تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو
و فک کنم یکی هم blake awan
قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟
نوچه هر خری خرهست
به من و تو چه؟
ربطش اینه که این یارو سرور 10 خیلی ادعاش میشد . که بچه ها یه حال حسابی به اکانتش دادن 20 تا شهر اولشو کامل 0 کردن.اینم کم اورد اکانتو حذف کرد
...............
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو
و فک کنم یکی هم blake awan[/div][/quote]
قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن:lol: این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟[/div][/quote]
نوچه هر خری خرهست
به من و تو چه؟
[/div][/quote]
ربطش اینه که این یارو سرور 10 خیلی ادعاش میشد . که بچه ها یه حال حسابی به اکانتش دادن 20 تا شهر اولشو کامل 0 کردن.اینم کم اورد اکانتو حذف کرد:lol:
تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو
و فک کنم یکی هم blake awan
قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟
نوچه هر خری خرهست
به من و تو چه؟
ربطش اینه که این یارو سرور 10 خیلی ادعاش میشد . که بچه ها یه حال حسابی به اکانتش دادن 20 تا شهر اولشو کامل 0 کردن.اینم کم اورد اکانتو حذف کرد
من 2 تا از شهراشو صفر کردم رفتم 1مهاجمین
god is good
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]تو انجمن
حسن جون رو داریم
و ارش خان رو
و فک کنم یکی هم blake awan[/div][/quote]
قدیمی زیاد داریم ولی خیلیاشون دیگه بازی نمیکنن:lol: این بلک سوان هم نوچه تندره از کجا معلوم از سرور 1 بازی کرده یاشه؟[/div][/quote]
نوچه هر خری خرهست
به من و تو چه؟
[/div][/quote]
ربطش اینه که این یارو سرور 10 خیلی ادعاش میشد . که بچه ها یه حال حسابی به اکانتش دادن 20 تا شهر اولشو کامل 0 کردن.اینم کم اورد اکانتو حذف کرد:lol:[/div][/quote]
من 2 تا از شهراشو صفر کردم رفتم 1مهاجمین:D
قدیمی ترین فرد توی بازی کسی که اول از همه سرور 1 را شروع کرده
قدیمی ترین و با تجربه ترین فرد توی انجمنم داش بینگوئه
تو نمیخواد از غرب وحشی بد بگی آخه اونا خوب بلدن آبروی ادمینا رو ببرن واسه همین بن میشن
من علیرضا هستم صاحب اصلی اکانت اگه با حسین کار دارین به این اکانت پیام بدین:
l3ad l3oy
[quote][div][b]famili[/b][/div][div]قدیمی ترین فرد توی بازی کسی که اول از همه سرور 1 را شروع کرده:mrgreen:
قدیمی ترین و با تجربه ترین فرد توی انجمنم داش بینگوئه:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
تو نمیخواد از غرب وحشی بد بگی آخه اونا خوب بلدن آبروی ادمینا رو ببرن واسه همین بن میشن
داداش تو استعدادی در اسپمری نداری
من اگر خودمو معرفی کنم دوستان می دونن من کی ام
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]سهیل1818[/b][/div][div]به خدا من قدیمیترین بازیکن نبودم!:oops:[/div][/quote]
من اگر خودمو معرفی کنم دوستان می دونن من کی ام 8-)
خب میتونی بپرسی من کیم
...............
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]سهیل1818[/b][/div][div]به خدا من قدیمیترین بازیکن نبودم!:oops:[/div][/quote]
من اگر خودمو معرفی کنم دوستان می دونن من کی ام 8-)[/div][/quote]
خب میتونی بپرسی من کیم :|
خب میتونی بپرسی من کیم
تو کیستی ؟
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]سهیل1818[/b][/div][div]به خدا من قدیمیترین بازیکن نبودم!:oops:[/div][/quote]
خب میتونی بپرسی من کیم :|[/div][/quote]
تو کیستی ؟
حالا من یه چی گفتم!شما توهین نکن لطفا!
اللهم صل على محمد و آل محمد(کپی کنیدثواب داره)
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]سهیل1818[/b][/div][div]به خدا من قدیمیترین بازیکن نبودم!:oops:[/div][/quote]
حالا من یه چی گفتم!شما توهین نکن لطفا!:evil::x
خب میتونی بپرسی من کیم
تو کیستی ؟
میدونی قبل از مسدودی من چطور بودم ؟؟
بچه ها اونایی که بودن بگن
...............
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]سهیل1818[/b][/div][div]به خدا من قدیمیترین بازیکن نبودم!:oops:[/div][/quote]
خب میتونی بپرسی من کیم :|[/div][/quote]
تو کیستی ؟
[/div][/quote]
میدونی قبل از مسدودی من چطور بودم ؟؟
بچه ها اونایی که بودن بگن :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.