تو بهترین ها طرف اومده 2000 تا جاسوس ساخته با 1 قهرمان زدم 200 تاشونو کشت
اون موقعی که من بازی می کردم گاهی اوقات بعضی ها از روی بی توجهی با جاسوس غارت می زدند یادمه فقط 4 نیزه توی شهر 14 هم داشتم یکی با 11هزار جاسوس غارت زده بود به اون شهرم همشون مردند همون هفته رتبه 8 مدافعین را گرفتم ولی تو 14 و 15 پیام میده و نمیزاره باهاشون غرات بزنی
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]تو بهترین ها طرف اومده 2000 تا جاسوس ساخته:lol::lol: با 1 قهرمان زدم 200 تاشونو کشت:lol::lol:[/div][/quote]
اون موقعی که من بازی می کردم گاهی اوقات بعضی ها از روی بی توجهی با جاسوس غارت می زدند یادمه فقط 4 نیزه توی شهر 14 هم داشتم یکی با 11هزار جاسوس غارت زده بود به اون شهرم همشون مردند :lol: همون هفته رتبه 8 مدافعین را گرفتم ولی تو 14 و 15 پیام میده و نمیزاره باهاشون غرات بزنی
اون موقعی که من بازی می کردم گاهی اوقات بعضی ها از روی بی توجهی با جاسوس غارت می زدند یادمه فقط 4 نیزه توی شهر 14 هم داشتم یکی با 11هزار جاسوس غارت زده بود به اون شهرم همشون مردند همون هفته رتبه 8 مدافعین را گرفتم ولی تو 14 و 15 پیام میده و نمیزاره باهاشون غرات بزنی
کمتر خالی ببند .جاسوس قدرت هجومی نداره و 1 میل هم بزنن به شهرت بهت امتیاز دفاعی نمیده. معلومه که بازی بلد نیستی
...............
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]تو بهترین ها طرف اومده 2000 تا جاسوس ساخته:lol::lol: با 1 قهرمان زدم 200 تاشونو کشت:lol::lol:[/div][/quote]
اون موقعی که من بازی می کردم گاهی اوقات بعضی ها از روی بی توجهی با جاسوس غارت می زدند یادمه فقط 4 نیزه توی شهر 14 هم داشتم یکی با 11هزار جاسوس غارت زده بود به اون شهرم همشون مردند :lol: همون هفته رتبه 8 مدافعین را گرفتم ولی تو 14 و 15 پیام میده و نمیزاره باهاشون غرات بزنی [/div][/quote]
کمتر خالی ببند .جاسوس قدرت هجومی نداره و 1 میل هم بزنن به شهرت بهت امتیاز دفاعی نمیده. معلومه که بازی بلد نیستی:lol:
اینا افتادن به جونه هم برا مدال 1 پیشرفت طرف با مولتیش اینو میزنه که نتونه این پیشرفت کنه خودش اول بشه
http://uploadtak.com/images/y9726_123.png
...............
اینا افتادن به جونه هم برا مدال 1 پیشرفت:lol::lol: طرف با مولتیش اینو میزنه که نتونه این پیشرفت کنه خودش اول بشه:lol:
http://uploadtak.com/images/y9726_123.png
کمتر خالی ببند .جاسوس قدرت هجومی نداره و 1 میل هم بزنن به شهرت بهت امتیاز دفاعی نمیده. معلومه که بازی بلد نیستی
اتفاقا اشتباه میکنی تو اگر به شهرت غارت بزنند یا نبرد و به شرطی که پیروز بشی در ازای هر تعداد گندم خوری که میکشی امتیاز دفاع میگیری چیزی که شما گفتید درسته در صورتی که جاسوسی باشه نه از نوع نبرد محض اطلاع جنابعالی اون قدری تجربه دارم که تا به حال دو تا کلید نقره ای زدم
این مطلب در 1392/04/07 23:58:12 نوشته شده است و در 1392/04/07 23:58:36 ویرایش شده است .
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]تو بهترین ها طرف اومده 2000 تا جاسوس ساخته:lol::lol: با 1 قهرمان زدم 200 تاشونو کشت:lol::lol:[/div][/quote]
اون موقعی که من بازی می کردم گاهی اوقات بعضی ها از روی بی توجهی با جاسوس غارت می زدند یادمه فقط 4 نیزه توی شهر 14 هم داشتم یکی با 11هزار جاسوس غارت زده بود به اون شهرم همشون مردند :lol: همون هفته رتبه 8 مدافعین را گرفتم ولی تو 14 و 15 پیام میده و نمیزاره باهاشون غرات بزنی [/div][/quote]
کمتر خالی ببند .جاسوس قدرت هجومی نداره و 1 میل هم بزنن به شهرت بهت امتیاز دفاعی نمیده. معلومه که بازی بلد نیستی:lol:[/div][/quote]
اتفاقا اشتباه میکنی تو اگر به شهرت غارت بزنند یا نبرد و به شرطی که پیروز بشی در ازای هر تعداد گندم خوری که میکشی امتیاز دفاع میگیری چیزی که شما گفتید درسته در صورتی که جاسوسی باشه نه از نوع نبرد محض اطلاع جنابعالی اون قدری تجربه دارم که تا به حال دو تا کلید نقره ای زدم
من امروز تو بیشتر اتحادا بودم .تنها اتحادی که خیلی شاخ بوده غارتگران بوده که بیشترشون بالای 1500 تا کماندار دارن
تو بیشتراتحادا بودین یعنی ازصبح تاحالا اتحاد عوض کردین؟
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]من امروز تو بیشتر اتحادا بودم .تنها اتحادی که خیلی شاخ بوده غارتگران بوده که بیشترشون بالای 1500 تا کماندار دارن[/div][/quote]
من امروز تو بیشتر اتحادا بودم .تنها اتحادی که خیلی شاخ بوده غارتگران بوده که بیشترشون بالای 1500 تا کماندار دارن
اره
...............
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]من امروز تو بیشتر اتحادا بودم .تنها اتحادی که خیلی شاخ بوده غارتگران بوده که بیشترشون بالای 1500 تا کماندار دارن[/div][/quote]
تو بیشتراتحادا بودین یعنی ازصبح تاحالا اتحاد عوض کردین؟[/div][/quote]
اره
چنین چیزی وجود نداره. من تو سرور 6 با 20000 تا جاسوس نبرد زدم به خودم با یه اکانت دیگه هیچی به امتیازم اضافه نشد. فقط تجربه قهرمانم رفت بالا
...............
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div]تو بهترین ها طرف اومده 2000 تا جاسوس ساخته:lol::lol: با 1 قهرمان زدم 200 تاشونو کشت:lol::lol:[/div][/quote]
کمتر خالی ببند .جاسوس قدرت هجومی نداره و 1 میل هم بزنن به شهرت بهت امتیاز دفاعی نمیده. معلومه که بازی بلد نیستی:lol:[/div][/quote]
اتفاقا اشتباه میکنی تو اگر به شهرت غارت بزنند یا نبرد و به شرطی که پیروز بشی در ازای هر تعداد گندم خوری که میکشی امتیاز دفاع میگیری چیزی که شما گفتید درسته در صورتی که جاسوسی باشه نه از نوع نبرد محض اطلاع جنابعالی اون قدری تجربه دارم که تا به حال دو تا کلید نقره ای زدم [/div][/quote]
چنین چیزی وجود نداره. من تو سرور 6 با 20000 تا جاسوس نبرد زدم به خودم با یه اکانت دیگه هیچی به امتیازم اضافه نشد. فقط تجربه قهرمانم رفت بالا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.