فکر نکن انقدر الکیه باهم وصل شید تو 1 روز نه خیرم دوست عزیز باید برنامهی بازی انلاین داشته باشید شماره تلفن هم رو داشته باشید باهم در ارتباط باشید IP هم دیگه رو داشته باشید که IP دادن دست هرکی چیز بدیه در کل من میگم دورش رو خط بکشید در ضمن باید ویندوزاتون و برنامهی بازی انلاینتونم 1 کی باشه
فکر نکن انقدر الکیه باهم وصل شید تو 1 روز نه خیرم دوست عزیز باید برنامهی بازی انلاین داشته باشید شماره تلفن هم رو داشته باشید باهم در ارتباط باشید IP هم دیگه رو داشته باشید که IP دادن دست هرکی چیز بدیه در کل من میگم دورش رو خط بکشید در ضمن باید ویندوزاتون و برنامهی بازی انلاینتونم 1 کی باشه
اگه منظورتون از هـــک همون game pause کردن و فرستادن 1000 تا کارگر تو ی مزرعه و... هست و... هستش باید بگم که اون تو بازی آنلاین کار نمیکنه! من تجربش رو دارم
خداحافظ برای همیشه
اگه منظورتون از هـــک همون game pause کردن و فرستادن 1000 تا کارگر تو ی مزرعه و... هست و... هستش باید بگم که اون تو بازی آنلاین کار نمیکنه! من تجربش رو دارم8-)
دادشا خیلی درد سر داره اینجوری بخوایید بازی کنید من با همسایمون بازی می کنم بعضی موقه ها پدرمون در مییاد
آره حرف این داداشمون رو قبول دارم من!
اما بازی هایی مثل call of duty و یا most wanted و یا age of mythology و یا rise of nations به راحتی میشه بازی کرد.
منم با جنگ های صلیبی مشکل زیاد داشتم
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]دادشا خیلی درد سر داره اینجوری بخوایید بازی کنید من با همسایمون بازی می کنم بعضی موقه ها پدرمون در مییاد[/div][/quote]
اما بازی هایی مثل call of duty و یا most wanted و یا age of mythology و یا rise of nations به راحتی میشه بازی کرد.
بهترین راه برای کسایی که میخوان بازی کنن اینه که برن برنامه ی GameRanger رو دانلود کنن و بعد داخلش برای خودشون اکانت بسازن
وقتی ساختید باید اسم های هم دیگه یا آیدی های همدیگه رو ادد کنید تا بتونید با هم در ارتباط باشید و با هم حرف بزنید
کسی که میخواد هاست بشه یا همون سرور بزنه بهتره بره داخل GameRanger سرور بزنه و به بقیه بگه که بیاین داخل سرور من اون وقت بنظرم بازی کردن هم بهتره هم آسون تر.
چون خودم از گیم رنجر استفاده میکنم و هر روز هم بازی میکنم اینو گفتم حالا طریقه بازی کردن با خودتونه
بهترین راه برای کسایی که میخوان بازی کنن اینه که برن برنامه ی GameRanger رو دانلود کنن و بعد داخلش برای خودشون اکانت بسازن
وقتی ساختید باید اسم های هم دیگه یا آیدی های همدیگه رو ادد کنید تا بتونید با هم در ارتباط باشید و با هم حرف بزنید
کسی که میخواد هاست بشه یا همون سرور بزنه بهتره بره داخل GameRanger سرور بزنه و به بقیه بگه که بیاین داخل سرور من اون وقت بنظرم بازی کردن هم بهتره هم آسون تر.
چون خودم از گیم رنجر استفاده میکنم و هر روز هم بازی میکنم اینو گفتم حالا طریقه بازی کردن با خودتونه
دادشا خیلی درد سر داره اینجوری بخوایید بازی کنید من با همسایمون بازی می کنم بعضی موقه ها پدرمون در مییاد
همینطور که دوستمون هم میگه جنگ های صلیبی هم خیلی مشکل داره و هم سرعت بازی کردن خیلی پاییه
یا برین بازی های دیگه انجام بدین یا اگرم میخواین بازی کنین باید خیلی دردسر بکشین
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]دادشا خیلی درد سر داره اینجوری بخوایید بازی کنید من با همسایمون بازی می کنم بعضی موقه ها پدرمون در مییاد[/div][/quote]
منم با جنگ های صلیبی مشکل زیاد داشتم[/div][/quote]
همینطور که دوستمون هم میگه جنگ های صلیبی هم خیلی مشکل داره و هم سرعت بازی کردن خیلی پاییه
یا برین بازی های دیگه انجام بدین یا اگرم میخواین بازی کنین باید خیلی دردسر بکشین
منم هستم
ولی لطفا لینک دانلودشو بدین
تا دانلود کنم
چون سی دی شو نمیدونم چی کار کردم
nrdrh v,c j,gnl
به عشق s12
[quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div]منم هستم
تا دانلود کنم
چون سی دی شو نمیدونم چی کار کردم:)[/div][/quote]
nrdrh v,c j,gnl
منم هستم
تا دانلود کنم
nrdrh v,c j,gnl
برو به بچه ها هم بگو هر کدومشون 10000 سکه برای هدیه تولدت بهت بدن
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div][quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div]منم هستم
تا دانلود کنم
nrdrh v,c j,gnl[/div][/quote]
برو به بچه ها هم بگو هر کدومشون 10000 سکه برای هدیه تولدت بهت بدن:mrgreen:
منم هستم
تا دانلود کنم
nrdrh v,c j,gnl
برو به بچه ها هم بگو هر کدومشون 10000 سکه برای هدیه تولدت بهت بدن
اگه من اینقدر سکه داشتم که تا حالا چند تا کتیبه زده بودم
منظورم به mortezarunner بود. تازه اونم تو جنگ های صلیبی نه عصر پادشاهان
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]l3ad l3oy[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]mortezarunner[/b][/div][div][quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div]منم هستم
تا دانلود کنم
nrdrh v,c j,gnl[/div][/quote]
برو به بچه ها هم بگو هر کدومشون 10000 سکه برای هدیه تولدت بهت بدن:mrgreen:[/div][/quote]
اگه من اینقدر سکه داشتم که تا حالا چند تا کتیبه زده بودم:lol:[/div][/quote]
منظورم به mortezarunner بود. تازه اونم تو جنگ های صلیبی نه عصر پادشاهان:!:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.