سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد:oops::oops:
سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد:oops::oops:[/div][/quote]
سریع بع پشتیبانی بگو تانیروهاتو برگردونه هرچه سریع تراقدام کنی سریع ترنیروهات برمیگرده
آقا اقدام کردم ولی وقتی الان برگردند به چه دردم میخوره؟مگه جبران تاپها میشه؟
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد:oops::oops:[/div][/quote]
سریع بع پشتیبانی بگو تانیروهاتو برگردونه هرچه سریع تراقدام کنی سریع ترنیروهات برمیگرده[/div][/quote]
آقا اقدام کردم ولی وقتی الان برگردند به چه دردم میخوره؟مگه جبران تاپها میشه؟
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام الان حدود 10 ساعته که سربازام نیستند یعنی غیب شدند کلی از تاپ مهاجمین و غارت عقب افتادم.شما تا به حال چنین مشکلی داشته اید؟اگه جواب هم از پشتیبانی گرفتید بگید توی این تاپیک و آیا پشتیبانی غرامت هم میده؟چون یکی این حرفو بهم زد:oops::oops:[/div][/quote]
سریع بع پشتیبانی بگو تانیروهاتو برگردونه هرچه سریع تراقدام کنی سریع ترنیروهات برمیگرده[/div][/quote]
آقا اقدام کردم ولی وقتی الان برگردند به چه دردم میخوره؟مگه جبران تاپها میشه؟[/div][/quote]
نه ضعف عصرپادشاهان زیاد شده:|
این اتفاق برای 10000تا جاسوس من افتاد به پشتیبانی گفتم هیچ کاری نکرد گفت اگه یک بار دیگه سعی کنی مارو گول بزنی اکانتتو میبندیم
پشت سرم حرف بود حدیث شد! میترسم آیه شود! ..... سوره اش کنند به جعل! بعد تکفیرم کنند این جماعت نا اهل... قبل از این...
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]این اتفاق برای 10000تا جاسوس من افتاد به پشتیبانی گفتم هیچ کاری نکرد گفت اگه یک بار دیگه سعی کنی مارو گول بزنی اکانتتو میبندیم[/div][/quote]
:?
خوش به حالتون تعطیل شدید
ما امتحاناتمون تازه شروع شد
پشت سرم حرف بود حدیث شد! میترسم آیه شود! ..... سوره اش کنند به جعل! بعد تکفیرم کنند این جماعت نا اهل... قبل از این...
[quote][div][b]lord.skl[/b][/div][div]داداش سربازات رفتن تعطیلات چون مدرسه تعطیل شد:mrgreen:[/div][/quote]
خوش به حالتون تعطیل شدید
ما امتحاناتمون تازه شروع شد
بچها لطفا منحرف نکنید.شوخی هم نکنید
دارم میگم 24 ساعته آنلاین بودم ولی دارن خرابش میکنند.بعد از اینکه گفتم شهر اولم دیگه جواب هم ندادن.مدیر شما کجایی پس؟
غرب وحشی
بچها لطفا منحرف نکنید.شوخی هم نکنید
دارم میگم 24 ساعته آنلاین بودم ولی دارن خرابش میکنند.بعد از اینکه گفتم شهر اولم دیگه جواب هم ندادن.مدیر شما کجایی پس؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.