اونی که حمله میکنه فک کنم همین قدر داره
خدا کنه دیوار بشه من فارمش کنم
بهش گفتم به من حمله نکن بهت فارم نشون میدم گفتش 3 تا بگو من 3 تا گفتم که اینا من هر وقت غارتشون میکنم روزی 100تا از هر منبع به زور میدن بیچاره بهم گفت فارم تپل بده
من خودم 3 تا فارم تپل دارم به هیچ کسی نمیگم
...............
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]1400 تا نیزه دار داره میاد
بابا به جمعیت نیست من چقدر بگم :mrgreen:[/div][/quote]
اونی که حمله میکنه فک کنم همین قدر داره :roll:
خدا کنه دیوار بشه من فارمش کنم :P:P:P
بهش گفتم به من حمله نکن بهت فارم نشون میدم گفتش 3 تا بگو من 3 تا گفتم که اینا من هر وقت غارتشون میکنم روزی 100تا از هر منبع به زور میدن :lol::lol::lol::lol::lol::lol:بیچاره بهم گفت فارم تپل بده :lol::lol:
من خودم 3 تا فارم تپل دارم به هیچ کسی نمیگم :mrgreen:
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]1400 تا نیزه دار داره میاد
حسین مرگ من فقط
1400تا؟:lol:
همین الان اگه طرف دیوار بشه میرم تو مدافعین
بابا بخدا اگه نیرویی که من از دست دادمو جمع بزنیم فک کنم یه سه هزار تایی بشه
...............
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]1400 تا نیزه دار داره میاد
حسین مرگ من فقط
1400تا؟:lol:[/div][/quote]
همین الان اگه طرف دیوار بشه میرم تو مدافعین :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
بابا بخدا اگه نیرویی که من از دست دادمو جمع بزنیم فک کنم یه سه هزار تایی بشه :o
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]1400 تا نیزه دار داره میاد
حسین مرگ من فقط
از اکانت خودم ندادم که
مولتی بازو نیگا
راست میگی بابا 1400تا داده همین الان دیدم الان میرم به طرف میگم فارم تپلامو بهت نمیدم بیاد حمله کنه بره تو دیوار
...............
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]1400 تا نیزه دار داره میاد
حسین مرگ من فقط
از اکانت خودم ندادم که [/div][/quote]
مولتی بازو نیگا :geek::geek::geek::geek:
راست میگی بابا 1400تا داده همین الان دیدم :P:P:P:P:Pالان میرم به طرف میگم فارم تپلامو بهت نمیدم بیاد حمله کنه بره تو دیوار :mrgreen:
اوکی الان میگم
من تو اتحاد اسکورپین بودم 1روز بازی نکردم حتی زرد هم نشدم ولی یه چند تا حمله بهم شد
طرف فک کرد فارمم منو انداخت بیرون
حالا من البتماسشون میکردم پیام عمومی بدید بهم دف بدن پیامو میدادن اعضاشون 1 نفر هم دف نمیداد اونوقت اینا که دف میخواستن من به همشون میدادم
بهتر که اخراجم کرد الان فارماشونم میزنم حال کنن
...............
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]به اون اتحادت بگو نفری یه 200 تا بدن [/div][/quote]
اوکی الان میگم
من تو اتحاد اسکورپین بودم 1روز بازی نکردم حتی زرد هم نشدم ولی یه چند تا حمله بهم شد
طرف فک کرد فارمم منو انداخت بیرون
حالا من البتماسشون میکردم پیام عمومی بدید بهم دف بدن پیامو میدادن اعضاشون 1 نفر هم دف نمیداد اونوقت اینا که دف میخواستن من به همشون میدادم
بهتر که اخراجم کرد الان فارماشونم میزنم حال کنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.