[quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]با اینترنت ایران گیر نمیکنه؟[/div][/quote]
نه حداقل سرعت برای شما باید adsl128 باشه.[/div][/quote]
هست حالا چجوری ثبت نام کنیم؟
به همین آقایی که تاپیک زده پ.خ بده و ثبت نام کن یا تو همین تاپیک آمادگیت رو اعلام کن.
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]با اینترنت ایران گیر نمیکنه؟[/div][/quote]
هست حالا چجوری ثبت نام کنیم؟[/div][/quote]
به همین آقایی که تاپیک زده پ.خ بده و ثبت نام کن یا تو همین تاپیک آمادگیت رو اعلام کن.:geek:
به همین آقایی که تاپیک زده پ.خ بده و ثبت نام کن یا تو همین تاپیک آمادگیت رو اعلام کن.
مممممنننننن اماده امممممممم
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div]با اینترنت ایران گیر نمیکنه؟[/div][/quote]
هست حالا چجوری ثبت نام کنیم؟[/div][/quote]
به همین آقایی که تاپیک زده پ.خ بده و ثبت نام کن یا تو همین تاپیک آمادگیت رو اعلام کن.:geek:[/div][/quote]
مممممنننننن اماده امممممممم
ممنون از افرادی که امادگی خودشونو اعلام کردند و افرادی که طرز انلاین بازی کردن رو گفتن.خودم هم درس تو حسابی بلد نبودم اما فک کنم بلد شدم .دوستان خودتون رو برای 24 اماده کنید می خواهیم یه دست مشتی بزنیم.ممنون
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
ممنون از افرادی که امادگی خودشونو اعلام کردند و افرادی که طرز انلاین بازی کردن رو گفتن.خودم هم درس تو حسابی بلد نبودم اما فک کنم بلد شدم .دوستان خودتون رو برای 24 اماده کنید می خواهیم یه دست مشتی بزنیم.ممنون;)
ممنون از افرادی که امادگی خودشونو اعلام کردند و افرادی که طرز انلاین بازی کردن رو گفتن.خودم هم درس تو حسابی بلد نبودم اما فک کنم بلد شدم .دوستان خودتون رو برای 24 اماده کنید می خواهیم یه دست مشتی بزنیم.ممنون
داداش خوب بگو چطور انلاین بازی کنیم؟؟؟یه اموزش بزار
i knew you were trouble
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]ممنون از افرادی که امادگی خودشونو اعلام کردند و افرادی که طرز انلاین بازی کردن رو گفتن.خودم هم درس تو حسابی بلد نبودم اما فک کنم بلد شدم .دوستان خودتون رو برای 24 اماده کنید می خواهیم یه دست مشتی بزنیم.ممنون;)[/div][/quote]
داداش خوب بگو چطور انلاین بازی کنیم؟؟؟یه اموزش بزار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.