نامردی بود ثانیه های آخر ماورا اول شد بعد دوباره لردز کلاب ...
ماورا برای چند ثانیه مدال اولو گرفت ولی به هر حال ما بیشترین تعداد مدال رو گرفتیم ...
اره اون اخر من چند تا اتمام انی زدم برای همین اول شدیم
در جوانی به خویش میگفتم/شیر شیر است گرچه پیر بود
چون که پیری رسید دانستم/پیر پیر است گرچه شیر بود
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div]نامردی بود ثانیه های آخر ماورا اول شد بعد دوباره لردز کلاب ...
ماورا برای چند ثانیه مدال اولو گرفت ولی به هر حال ما بیشترین تعداد مدال رو گرفتیم ...[/div][/quote]
اره اون اخر من چند تا اتمام انی زدم برای همین اول شدیم:lol::lol::lol::lol:
من از اتحادم خیلی راضیم اسمشم غرب وحشی
مهمترین مدال یعنی مدال غارت رتبه یک هفته یک رو که گرفتیم الانم تو هجوم و غارت با اختلاف زیادی اولیم ماورا هم که اوضاعش معلومه لردز کلاب بد نیست ولی با این وضعه غارتشون معلومه هیچ وقت به پای غرب وحشی نمیرسه
این مطلب در 1392/04/08 16:03:37 نوشته شده است و در 1392/04/08 16:05:11 ویرایش شده است .
من از اتحادم خیلی راضیم اسمشم غرب وحشی:)
مهمترین مدال یعنی مدال غارت رتبه یک هفته یک رو که گرفتیم الانم تو هجوم و غارت با اختلاف زیادی اولیم ماورا هم که اوضاعش معلومه لردز کلاب بد نیست ولی با این وضعه غارتشون معلومه هیچ وقت به پای غرب وحشی نمیرسه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
مهمترین مدال یعنی مدال غارت رتبه یک هفته یک رو که گرفتیم الانم تو هجوم و غارت با اختلاف زیادی اولیم ماورا هم که اوضاعش معلومه لردز کلاب بد نیست ولی با این وضعه غارتشون معلومه هیچ وقت به پای غرب وحشی نمیرسه
کم تر خالی ببند ...
غرب همین روزاست که منحل بشه ...
مرگ بر غرب متقلب ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]من از اتحادم خیلی راضیم اسمشم غرب وحشی:)
مهمترین مدال یعنی مدال غارت رتبه یک هفته یک رو که گرفتیم الانم تو هجوم و غارت با اختلاف زیادی اولیم ماورا هم که اوضاعش معلومه لردز کلاب بد نیست ولی با این وضعه غارتشون معلومه هیچ وقت به پای غرب وحشی نمیرسه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کم تر خالی ببند ...
مرگ بر غرب متقلب ...
من خودم جانشین یکی از بازیکنای لرد کلوب هستم. یکی از رفیقامم تو ماوارا هستش. غرب وحشی هم که تو ضیح نداره الان اکانت خودم تو گلدن کلوب هستش. به یکی از بچه ها حمله شد همه بهش دف دادیم.نفری 500 تا. حالا اتحادای اول از این کارا میکنن؟
...............
من خودم جانشین یکی از بازیکنای لرد کلوب هستم. یکی از رفیقامم تو ماوارا هستش. غرب وحشی هم که تو ضیح نداره:D الان اکانت خودم تو گلدن کلوب هستش. به یکی از بچه ها حمله شد همه بهش دف دادیم.نفری 500 تا. حالا اتحادای اول از این کارا میکنن؟:twisted::twisted:
کم تر خالی ببند ...
مرگ بر غرب متقلب ...
میشه بگی کجاش خالی بستم؟
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]من از اتحادم خیلی راضیم اسمشم غرب وحشی:)
مهمترین مدال یعنی مدال غارت رتبه یک هفته یک رو که گرفتیم الانم تو هجوم و غارت با اختلاف زیادی اولیم ماورا هم که اوضاعش معلومه لردز کلاب بد نیست ولی با این وضعه غارتشون معلومه هیچ وقت به پای غرب وحشی نمیرسه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کم تر خالی ببند ...
مرگ بر غرب متقلب ...[/div][/quote]
میشه بگی کجاش خالی بستم؟:x
حالا مولتی یا * ولی به همین زودیا خودشون جوابش و میگیرن
دادا چند نفر باگ زده بودن که بسته شدن و الانم همشون دارن سالم بازی می کنن
[quote][div][b]behnam-ard[/b][/div][div]حالا مولتی یا تقلب ولی به همین زودیا خودشون جوابش و میگیرن[/div][/quote]
دادا چند نفر باگ زده بودن که بسته شدن و الانم همشون دارن سالم بازی می کنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.