پسر عمه ی من می گه که من توی سرور 1 بودم اون موقع فقط 10 نفر بازی می کردن بعد کم کم زیاد شدن اما هنوز اسمشو نپرسیدم توی سرور 1
من تا الان فقط شروع کننده سرور 7 رو دیدم
قدیمیتر کسی رو ندیدم
برگشتم با همون رفاقت قدیم
پرچم بالاست!!!
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]پسر عمه ی من می گه که من توی سرور 1 بودم اون موقع فقط 10 نفر بازی می کردن بعد کم کم زیاد شدن اما هنوز اسمشو نپرسیدم توی سرور 1[/div][/quote]
من تا الان فقط شروع کننده سرور 7 رو دیدم
قدیمیتر کسی رو ندیدم
تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو
و فک کنم یکی هم blake awan
قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟
...............
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو
و فک کنم یکی هم blake awan[/div][/quote]
قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن:lol: این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟
تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو
و فک کنم یکی هم blake awan
قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟
نوچه هر خری خرهست
به من و تو چه؟
این مطلب در 1392/04/05 08:59:36 نوشته شده است و در 1392/04/05 08:59:48 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو
و فک کنم یکی هم blake awan[/div][/quote]
قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن:lol: این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟[/div][/quote]
نوچه هر خری خرهست
به من و تو چه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.