اله سارسلام. من روز به روز داره حالم از بازی بیشتر بهم میخوره. وقتی که می بینم این همه نامرد توی بازی وجود داره.
من یه عالمه هزینه کردم، وقت گذاشتم، زحمت کشیدم (به طوری که فکر کنم دارم عینکی میشم) اما دوسه نفر آدم خودخواه که چهارتا مدال گرفتن و فکر کردن خدائند، می زنن شهرم رو صفر میکنن و حالش رو می برن.
وقتی که می بینم چنین کسانی دارن بازی میکنن و وقتی می بینم دوستانی هستن که با یه کلوم حرف "میخوام از اتحاد برم" اعلام فارم کردن منو می کنن، حالم بهم میخوره از هرچی عصر پادشاهانه.
میگم مدیران اگه کاری نکنن و حمله به کسانی که هنوز بازی میکنن رو مسدود نکنن، کم کم این سایت میشه سایت خونخواری، خونریزی، فساد، نامردونگی، اتاق تبدیل شدن به دیوهای شیطان صفت و حیوان های درنده و محل فساد و آلودگی.
کم کم این روی انسان تأثیرات بیشتری میذاره و می بینی فردا همین نفر که به جای کمک کردن به دیگران اونا رو فارم میکنه، به دولت و حکومت راه پیدا میکنه و می زنه همه رو از سر غرور و جهالت و خودبینی قتل عام میکنه. یا آشنا درمیاد و وقتی دست کمک بهش دراز میکنی، با چاقو دستت رو قطع میکنه.
پس لطفاً مدیران یه کاری کنن تا اوضاع وخیم تر نشده. ممنون
سلام
البته من تو سرورهای خارجی که بازی کردم
مثل سرور ایران نیست یعنی هدف گینگیزها هست و حتا افراد بهم کمک میکنن در نگاه داری کتیبه
اما متاسفانه کلا ما ایرانیها اگه ببینیم کسی هم پیشرفت میکنه پاشو میگیریم میکشیم پایین به هر نحوی که شده
در سرورهای خارجی متحدی )صلح )جنگ )زیر مجموعه) معنی داره اما اینجا متحدی میذاری طرف فردا حمله میکنه
اصلا کسی توجه نمیکنه که آقا متحدی نباید حمله کنی هی باید تذکر بدی که حمله نکنید
البته باید اینو در نظر گرفت که این یه بازیه و قوانین بازی حمله کردن هم هستش
و کسی نباید دلخور شه از اینکه صفر میشه یا فارم میشه
چون قطعاً طرف خیلی زحمت کشیده و وقت گذاًشته که شمارو صفر کنه و فارم کنه مثل این میمونه شما شطرنج بازی کنی طرف بخواد وزیرت و
بزنه بگی نه توروخدا نزن مطمئن باش یهروزی خودت اگه موقعیت پیدا کنی وزیر طرفو میزانی
باید تو یه سرور ایرانی همه چیزو در نظر گرفت و آماده برای همه چیز باشی....خیانت) نامردی) از پشت خنجر خوردن)
جانشینت دورت بزنه( و و و............
این مطلب در 1391/09/01 22:59:30 نوشته شده است و در 1391/09/01 23:01:02 ویرایش شده است .
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه