حرف دل من داری میزنی! منه بیچاره مجبورم لپتاپ داداشمو قرض بگیرم و با این مودم های یو اس بی همراه تو ماشین تو پیاده رو تو پارک تو قهوه خونه نو کتابخونه و.... آنلاین بشم. آخه خونه نیستم و مسافرتم. اما تحت هیچ شرایطی این سرور رو از دست نمیدم! خیلی منتظر این سرور بودم.
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]کاش از 7 تیر شروع میشد :cry:[/div][/quote]
حرف دل من داری میزنی! منه بیچاره مجبورم لپتاپ داداشمو قرض بگیرم و با این مودم های یو اس بی همراه تو ماشین تو پیاده رو تو پارک تو قهوه خونه نو کتابخونه و.... آنلاین بشم. آخه خونه نیستم و مسافرتم. اما تحت هیچ شرایطی این سرور رو از دست نمیدم! خیلی منتظر این سرور بودم.:!::!:
تو 12 سروری که بودم یه جانشین خوب پیدا نکردم چه برسه یه همبازی
اما من توی این همه سرور 3 تا دوست پیدا کردم که مثل داداش هم میمونیم ....
قراره ایندفعه باهم یه اکانت بزنیم بترکونیم سرور 15 رو ....
دیدار ما در سرور 15
تو سرور 15 به همه یاد میدم چطوری بازی میکنن ......
دیدار در سرور 15
کتیبه از آن ما است
[quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]تو 12 سروری که بودم یه جانشین خوب پیدا نکردم چه برسه یه همبازی[/div][/quote]
اما من توی این همه سرور 3 تا دوست پیدا کردم که مثل داداش هم میمونیم .... :ugeek::ugeek::geek::geek:
قراره ایندفعه باهم یه اکانت بزنیم بترکونیم سرور 15 رو .... :twisted::twisted::twisted:
دیدار ما در سرور 15 :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.