داداش تو استعدادی در اسپمری نداری
من اگر خودمو معرفی کنم دوستان می دونن من کی ام
خب میتونی بپرسی من کیم
تو کیستی ؟
میدونی قبل از مسدودی من چطور بودم ؟؟
بچه ها اونایی که بودن بگن
ادمی به شدت اپمر که هر تاپیکی رو تبدیل به چت روم میکرد اشک همه ی مارو در می اورد و یک تاپیک رو در حد مرگ انحراف میداد.پایان
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]سهیل1818[/b][/div][div]به خدا من قدیمیترین بازیکن نبودم!:oops:[/div][/quote]
من اگر خودمو معرفی کنم دوستان می دونن من کی ام 8-)[/div][/quote]
خب میتونی بپرسی من کیم :|[/div][/quote]
تو کیستی ؟
[/div][/quote]
بچه ها اونایی که بودن بگن :|[/div][/quote]
ادمی به شدت اپمر که هر تاپیکی رو تبدیل به چت روم میکرد اشک همه ی مارو در می اورد و یک تاپیک رو در حد مرگ انحراف میداد.پایان:shock:
و البته در تاریخ انجمن اسپمرتر از تورا کسی مشاهده نکرده.ولی تو رکورد مسدودی و کلکل با مدیر هیچ کی به پای محمد نمیرسه
محمد کیه ؟
...............
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]و البته در تاریخ انجمن اسپمرتر از تورا کسی مشاهده نکرده:o.ولی تو رکورد مسدودی و کلکل با مدیر هیچ کی به پای محمد نمیرسه:P[/div][/quote]
محمد کیه ؟
من اگر خودمو معرفی کنم دوستان می دونن من کی ام
خب میتونی بپرسی من کیم
تو کیستی ؟
بچه ها اونایی که بودن بگن
ادمی به شدت اپمر که هر تاپیکی رو تبدیل به چت روم میکرد اشک همه ی مارو در می اورد و یک تاپیک رو در حد مرگ انحراف میداد.پایان
فک کن از این خفن تربودما
...............
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]سهیل1818[/b][/div][div]به خدا من قدیمیترین بازیکن نبودم!:oops:[/div][/quote]
من اگر خودمو معرفی کنم دوستان می دونن من کی ام 8-)[/div][/quote]
خب میتونی بپرسی من کیم :|[/div][/quote]
تو کیستی ؟
[/div][/quote]
بچه ها اونایی که بودن بگن :|[/div][/quote]
ادمی به شدت اپمر که هر تاپیکی رو تبدیل به چت روم میکرد اشک همه ی مارو در می اورد و یک تاپیک رو در حد مرگ انحراف میداد.پایان:shock:
[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:فک کن از این خفن تربودما :mrgreen:
و البته در تاریخ انجمن اسپمرتر از تورا کسی مشاهده نکرده.ولی تو رکورد مسدودی و کلکل با مدیر هیچ کی به پای محمد نمیرسه
محمد کیه ؟
mohamad4614
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]و البته در تاریخ انجمن اسپمرتر از تورا کسی مشاهده نکرده:o.ولی تو رکورد مسدودی و کلکل با مدیر هیچ کی به پای محمد نمیرسه:P[/div][/quote]
محمد کیه ؟[/div][/quote]
mohamad4614
محمد کیه ؟
mohamad4614
به نظر من اکانت
tan tan3 و heros_rad
خیلی بچه ی گلی و این دوتا اکانت مال خودش بود از بچه های ناب اسپمر انجمن بود خیلی خنده می کردیم البت اگر کسی یادش بیاد
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]و البته در تاریخ انجمن اسپمرتر از تورا کسی مشاهده نکرده:o.ولی تو رکورد مسدودی و کلکل با مدیر هیچ کی به پای محمد نمیرسه:P[/div][/quote]
محمد کیه ؟[/div][/quote]
mohamad4614 [/div][/quote]
به نظر من اکانت
tan tan3 و heros_rad
خیلی بچه ی گلی و این دوتا اکانت مال خودش بود از بچه های ناب اسپمر انجمن بود خیلی خنده می کردیم البت اگر کسی یادش بیاد
محمد کیه ؟
mohamad4614
به نظر من اکانت
tan tan3 و heros_rad
بله یادمونه همش با خودشون حرف میزدن
من موندم تاپیک رو چرا اینقدر کش میدین؟
خوب توی اینجا نمیشه بگی قدیمی ترین کیه؟
چون یه نفر نیست.
هیچکس نمیدونه کی اولین نفر ثبت نام کرده و وارد بازی شده و ادامه داده.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]و البته در تاریخ انجمن اسپمرتر از تورا کسی مشاهده نکرده:o.ولی تو رکورد مسدودی و کلکل با مدیر هیچ کی به پای محمد نمیرسه:P[/div][/quote]
محمد کیه ؟[/div][/quote]
به نظر من اکانت
tan tan3 و heros_rad
خیلی بچه ی گلی و این دوتا اکانت مال خودش بود از بچه های ناب اسپمر انجمن بود خیلی خنده می کردیم البت اگر کسی یادش بیاد [/div][/quote]
بله یادمونه :| همش با خودشون حرف میزدن:|
من موندم تاپیک رو چرا اینقدر کش میدین؟
خوب توی اینجا نمیشه بگی قدیمی ترین کیه؟
چون یه نفر نیست.
هیچکس نمیدونه کی اولین نفر ثبت نام کرده و وارد بازی شده و ادامه داده.
محمد کیه ؟
mohamad4614
من یکی رو میشناسم که 5 بار مسدود شد
تو کل کل با مدیرم که قربونش برم ....
همون باعث شد تا بخش سرگرمی بوجودبیاد
آقای مدیر اون کیه؟
این مطلب در 1392/04/12 15:53:36 نوشته شده است و در 1392/04/12 15:54:32 ویرایش شده است .
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]و البته در تاریخ انجمن اسپمرتر از تورا کسی مشاهده نکرده:o.ولی تو رکورد مسدودی و کلکل با مدیر هیچ کی به پای محمد نمیرسه:P[/div][/quote]
محمد کیه ؟[/div][/quote]
آقای مدیر اون کیه؟
محمد کیه ؟
mohamad4614
افرین
افرین
الن دارم با مدیر حرف میزنم تا اگر بشه اکانت خودمو باز کنه چون از اکانت خودم خوشم میاد
امیدوارم این ماه هرکی روزه میگیره روزش قبول باشه
محمد کیه ؟[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
افرین
افرین
الن دارم با مدیر حرف میزنم تا اگر بشه اکانت خودمو باز کنه چون از اکانت خودم خوشم میاد
محمد کیه ؟
mohamad4614
آقای مدیر اون کیه؟
اون کیه؟
بگو باهاش دوست بشم
امیدوارم این ماه هرکی روزه میگیره روزش قبول باشه
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]و البته در تاریخ انجمن اسپمرتر از تورا کسی مشاهده نکرده:o.ولی تو رکورد مسدودی و کلکل با مدیر هیچ کی به پای محمد نمیرسه:P[/div][/quote]
محمد کیه ؟[/div][/quote]
آقای مدیر اون کیه؟[/div][/quote]
اون کیه؟
بگو باهاش دوست بشم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.