[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]تولید چقده حسین؟صبح بخیر:roll:[/div][/quote]
کم 1500 تا [/div][/quote]
منم همین قدر اسمت چیه اونجا؟[/div][/quote]
من اصلا قوی نیستم بیخیال تو اسمت چیه[/div][/quote]
همین اسم
ایول به خودم 3000 تا تولیدمه چاخان کردم 2500 تاست که هر 4 منبع الان در حال ارتقه هستن بعد از این دیگه نیرو سازی رو کم کم شروع میکنم
این اتحاد کینگ سرور 15 با شما چه نسبتی داره؟؟؟
[quote][div][b]king[/b][/div][div]ایول به خودم 3000 تا تولیدمه چاخان کردم 2500 تاست که هر 4 منبع الان در حال ارتقه هستن بعد از این دیگه نیرو سازی رو کم کم شروع میکنم[/div][/quote]
این اتحاد کینگ سرور 15 با شما چه نسبتی داره؟؟؟:|:|:|:|:|:|:|
ایول به خودم 3000 تا تولیدمه چاخان کردم 2500 تاست که هر 4 منبع الان در حال ارتقه هستن بعد از این دیگه نیرو سازی رو کم کم شروع میکنم
پسر خاله هامه نه نسبتی باهاشون ندارم
خودت کدوم اتحادی؟
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]ایول به خودم 3000 تا تولیدمه چاخان کردم 2500 تاست که هر 4 منبع الان در حال ارتقه هستن بعد از این دیگه نیرو سازی رو کم کم شروع میکنم[/div][/quote]
این اتحاد کینگ سرور 15 با شما چه نسبتی داره؟؟؟:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
پسر خاله هامه:D:D نه نسبتی باهاشون ندارم:oops::oops::|[/div][/quote]
خودت کدوم اتحادی؟:)
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]ایول به خودم 3000 تا تولیدمه چاخان کردم 2500 تاست که هر 4 منبع الان در حال ارتقه هستن بعد از این دیگه نیرو سازی رو کم کم شروع میکنم[/div][/quote]
:lol::lol:
خودت کدوم اتحادی؟
LORDS CLUB
بابا چرا اینکارو میکنید بیان اتحاد انجمن بریم بالا دیگه.به خدا اگه همه جم شیم میریم 5 6.یه بار هم ادغام میریم 2 3.یه کم هم پیشرفت 1 2.
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]ایول به خودم 3000 تا تولیدمه چاخان کردم 2500 تاست که هر 4 منبع الان در حال ارتقه هستن بعد از این دیگه نیرو سازی رو کم کم شروع میکنم[/div][/quote]
خودت کدوم اتحادی؟:)[/div][/quote]
LORDS CLUB[/div][/quote]
بابا چرا اینکارو میکنید بیان اتحاد انجمن بریم بالا دیگه.به خدا اگه همه جم شیم میریم 5 6.یه بار هم ادغام میریم 2 3.یه کم هم پیشرفت 1 2.
خودت کدوم اتحادی؟
LORDS CLUB
داداش تخیلت خیلی قویه عمرا اتحاد جزو 10 نفر بشه
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]ایول به خودم 3000 تا تولیدمه چاخان کردم 2500 تاست که هر 4 منبع الان در حال ارتقه هستن بعد از این دیگه نیرو سازی رو کم کم شروع میکنم[/div][/quote]
خودت کدوم اتحادی؟:)[/div][/quote]
LORDS CLUB[/div][/quote]
بابا چرا اینکارو میکنید بیان اتحاد انجمن بریم بالا دیگه.به خدا اگه همه جم شیم میریم 5 6.یه بار هم ادغام میریم 2 3.یه کم هم پیشرفت 1 2.[/div][/quote]
داداش تخیلت خیلی قویه عمرا اتحاد جزو 10 نفر بشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.