سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد
آره سرذ باز های منم نیستنرفته بودن غارت ولی نیستننیومدن خبر مرگشون هم نیومده من سواره نظامم رو میخوام کلی خرجشون کردم
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد:oops::oops:[/div][/quote]
آره سرذ باز های منم نیستن:evil:رفته بودن غارت ولی نیستننیومدن خبر مرگشون هم نیومده :cry:من سواره نظامم رو میخوام :cry:کلی خرجشون کردم
سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد
آره سرذ باز های منم نیستنرفته بودن غارت ولی نیستننیومدن خبر مرگشون هم نیومده من سواره نظامم رو میخوام کلی خرجشون کردم
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]عباس15[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد:oops::oops:[/div][/quote]
آره سرذ باز های منم نیستن:evil:رفته بودن غارت ولی نیستننیومدن خبر مرگشون هم نیومده :cry:من سواره نظامم رو میخوام :cry:کلی خرجشون کردم
[/div][/quote]
نگران نباش درست نمیشه.من 5 روزه دارم تیکت میدم ولی درست نشده.
برای اینکه پشتیبانی مثل سابق قوی نیست.کل سرور 14 و .. بهم ریخته
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]:( چرا میخندی [quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]عاعا اسم اکانتت چیه ؟؟؟
میخوام فارمت کنم:lol::lol::evil::shock:
:mrgreen:[/div][/quote]
emperatoor111[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من برا یه چیز دیگه خندیدما .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]:( چرا میخندی [quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]عاعا اسم اکانتت چیه ؟؟؟
[/div][/quote]
برای اینکه پشتیبانی مثل سابق قوی نیست.کل سرور 14 و .. بهم ریخته[/div][/quote]
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من برا یه چیز دیگه خندیدما .:D
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من برا یه چیز دیگه خندیدما .
هر چی هم سرباز نداشته باشم فارم که نیستم.
غرب وحشی
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]:( چرا میخندی [quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]عاعا اسم اکانتت چیه ؟؟؟
[/div][/quote]
برای اینکه پشتیبانی مثل سابق قوی نیست.کل سرور 14 و .. بهم ریخته[/div][/quote]
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من برا یه چیز دیگه خندیدما .:D[/div][/quote]
هر چی هم سرباز نداشته باشم فارم که نیستم.:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.