزنه بابا من اینو فارمش کردم قبول نداری بیا تا کد لشکرکشی ها را هم بهت بدم فقط جهت رو کم کنی
افشین پاپ باز نیست ولی تروپ حرفه ای 11 هزار شمشیرزن ساخته البته تا امروز
جهت رو کم کنی فردات برات میارم تو همین تاپیک الان کسی نیست الان بیارم روت کم نمیشه
باید فردا جلو همه بیارم تو برات نمونه
میخوای عکس از بکب بیارم 13000 تا شمشیرزن و 300 تا کماندارر زده بشه تو غارت؟
هنوز کوچکه در ماقبل اونی که می خوام بیارم
عایا بیارم ؟؟؟
اینی که میگم ماله شاه مسعود هستش که 3 روز پیش یکیو با این همه زد. امروز حتما بیشتر یاخته
هدس بزن الان چه قدر نیروی شمشیر ز ن داره فقط
فقط با شمشیر زناش می تونه دوسه اتحاد رو بزنه
گذشته از نیرو های کمان دار و ........
و شهر های دیگه اش
شاه مسعود92 (رضا) رو میگی؟
من اسمشو نمی دونم
خیلی نیروی تپلی داره اخه یکیو که منابعش بیست بود و باگ می زد رو فارم کرد هی سرباز می سازه هی سرباز میسازه
فقط جهت اطلاع. این همش اکانت parsanm ر میزنه که اونم مولتی خودشه. حتی سند هم دارم برا حرفم
نه داداش مولتیش نیست این باگ زده بود و غیر فعالش کردن مسعود هم اومد یه حالی بهش داد کو سندت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]hamed.mehrab[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]hamed.mehrab[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]hamed.mehrab[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]hamed.mehrab[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]sir soheil[/b][/div][div][quote][div][b]ali1.[/b][/div][div]تو چه اتحاد و نیرروی هجومی رو هم بگو[/div][/quote]
خصوصی پیام بده[/div][/quote]
گولت نزنه بابا من اینو فارمش کردم قبول نداری بیا تا کد لشکرکشی ها را هم بهت بدم فقط جهت رو کم کنی :D
افشین پاپ باز نیست ولی تروپ حرفه ای 11 هزار شمشیرزن ساخته :lol: البته تا امروز [/div][/quote]
جهت رو کم کنی فردات برات میارم تو همین تاپیک الان کسی نیست الان بیارم روت کم نمیشه
باید فردا جلو همه بیارم تو برات نمونه [/div][/quote]
میخوای عکس از بکب بیارم 13000 تا شمشیرزن و 300 تا کماندارر زده بشه تو غارت؟;)[/div][/quote]
هنوز کوچکه در ماقبل اونی که می خوام بیارم
عایا بیارم ؟؟؟
[/div][/quote]
اینی که میگم ماله شاه مسعود هستش که 3 روز پیش یکیو با این همه زد. امروز حتما بیشتر یاخته[/div][/quote]
هدس بزن الان چه قدر نیروی شمشیر ز ن داره فقط
فقط با شمشیر زناش می تونه دوسه اتحاد رو بزنه
گذشته از نیرو های کمان دار و ........
و شهر های دیگه اش [/div][/quote]
شاه مسعود92 (رضا) رو میگی؟[/div][/quote]
من اسمشو نمی دونم
خیلی نیروی تپلی داره اخه یکیو که منابعش بیست بود و باگ می زد رو فارم کرد هی سرباز می سازه هی سرباز میسازه
[/div][/quote]
فقط جهت اطلاع. این همش اکانت parsanm ر میزنه که اونم مولتی خودشه. حتی سند هم دارم برا حرفم[/div][/quote]
نه داداش مولتیش نیست این باگ زده بود و غیر فعالش کردن مسعود هم اومد یه حالی بهش داد کو سندت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم برا همین تعجب کردم که چجوری این سربازا رو جابجا میکنه
کی من به پشتیبانی گفتم فقط همون 5000 هزاری که ساخته بود داخل شهرش بودن
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]hamed.mehrab[/b][/div][div]منم برا همین تعجب کردم که چجوری این سربازا رو جابجا میکنه:o:o[/div][/quote]
کی من به پشتیبانی گفتم فقط همون 5000 هزاری که ساخته بود داخل شهرش بودن
از این گنده تر تو دنیا نیست
http://upload7.ir/images/40472245272146458867.png
کشتی ما رو با اون دفات همه جا جار زدی
یدونه امضات مونده که نذاری اونج هم بذاری دیگه همه جا گذاشتی
بابا خودتون حمله ی سنگین خواستید دیگه
من بلد نیستم عکس بگیرم وگرنه حمله ی سنگین تو اس 15داشتن رو من
...............
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]از این گنده تر تو دنیا نیست:twisted::twisted::twisted:
http://upload7.ir/images/40472245272146458867.png[/div][/quote]
کشتی ما رو با اون دفات همه جا جار زدی
یدونه امضات مونده که نذاری اونج هم بذاری دیگه همه جا گذاشتی[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
بابا خودتون حمله ی سنگین خواستید دیگه :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
من بلد نیستم عکس بگیرم وگرنه حمله ی سنگین تو اس 15داشتن رو من
جمعیتم 2900تا بود یکی از شهرام صفر شد یکی دیگه هم از900شد 600
...............
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]از این گنده تر تو دنیا نیست:twisted::twisted::twisted:
http://upload7.ir/images/40472245272146458867.png[/div][/quote]
اووووووووووووووه یبار دیوار کردی همهجا لینکشو گذاشتیا;)ولی اگه واقعن جمعیتت 1700بوده خیلی عالیه:ugeek:[/div][/quote]
جمعیتم 2900تا بود یکی از شهرام صفر شد یکی دیگه هم از900شد 600
بخدا من هر چی گفتم عمومی نکردن برید از ممل فشفشه سرور 10که الان با همین نام تو 15 هست بپرسید گفتن داره به همه حمله میشه نمیتونم عمومی کنم فقط پدرام به من دف داد
...............
بخدا من هر چی گفتم عمومی نکردن برید از ممل فشفشه سرور 10که الان با همین نام تو 15 هست بپرسید گفتن داره به همه حمله میشه نمیتونم عمومی کنم فقط پدرام به من دف داد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.