تو بهترین ها طرف اومده 2000 تا جاسوس ساخته با 1 قهرمان زدم 200 تاشونو کشت
اون موقعی که من بازی می کردم گاهی اوقات بعضی ها از روی بی توجهی با جاسوس غارت می زدند یادمه فقط 4 نیزه توی شهر 14 هم داشتم یکی با 11هزار جاسوس غارت زده بود به اون شهرم همشون مردند همون هفته رتبه 8 مدافعین را گرفتم ولی تو 14 و 15 پیام میده و نمیزاره باهاشون غرات بزنی
کمتر خالی ببند .جاسوس قدرت هجومی نداره و 1 میل هم بزنن به شهرت بهت امتیاز دفاعی نمیده. معلومه که بازی بلد نیستی
اتفاقا اشتباه میکنی تو اگر به شهرت غارت بزنند یا نبرد و به شرطی که پیروز بشی در ازای هر تعداد گندم خوری که میکشی امتیاز دفاع میگیری چیزی که شما گفتید درسته در صورتی که جاسوسی باشه نه از نوع نبرد محض اطلاع جنابعالی اون قدری تجربه دارم که تا به حال دو تا کلید نقره ای زدم
چنین چیزی وجود نداره. من تو سرور 6 با 20000 تا جاسوس نبرد زدم به خودم با یه اکانت دیگه هیچی به امتیازم اضافه نشد. فقط تجربه قهرمانم رفت بالا
بالا رفتن امتیاز دفاع و بالا رفتن تجربه نظامی قهرمان دقیقا یکسان هستند یک چیز عجیب میگیدها
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]تو بهترین ها طرف اومده 2000 تا جاسوس ساخته:lol::lol: با 1 قهرمان زدم 200 تاشونو کشت:lol::lol:[/div][/quote]
اون موقعی که من بازی می کردم گاهی اوقات بعضی ها از روی بی توجهی با جاسوس غارت می زدند یادمه فقط 4 نیزه توی شهر 14 هم داشتم یکی با 11هزار جاسوس غارت زده بود به اون شهرم همشون مردند :lol: همون هفته رتبه 8 مدافعین را گرفتم ولی تو 14 و 15 پیام میده و نمیزاره باهاشون غرات بزنی [/div][/quote]
کمتر خالی ببند .جاسوس قدرت هجومی نداره و 1 میل هم بزنن به شهرت بهت امتیاز دفاعی نمیده. معلومه که بازی بلد نیستی:lol:[/div][/quote]
اتفاقا اشتباه میکنی تو اگر به شهرت غارت بزنند یا نبرد و به شرطی که پیروز بشی در ازای هر تعداد گندم خوری که میکشی امتیاز دفاع میگیری چیزی که شما گفتید درسته در صورتی که جاسوسی باشه نه از نوع نبرد محض اطلاع جنابعالی اون قدری تجربه دارم که تا به حال دو تا کلید نقره ای زدم [/div][/quote]
چنین چیزی وجود نداره. من تو سرور 6 با 20000 تا جاسوس نبرد زدم به خودم با یه اکانت دیگه هیچی به امتیازم اضافه نشد. فقط تجربه قهرمانم رفت بالا[/div][/quote]
بالا رفتن امتیاز دفاع و بالا رفتن تجربه نظامی قهرمان دقیقا یکسان هستند یک چیز عجیب میگیدها:roll:
آغایون خودتون قضاوت کنید 16 میل هفته اول اونم مدال هجومی نداره کی رو زده این من رتبه ام 40 بود دیگه مولتی بازید دیگه
14 میله
کی رو باید میزد
؟
ابادی خال کرده!
شب و روز میزد به ابادی
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]king[/b][/div][div]آغایون خودتون قضاوت کنید 16 میل هفته اول:o:o:shock: اونم مدال هجومی نداره کی رو زده این من رتبه ام 40 بود دیگه مولتی بازید دیگه[/div][/quote]
14 میله
کی رو باید میزد
؟
ابادی خال کرده!
شب و روز میزد به ابادی
آغایون خودتون قضاوت کنید 16 میل هفته اول اونم مدال هجومی نداره کی رو زده این من رتبه ام 40 بود دیگه مولتی بازید دیگه
14 میله
کی رو باید میزد
؟
ابادی خال کرده!
شب و روز میزد به ابادی
مگه از ابادی غارت میزنن؟؟؟؟؟
در جوانی به خویش میگفتم/شیر شیر است گرچه پیر بود
چون که پیری رسید دانستم/پیر پیر است گرچه شیر بود
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]آغایون خودتون قضاوت کنید 16 میل هفته اول:o:o:shock: اونم مدال هجومی نداره کی رو زده این من رتبه ام 40 بود دیگه مولتی بازید دیگه[/div][/quote]
14 میله
کی رو باید میزد
؟
ابادی خال کرده!
شب و روز میزد به ابادی[/div][/quote]
16 میله عزیز چشاتو بازکن یه نفر دیگه از اعضاتون مدال 8هجومی داره 5غارت باز اینا به هم میان ولی دیگه 16 میل بدون مدال هجوم 100 درصد مولتیه
این اقا GORBS منظورش مدال هجومیه
این مطلب در 1392/04/08 00:19:19 نوشته شده است و در 1392/04/08 00:19:30 ویرایش شده است .
[quote][div][b]king[/b][/div][div]16 میله عزیز چشاتو بازکن یه نفر دیگه از اعضاتون مدال 8هجومی داره 5غارت باز اینا به هم میان ولی دیگه 16 میل بدون مدال هجوم 100 درصد مولتیه[/div][/quote]
این اقا GORBS منظورش مدال هجومیه
14 میله
کی رو باید میزد
؟
ابادی خال کرده!
شب و روز میزد به ابادی
بضیا واسخ آوردن مدال هجوم به آبادیا حمله میکنند
اوکی دیگه
مگه ت منظورت 1 هجوم نی؟
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]آغایون خودتون قضاوت کنید 16 میل هفته اول:o:o:shock: اونم مدال هجومی نداره کی رو زده این من رتبه ام 40 بود دیگه مولتی بازید دیگه[/div][/quote]
14 میله
کی رو باید میزد
؟
ابادی خال کرده!
مگه از ابادی غارت میزنن؟؟؟؟؟[/div][/quote]
بضیا واسخ آوردن مدال هجوم به آبادیا حمله میکنند[/div][/quote]
اوکی دیگه
مگه ت منظورت 1 هجوم نی؟
14 میله
کی رو باید میزد
؟
ابادی خال کرده!
شب و روز میزد به ابادی
بضیا واسخ آوردن مدال هجوم به آبادیا حمله میکنند
اوکی دیگه
مگه ت منظورت 1 هجوم نی؟
نه منظورش غارته میگه کسی که مدال هجوم نداره چطور غارت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]آغایون خودتون قضاوت کنید 16 میل هفته اول:o:o:shock: اونم مدال هجومی نداره کی رو زده این من رتبه ام 40 بود دیگه مولتی بازید دیگه[/div][/quote]
14 میله
کی رو باید میزد
؟
ابادی خال کرده!
مگه از ابادی غارت میزنن؟؟؟؟؟[/div][/quote]
بضیا واسخ آوردن مدال هجوم به آبادیا حمله میکنند[/div][/quote]
اوکی دیگه
مگه ت منظورت 1 هجوم نی؟
[/div][/quote]
نه منظورش غارته میگه کسی که مدال هجوم نداره چطور غارت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.