بچها میگم جون هر کسی که دوست دارید اسپم ندید.تا به حال همچین مشکلی یعنی براتون پیش نیومده؟سرور 11 هم همچین مشکلی برام پیش اومد ولی نیم ساعته درست شد ولی الان 12 ساعته که اینجوریه
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
بچها میگم جون هر کسی که دوست دارید اسپم ندید.تا به حال همچین مشکلی یعنی براتون پیش نیومده؟سرور 11 هم همچین مشکلی برام پیش اومد ولی نیم ساعته درست شد ولی الان 12 ساعته که اینجوریه
واسه من که تاحالا هیچ وقت پیش نیومده!!
من سربازام پسرای خوفین..اهل خلاف نیستن..به حرف مامانشونم گوش میدن..
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]بچها میگم جون هر کسی که دوست دارید اسپم ندید.تا به حال همچین مشکلی یعنی براتون پیش نیومده؟سرور 11 هم همچین مشکلی برام پیش اومد ولی نیم ساعته درست شد ولی الان 12 ساعته که اینجوریه[/div][/quote]
من سربازام پسرای خوفین..اهل خلاف نیستن..به حرف مامانشونم گوش میدن..:P
خب چرا به پشتیبانی نمیگی؟؟ اینجا فکر نکنم مشکلت حل شه.مدیر هم بیاد میگه به پشتیبانی بگید
inera@att.net
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]بچها میگم جون هر کسی که دوست دارید اسپم ندید.تا به حال همچین مشکلی یعنی براتون پیش نیومده؟سرور 11 هم همچین مشکلی برام پیش اومد ولی نیم ساعته درست شد ولی الان 12 ساعته که اینجوریه[/div][/quote]
خب چرا به پشتیبانی نمیگی؟؟ اینجا فکر نکنم مشکلت حل شه.مدیر هم بیاد میگه به پشتیبانی بگید
داداش میگم گفتم بعد از اینکه پرسدن کدوم شهرته و منم جواب دادم دیگه جواب ندادند
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]بچها میگم جون هر کسی که دوست دارید اسپم ندید.تا به حال همچین مشکلی یعنی براتون پیش نیومده؟سرور 11 هم همچین مشکلی برام پیش اومد ولی نیم ساعته درست شد ولی الان 12 ساعته که اینجوریه[/div][/quote]
خب چرا به پشتیبانی نمیگی؟؟ اینجا فکر نکنم مشکلت حل شه.مدیر هم بیاد میگه به پشتیبانی بگید[/div][/quote]
سرشون شلوغه به منم یکی فحش داده بود هنوز جوابمو ندادن صبروباسه همینا گذاشتن
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]بچها میگم جون هر کسی که دوست دارید اسپم ندید.تا به حال همچین مشکلی یعنی براتون پیش نیومده؟سرور 11 هم همچین مشکلی برام پیش اومد ولی نیم ساعته درست شد ولی الان 12 ساعته که اینجوریه[/div][/quote]
خب چرا به پشتیبانی نمیگی؟؟ اینجا فکر نکنم مشکلت حل شه.مدیر هم بیاد میگه به پشتیبانی بگید[/div][/quote]
داداش میگم گفتم بعد از اینکه پرسدن کدوم شهرته و منم جواب دادم دیگه جواب ندادند[/div][/quote]
سرشون شلوغه به منم یکی فحش داده بود هنوز جوابمو ندادن صبروباسه همینا گذاشتن:?
پشتیبانی واسه همین کاره دیگه سرشون شلوغه دلیل نمیشه دوستمون همونطور که میگه خیلی وقت گذاشته.پشتیبانی هم جوابش اینه ممنون که دارید مکاتبه میکنید
اراتمند عصر پادشاهان.
همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
پشتیبانی واسه همین کاره دیگه سرشون شلوغه دلیل نمیشه دوستمون همونطور که میگه خیلی وقت گذاشته.پشتیبانی هم جوابش اینه ممنون که دارید مکاتبه میکنید
اراتمند عصر پادشاهان.:lol::lol::lol:
من سربازام پسرای خوفین..اهل خلاف نیستن..به حرف مامانشونم گوش میدن..
[quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]بچها میگم جون هر کسی که دوست دارید اسپم ندید.تا به حال همچین مشکلی یعنی براتون پیش نیومده؟سرور 11 هم همچین مشکلی برام پیش اومد ولی نیم ساعته درست شد ولی الان 12 ساعته که اینجوریه[/div][/quote]
من سربازام پسرای خوفین..اهل خلاف نیستن..به حرف مامانشونم گوش میدن..:P[/div][/quote]
مگه مامانشونی؟؟؟؟:shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
ملکه ی موچها این همه بچه:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.