با عرض سلام.قبلا یک تاپیک گذاشته شده بود در باره ی همین موضوع اما بهش عمل نکردن ولی ما می خواهیم جنگ های صلیبی 1 انلاین رو بازی کنیم.اگر کسی موافق هست به من بگوید و خود را اماده کند(لطفا کسانی که بلد هستن در خواست بدن).افرادی که بازی کردن می دانند که فقط 8 نفره میشه بازی کرد پس اولویت با انهایی هست که زودتر ثبت نام کنند.تاریخ بازی 24 / 3 / 1392 و در ساعت 4 تا 4:10 برگزار می گردند.لطفا افراد برای اشنایی بیشتر به سایت های مربوط به این بازی بروند و قوانین را بخوانند.افراد وارد جنگ های صلیبی بشوند و در بازی تحت شبکه در قسمت اول کد 2.177.211.196 را بزنند و در بخش دوم عدد 12345 و بعد join رابزنند.افراد ما تا ساعت 4:10 صبر می کنیم و بعد وارد ازی میشویم.خواهشا با قوانین انلاین بازی کردناشنا شوید.ممنون.
[/quote
مسخره بود این همون جنگ های خان ها بود
به عشق s12
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]با عرض سلام.قبلا یک تاپیک گذاشته شده بود در باره ی همین موضوع اما بهش عمل نکردن ولی ما می خواهیم جنگ های صلیبی 1 انلاین رو بازی کنیم.اگر کسی موافق هست به من بگوید و خود را اماده کند(لطفا کسانی که بلد هستن در خواست بدن).افرادی که بازی کردن می دانند که فقط 8 نفره میشه بازی کرد پس اولویت با انهایی هست که زودتر ثبت نام کنند.تاریخ بازی 24 / 3 / 1392 و در ساعت 4 تا 4:10 برگزار می گردند.لطفا افراد برای اشنایی بیشتر به سایت های مربوط به این بازی بروند و قوانین را بخوانند.افراد وارد جنگ های صلیبی بشوند و در بازی تحت شبکه در قسمت اول کد 2.177.211.196 را بزنند و در بخش دوم عدد 12345 و بعد join رابزنند.افراد ما تا ساعت 4:10 صبر می کنیم و بعد وارد ازی میشویم.خواهشا با قوانین انلاین بازی کردناشنا شوید.ممنون.;)[/div][/quote
فکر نکن انقدر الکیه باهم وصل شید تو 1 روز نه خیرم دوست عزیز باید برنامهی بازی انلاین داشته باشید شماره تلفن هم رو داشته باشید باهم در ارتباط باشید IP هم دیگه رو داشته باشید که IP دادن دست هرکی چیز بدیه در کل من میگم دورش رو خط بکشید در ضمن باید ویندوزاتون و برنامهی بازی انلاینتونم 1 کی باشه
مطمئنی؟
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]فکر نکن انقدر الکیه باهم وصل شید تو 1 روز نه خیرم دوست عزیز باید برنامهی بازی انلاین داشته باشید شماره تلفن هم رو داشته باشید باهم در ارتباط باشید IP هم دیگه رو داشته باشید که IP دادن دست هرکی چیز بدیه در کل من میگم دورش رو خط بکشید در ضمن باید ویندوزاتون و برنامهی بازی انلاینتونم 1 کی باشه[/div][/quote]
مطمئنی؟
با عرض سلام.قبلا یک تاپیک گذاشته شده بود در باره ی همین موضوع اما بهش عمل نکردن ولی ما می خواهیم جنگ های صلیبی 1 انلاین رو بازی کنیم.اگر کسی موافق هست به من بگوید و خود را اماده کند(لطفا کسانی که بلد هستن در خواست بدن).افرادی که بازی کردن می دانند که فقط 8 نفره میشه بازی کرد پس اولویت با انهایی هست که زودتر ثبت نام کنند.تاریخ بازی 24 / 3 / 1392 و در ساعت 4 تا 4:10 برگزار می گردند.لطفا افراد برای اشنایی بیشتر به سایت های مربوط به این بازی بروند و قوانین را بخوانند.افراد وارد جنگ های صلیبی بشوند و در بازی تحت شبکه در قسمت اول کد 2.177.211.196 را بزنند و در بخش دوم عدد 12345 و بعد join رابزنند.افراد ما تا ساعت 4:10 صبر می کنیم و بعد وارد ازی میشویم.خواهشا با قوانین انلاین بازی کردناشنا شوید.ممنون.
[/quote
[/quote]
تو که سر در نمیاری لطفا هیس
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]با عرض سلام.قبلا یک تاپیک گذاشته شده بود در باره ی همین موضوع اما بهش عمل نکردن ولی ما می خواهیم جنگ های صلیبی 1 انلاین رو بازی کنیم.اگر کسی موافق هست به من بگوید و خود را اماده کند(لطفا کسانی که بلد هستن در خواست بدن).افرادی که بازی کردن می دانند که فقط 8 نفره میشه بازی کرد پس اولویت با انهایی هست که زودتر ثبت نام کنند.تاریخ بازی 24 / 3 / 1392 و در ساعت 4 تا 4:10 برگزار می گردند.لطفا افراد برای اشنایی بیشتر به سایت های مربوط به این بازی بروند و قوانین را بخوانند.افراد وارد جنگ های صلیبی بشوند و در بازی تحت شبکه در قسمت اول کد 2.177.211.196 را بزنند و در بخش دوم عدد 12345 و بعد join رابزنند.افراد ما تا ساعت 4:10 صبر می کنیم و بعد وارد ازی میشویم.خواهشا با قوانین انلاین بازی کردناشنا شوید.ممنون.;)[/div][/quote
مسخره بود این همون جنگ های خان ها بود[/div][/quote]
[/quote
[/quote]
[/quote]
تو که سر در میاری چرا * میگی ؟
به عشق s12
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]با عرض سلام.قبلا یک تاپیک گذاشته شده بود در باره ی همین موضوع اما بهش عمل نکردن ولی ما می خواهیم جنگ های صلیبی 1 انلاین رو بازی کنیم.اگر کسی موافق هست به من بگوید و خود را اماده کند(لطفا کسانی که بلد هستن در خواست بدن).افرادی که بازی کردن می دانند که فقط 8 نفره میشه بازی کرد پس اولویت با انهایی هست که زودتر ثبت نام کنند.تاریخ بازی 24 / 3 / 1392 و در ساعت 4 تا 4:10 برگزار می گردند.لطفا افراد برای اشنایی بیشتر به سایت های مربوط به این بازی بروند و قوانین را بخوانند.افراد وارد جنگ های صلیبی بشوند و در بازی تحت شبکه در قسمت اول کد 2.177.211.196 را بزنند و در بخش دوم عدد 12345 و بعد join رابزنند.افراد ما تا ساعت 4:10 صبر می کنیم و بعد وارد ازی میشویم.خواهشا با قوانین انلاین بازی کردناشنا شوید.ممنون.;)[/div][/quote
مسخره بود این همون جنگ های خان ها بود[/div][/quote]
تو که سر در نمیاری لطفا هیس[/div][/quote]
تو که سر در میاری چرا کس میگی ؟
فکر نکن انقدر الکیه باهم وصل شید تو 1 روز نه خیرم دوست عزیز باید برنامهی بازی انلاین داشته باشید شماره تلفن هم رو داشته باشید باهم در ارتباط باشید IP هم دیگه رو داشته باشید که IP دادن دست هرکی چیز بدیه در کل من میگم دورش رو خط بکشید در ضمن باید ویندوزاتون و برنامهی بازی انلاینتونم 1 کی باشه
مطمئنی؟
بنظرم من بیاین با چند نفر دیگه یه تستی بکنین ببینین آیا میشه بازی کرد یا نه که اگه نمیشه خودتون مشکلو حل کنین و داخل اون تاریخی که معین کردین به مشکلی برنخورین
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]فکر نکن انقدر الکیه باهم وصل شید تو 1 روز نه خیرم دوست عزیز باید برنامهی بازی انلاین داشته باشید شماره تلفن هم رو داشته باشید باهم در ارتباط باشید IP هم دیگه رو داشته باشید که IP دادن دست هرکی چیز بدیه در کل من میگم دورش رو خط بکشید در ضمن باید ویندوزاتون و برنامهی بازی انلاینتونم 1 کی باشه[/div][/quote]
مطمئنی؟[/div][/quote]
بنظرم من بیاین با چند نفر دیگه یه تستی بکنین ببینین آیا میشه بازی کرد یا نه که اگه نمیشه خودتون مشکلو حل کنین و داخل اون تاریخی که معین کردین به مشکلی برنخورین
[quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div]داداش لینک game Ranger رو بذار تا دانلود کنیم:D[/div][/quote]
http://www.gameranger.com/download/GameRangerSetup.exe
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.