انظبات نشانه ی تر بیته بینگو جان
من خودم تو مدرسه اصلا مث این بچه فوفولا نیستم که هی میخوان خود شیرینی کنن جلو معلم که یه نمره بیارن
من سرم تو لاک خودمه رفیقامم از خودم شر تر
اولا انظبات نه ، انضباط ...
دوما هیچم اینطور نیست که هر کسی تو کارنامه انضباط پایین بگیره بی تربیته البته بعضیا هستنا ولی به هر حال همونا هم از این زندگی لذت بیشتر از ماها میبرن ...
راستی شما که معلم املا هستی چرا آیا رو مینویسی عایا
از قصد نوشتم ، خب هم جا افتاده هم قشنگ تره ...
ولی اون زشت میشه ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]انظبات نشانه ی تر بیته بینگو جان :|:|:|
من خودم تو مدرسه اصلا مث این بچه فوفولا نیستم که هی میخوان خود شیرینی کنن جلو معلم که یه نمره بیارن :|:|:|
من سرم تو لاک خودمه رفیقامم از خودم شر تر :twisted:[/div][/quote]
دوما هیچم اینطور نیست که هر کسی تو کارنامه انضباط پایین بگیره بی تربیته البته بعضیا هستنا ولی به هر حال همونا هم از این زندگی لذت بیشتر از ماها میبرن ...[/div][/quote]
راستی شما که معلم املا هستی چرا آیا رو مینویسی عایا[/div][/quote]
ولی اون زشت میشه ...
من خودم تو مدرسه اصلا مث این بچه فوفولا نیستم که هی میخوان خود شیرینی کنن جلو معلم که یه نمره بیارن
نه از اون لحاظ بی تربیتی
منظورم اینه که از روش شوخی و شلوغ کاری و ... انضباط پایین بدن.
خب منم همونو میگم ولی بعضیا دیوونه هستن تو کلاسا طرف نمره خوب میگیره میان تهدیدش میکنن با سنگ میزنن درشونو میشکننو نمیدونم ........این اتفاق امسال باسه یکی ار همین فوفلا افتاد تو کلاسمون
...............
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]انظبات نشانه ی تر بیته بینگو جان :|:|:|
من خودم تو مدرسه اصلا مث این بچه فوفولا نیستم که هی میخوان خود شیرینی کنن جلو معلم که یه نمره بیارن :|:|:|
نه از اون لحاظ بی تربیتی
منظورم اینه که از روش شوخی و شلوغ کاری و ... انضباط پایین بدن.[/div][/quote]
خب منم همونو میگم ولی بعضیا دیوونه هستن تو کلاسا طرف نمره خوب میگیره میان تهدیدش میکنن با سنگ میزنن درشونو میشکننو نمیدونم ........این اتفاق امسال باسه یکی ار همین فوفلا افتاد تو کلاسمون
بچه مثبتی دیگه
بای قم برو از رفیقام بپرس میگن بچه مثبتم یا نه
همون دیگه رفیقات نمی دونن منفی چیه
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]انظبات نشانه ی تر بیته بینگو جان :|:|:|
بچه مثبتی دیگه[/div][/quote]
بای قم برو از رفیقام بپرس میگن بچه مثبتم یا نه [/div][/quote]
بچه مثبتی دیگه
بای قم برو از رفیقام بپرس میگن بچه مثبتم یا نه
منفی اون طوری نیا ولی خب احتراممو نگه میدارم جلو بقیه اون طوری که فک میکنی آدم بی شخصیته و بی ادبه دوست من که مایه ی ننگه
...............
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]انظبات نشانه ی تر بیته بینگو جان :|:|:|
بچه مثبتی دیگه[/div][/quote]
بای قم برو از رفیقام بپرس میگن بچه مثبتم یا نه [/div][/quote]
همون دیگه رفیقات نمی دونن منفی چیه[/div][/quote]
منفی اون طوری نیا ولی خب احتراممو نگه میدارم جلو بقیه اون طوری که فک میکنی آدم بی شخصیته و بی ادبه دوست من :|که مایه ی ننگه :|
دوما هیچم اینطور نیست که هر کسی تو کارنامه انضباط پایین بگیره بی تربیته البته بعضیا هستنا ولی به هر حال همونا هم از این زندگی لذت بیشتر از ماها میبرن ...
راستی شما که معلم املا هستی چرا آیا رو مینویسی عایا
ولی اون زشت میشه ...
الان فهمیدم شما قاضی هم هستی الان می گم به عنوان دو شغله دستگیرت کنن
هدایت
[quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv2[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]انظبات نشانه ی تر بیته بینگو جان :|:|:|
دوما هیچم اینطور نیست که هر کسی تو کارنامه انضباط پایین بگیره بی تربیته البته بعضیا هستنا ولی به هر حال همونا هم از این زندگی لذت بیشتر از ماها میبرن ...[/div][/quote]
راستی شما که معلم املا هستی چرا آیا رو مینویسی عایا[/div][/quote]
ولی اون زشت میشه ...[/div][/quote]
الان فهمیدم شما قاضی هم هستی الان می گم به عنوان دو شغله دستگیرت کنن
نه از اون لحاظ بی تربیتی
منظورم اینه که از روش شوخی و شلوغ کاری و ... انضباط پایین بدن.
عجب
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]انظبات نشانه ی تر بیته بینگو جان :|:|:|
نه از اون لحاظ بی تربیتی
منظورم اینه که از روش شوخی و شلوغ کاری و ... انضباط پایین بدن.[/div][/quote]
خب منم همونو میگم ولی بعضیا دیوونه هستن تو کلاسا طرف نمره خوب میگیره میان تهدیدش میکنن با سنگ میزنن درشونو میشکننو نمیدونم ........این اتفاق امسال باسه یکی ار همین فوفلا افتاد تو کلاسمون [/div][/quote]
:shock::shock:
عجب
:shock::shock:
دم معلم عربی گرم.سر امتحان عربی سوالارو جواباشو بهم گفت قشنگ. تو فیس هم باهاش فرندم . کلا ادم باحالیه
من ترم اول 18.98
ترم دوم 19.47
کل 19.29
مامانم این قد می گفت بچه مردی بچه مردی بیا غذا بخور بیا درسات بخون بیا برو برای خودت کلاس تیز هوشان
حق داشت بنده خدا 10 ساعت در کل بیست چهار ساعت بازی می کردم
این مطلب در 1392/04/05 14:12:55 نوشته شده است و در 1392/04/05 14:13:18 ویرایش شده است .
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]دم معلم عربی گرم.سر امتحان عربی سوالارو جواباشو بهم گفت قشنگ. تو فیس هم باهاش فرندم . کلا ادم باحالیه[/div][/quote]
من ترم اول 18.98
ترم دوم 19.47
کل 19.29
مامانم این قد می گفت بچه مردی بچه مردی بیا غذا بخور بیا درسات بخون بیا برو برای خودت کلاس تیز هوشان
دم معلم عربی گرم.سر امتحان عربی سوالارو جواباشو بهم گفت قشنگ. تو فیس هم باهاش فرندم . کلا ادم باحالیه
من ترم اول 18.98
ترم دوم 19.47
کل 19.29
بهم پیام بده
هدایت
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]دم معلم عربی گرم.سر امتحان عربی سوالارو جواباشو بهم گفت قشنگ. تو فیس هم باهاش فرندم . کلا ادم باحالیه[/div][/quote]
من ترم اول 18.98
ترم دوم 19.47
کل 19.29
حق داشت بنده خدا 10 ساعت در کل بیست چهار ساعت بازی می کردم [/div][/quote]
بهم پیام بده
من ترم اول 18.98
ترم دوم 19.47
کل 19.29
بهم پیام بده
هر کی نون میخواد میاد در نون وا شما پی ام بده
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]دم معلم عربی گرم.سر امتحان عربی سوالارو جواباشو بهم گفت قشنگ. تو فیس هم باهاش فرندم . کلا ادم باحالیه[/div][/quote]
من ترم اول 18.98
ترم دوم 19.47
کل 19.29
حق داشت بنده خدا 10 ساعت در کل بیست چهار ساعت بازی می کردم [/div][/quote]
بهم پیام بده[/div][/quote]
هر کی نون میخواد میاد در نون وا شما پی ام بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.