راستی این اسمت رو چطوری میشه خوند؟
من هر چی به خودم فشار آوردن نتونستم بخونم ...
زسدکل ...
فکر کنم این جوری خونده بشه یا ...
زسدد ...
یا ....
اصلا خودت بگو ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]تو رو جون مادرتون اسپم ندید:x[/div][/quote]
:|:|:|:|:|:|:|:arrow::arrow:[/div][/quote]
اسپمر:x[/div][/quote]
راستی این اسمت رو چطوری میشه خوند؟
من هر چی به خودم فشار آوردن نتونستم بخونم ...[/div][/quote]
زسدکل ...
فکر کنم این جوری خونده بشه یا ...
زسدد ...
یا ....
اصلا خودت بگو ...
کلا هر چی نمره و انظبات پایین تر باشه یعنی داری لذت بیشتری از زندگی و درس میبری.حقیقته
آره دقیقا همینطوره ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کلا هر چی نمره و انظبات پایین تر باشه یعنی داری لذت بیشتری از زندگی و درس میبری.حقیقته:|[/div][/quote]
آره دقیقا همینطوره ...
من که انقدر شرم هر کی منو میبینه میخواد اسممو بنیسه میگم من مبصرم همه هم باور میکنن
خیلی اسپمر شدیا ?به من میگن اسپمر
...............
من که انقدر شرم هر کی منو میبینه میخواد اسممو بنیسه :mrgreen: میگم من مبصرم :| همه هم باور میکنن :|:|:|
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
خیلی اسپمر شدیا :?:?:?به من میگن اسپمر :?
کلا هر چی نمره و انظبات پایین تر باشه یعنی داری لذت بیشتری از زندگی و درس میبری.حقیقته
آره دقیقا همینطوره ...
آفرین
...............
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کلا هر چی نمره و انظبات پایین تر باشه یعنی داری لذت بیشتری از زندگی و درس میبری.حقیقته:|[/div][/quote]
آره دقیقا همینطوره ...[/div][/quote]
آفرین :P
نه دیگه لذت از درس نمیبری الان عاغای ما هر وقت میاد سر کلاس اعصابش داغونه میگه دستاتونو بگیرید یه همه میزنه جز یه نفر همه هم شکایت میکنن منم به همین شکل
...............
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کلا هر چی نمره و انظبات پایین تر باشه یعنی داری لذت بیشتری از زندگی و درس میبری.حقیقته:|[/div][/quote]
نه دیگه لذت از درس نمیبری :|الان عاغای ما هر وقت میاد سر کلاس اعصابش داغونه میگه دستاتونو بگیرید یه همه میزنه جز یه نفر :|همه هم شکایت میکنن منم به همین شکل :oops:
از یه طرف کاملا موافقم از یه طرف مخالف
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
عایا دلیلی برای مخالفت و اثبات اشتباه بودن این نظریه داری ؟
SHARV هستم مسدود شدم ...
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کلا هر چی نمره و انظبات پایین تر باشه یعنی داری لذت بیشتری از زندگی و درس میبری.حقیقته:|[/div][/quote]
از یه طرف کاملا موافقم از یه طرف مخالف[/div][/quote]
وللش تازه از دست معلم ریاضی راحت شدم حوصله ی اثبات بثتات ندارم
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کلا هر چی نمره و انظبات پایین تر باشه یعنی داری لذت بیشتری از زندگی و درس میبری.حقیقته:|[/div][/quote]
از یه طرف کاملا موافقم از یه طرف مخالف[/div][/quote]
عایا دلیلی برای مخالفت و اثبات اشتباه بودن این نظریه داری ؟[/div][/quote]
وللش تازه از دست معلم ریاضی راحت شدم حوصله ی اثبات بثتات ندارم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.