نه گلم الان آیت الله فارم گفتن اگه منابع رو صرف پاپ کنی مکروه است
اگه تروپ کار کنی حلاله
هیتمن پاپ بازارو اعدام میکنن نه؟
منو میگی ؟؟؟ نه داداش هفته بعد مدالو میزنم به سینه بفهمی پاپ بازی نکردم
نه داداش شما که چشم مایی گزارش اتحادتو ببینم سکته میزنم
نه حاجیمون اله سار میگه حرامه پرسیدم حکم اعدامم داره یا نه ؟
اره دادش نامردی
حکمش 10برابر اعدام
10 بار اعدام میکنن انگار خدا رحم کنه لامصب سیاسی بود طرف
کسی که بتونه تو تنهایی خوشحال باشه خیلی وقته آب از سرش گذشته
[b]هیچوقت هیچ اتحادی مثل بهترین ها سرور 6 افسانه ای نمیشه
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div]نه گلم الان آیت الله فارم گفتن اگه منابع رو صرف پاپ کنی مکروه است
اگه تروپ کار کنی حلاله :mrgreen::lol:[/div][/quote]
هیتمن پاپ بازارو اعدام میکنن نه؟[/div][/quote]
منو میگی ؟؟؟ نه داداش هفته بعد مدالو میزنم به سینه بفهمی پاپ بازی نکردم[/div][/quote]
نه حاجیمون اله سار میگه حرامه پرسیدم حکم اعدامم داره یا نه ؟:lol::lol:[/div][/quote]
اره دادش نامردی
حکمش 10برابر اعدام[/div][/quote]
10 بار اعدام میکنن انگار :) خدا رحم کنه لامصب سیاسی بود طرف:lol:
اگه تروپ کار کنی حلاله
اره دادش نامردی
حکمش 10برابر اعدام
هیتمن
ترکیدم از خنده
خدا وکیلی حال میکنم باهات
سرور 9 با یه اسم دیگه میام
اما میام پیدات میکنم
بازم هم اتحادی میشیم
[quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div]نه گلم الان آیت الله فارم گفتن اگه منابع رو صرف پاپ کنی مکروه است
منو میگی ؟؟؟ نه داداش هفته بعد مدالو میزنم به سینه بفهمی پاپ بازی نکردم[/div][/quote]
نه حاجیمون اله سار میگه حرامه پرسیدم حکم اعدامم داره یا نه ؟:lol::lol:[/div][/quote]
اره دادش نامردی
10 بار اعدام میکنن انگار :) خدا رحم کنه لامصب سیاسی بود طرف:lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
هیتمن
ترکیدم از خنده
اما میام پیدات میکنم
بازم هم اتحادی میشیم
8-)
اگه تروپ کار کنی حلاله
اره دادش نامردی
حکمش 10برابر اعدام
هیتمن
ترکیدم از خنده
اما میام پیدات میکنم
بازم هم اتحادی میشیم
نوکرتم مشتی
خدا کنه جایزه بزرگ بذارن سرور 9 رو
سکه هاشو کی میخواد بخره
من الان تو دوراهی گیر کردم سکه بخرم یا اینترنتو تمدید کنم
[quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div][quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی اشراف[/b][/div][div]نه گلم الان آیت الله فارم گفتن اگه منابع رو صرف پاپ کنی مکروه است
اره دادش نامردی
10 بار اعدام میکنن انگار :) خدا رحم کنه لامصب سیاسی بود طرف:lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
هیتمن
ترکیدم از خنده
اما میام پیدات میکنم
بازم هم اتحادی میشیم
8-)[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
نوکرتم مشتی
خدا کنه جایزه بزرگ بذارن سرور 9 رو
سکه هاشو کی میخواد بخره :)
من الان تو دوراهی گیر کردم سکه بخرم یا اینترنتو تمدید کنم :lol:
حالا اونجاش گریه داره که از مسیر 5 کیلومتریو پیاده بری تا بتونی شبش گلد بزنی
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]شما دوتا از حد گزوندید[/div][/quote]
حالا اونجاش گریه داره که از مسیر 5 کیلومتریو پیاده بری تا بتونی شبش گلد بزنی :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[quote][div][b]princek[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]شما دوتا از حد گزوندید[/div][/quote]
حد چی داداش؟:lol::lol: [/div][/quote]
حد چپ؟ حد راست؟ مشتق؟.....:lol::lol::lol::lol::lol:
هدف ما از بین بردن گینگیز هاست اونا قومی هستن که خونخوارن اما فکر کنم ما بی رحم تریم
اونا وقتی خزانشون خراب می شه ولی شرایط لازم نباشه می برن به شهر دیگشون اما ما چی ؟
1.بی رحم
2.خونخوار
3. بی معرفت
همه ی ما یه قومیم اما گینگیز ها دشمنن
هرچی سرور ها زیاد تر می شن جمله ی (((((هدف ما از بین بردن گینگیز هاست))))) توی اتحاد ها کمتر می شه یعنی چی یعنی اگه به کسی حمله کردین یعنی دارین به خودتون حمله می کنید به قوم خودتون
چه چیزی گفتم گریه ام گرفت
کی گفته خونخوران اتفاقا بهترین بازیکنان همین کنکیزها هستن بده برات جایزه میارن بعدش من خودم تو سرور 4 دف دادم به تااوکه با بیشنرین نیرویی که آخرش حمله کردن 5 میلیون بود که 2 میلیونش نیزهدار بود
این مطلب در 1391/08/30 09:52:41 نوشته شده است و در 1391/08/30 10:02:48 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]هدف ما از بین بردن گینگیز هاست اونا قومی هستن که خونخوارن اما فکر کنم ما بی رحم تریم
اونا وقتی خزانشون خراب می شه ولی شرایط لازم نباشه می برن به شهر دیگشون اما ما چی ؟
1.بی رحم
2.خونخوار
3. بی معرفت
همه ی ما یه قومیم اما گینگیز ها دشمنن
هرچی سرور ها زیاد تر می شن جمله ی (((((هدف ما از بین بردن گینگیز هاست))))) توی اتحاد ها کمتر می شه یعنی چی یعنی اگه به کسی حمله کردین یعنی دارین به خودتون حمله می کنید به قوم خودتون:cry::cry::cry::cry:
چه چیزی گفتم گریه ام گرفت:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کی گفته خونخوران اتفاقا بهترین بازیکنان همین کنکیزها هستن بده برات جایزه میارن بعدش من خودم تو سرور 4 دف دادم به تااوکه با بیشنرین نیرویی که آخرش حمله کردن 5 میلیون بود که 2 میلیونش نیزهدار بود
برادر من، من نمیگم غارت نکن! غارت بکن که کل بازی بر همین پایه برنامه ریزی شده!
بلکه من میگم از کسانی که بازی میکنن و براش ارزش قائل اند و هزینه و وقت صرف میکنن، غارت نکن! چون اینطور با دزدی که توی شب خونه ات رو می زنه فرقی نداری!
وگرنه خود من غارت میکنم. یکی کنارم هست که دوساله جمعیتش از 22 تغییری نکرده! من هم وقتی بیکارم بهش غارت می زنم. هیچ عیبی هم نداره.
ولی این درسته که یه ایرانی شیعه به یه ایرانی شیعه دیگه (تأکید: که بازی میکنه) حمله کنه به طوری که زحمات دوماه+پول (حتی اگه 7000 تومن) رو به باد بده؟؟؟ حداقل اگه طرف مقابل صهیونیستی باشه یه چیزی! ولی این درسته که با یه هم نوع و هم نژاد و هم وطن که هیچ کاری با تو نداره چنین کاری کنی؟ تو خودت خوشت میاد یکی صفرت کنه؟
نکنه اون موقع هم میگی «بازیه دیگه! بی خیــــــــال!»؟؟؟؟؟
ببین من خودم تو سرور 8 تو همه اتحادا جاسوس دارم خودم یادمه تو اهوریان 1 همش که زرد بودی 10 بار خواستم بزنمت ولی گفتم به خاطر اینکه تو انجمن هستش نمیزنم بعدش که اهورایان منحل شد رفتی بهترینها (البته زیر مجموعه -زیرمجموعه اتحاد اصلی) که الانشم زردی اون وقت با 700 تا جممعیت میخواستی چیکار کنی
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]برادر من، من نمیگم غارت نکن! غارت بکن که کل بازی بر همین پایه برنامه ریزی شده!
بلکه من میگم [b]از کسانی که بازی میکنن و براش ارزش قائل اند و هزینه و وقت صرف میکنن، غارت نکن[/b]! چون اینطور با دزدی که توی شب خونه ات رو می زنه فرقی نداری!
وگرنه خود من غارت میکنم. یکی کنارم هست که دوساله جمعیتش از 22 تغییری نکرده! من هم وقتی بیکارم بهش غارت می زنم. هیچ عیبی هم نداره.
ولی این درسته که یه ایرانی شیعه به یه ایرانی شیعه دیگه (تأکید: که بازی [b]میکنه[/b]) حمله کنه به طوری که زحمات دوماه+پول (حتی اگه 7000 تومن) رو به باد بده؟؟؟ حداقل اگه طرف مقابل صهیونیستی باشه یه چیزی! ولی این درسته که با یه هم نوع و هم نژاد و هم وطن که هیچ کاری با تو نداره چنین کاری کنی؟ تو خودت خوشت میاد یکی صفرت کنه؟
نکنه اون موقع هم میگی «بازیه دیگه! بی خیــــــــال!»؟؟؟؟؟:x[/div][/quote]
ببین من خودم تو سرور 8 تو همه اتحادا جاسوس دارم خودم یادمه تو اهوریان 1 همش که زرد بودی 10 بار خواستم بزنمت ولی گفتم به خاطر اینکه تو انجمن هستش نمیزنم بعدش که اهورایان منحل شد رفتی بهترینها (البته زیر مجموعه -زیرمجموعه اتحاد اصلی) که الانشم زردی اون وقت با 700 تا جممعیت میخواستی چیکار کنی
برادر من، من نمیگم غارت نکن! غارت بکن که کل بازی بر همین پایه برنامه ریزی شده!
بلکه من میگم از کسانی که بازی میکنن و براش ارزش قائل اند و هزینه و وقت صرف میکنن، غارت نکن! چون اینطور با دزدی که توی شب خونه ات رو می زنه فرقی نداری!
ولی این درسته که یه ایرانی شیعه به یه ایرانی شیعه دیگه (تأکید: که بازی میکنه) حمله کنه به طوری که زحمات دوماه+پول (حتی اگه 7000 تومن) رو به باد بده؟؟؟ حداقل اگه طرف مقابل صهیونیستی باشه یه چیزی! ولی این درسته که با یه هم نوع و هم نژاد و هم وطن که هیچ کاری با تو نداره چنین کاری کنی؟ تو خودت خوشت میاد یکی صفرت کنه؟
نکنه اون موقع هم میگی «بازیه دیگه! بی خیــــــــال!»؟؟؟؟؟
خدا از دهنت بشنوه
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]برادر من، من نمیگم غارت نکن! غارت بکن که کل بازی بر همین پایه برنامه ریزی شده!
بلکه من میگم [b]از کسانی که بازی میکنن و براش ارزش قائل اند و هزینه و وقت صرف میکنن، غارت نکن[/b]! چون اینطور با دزدی که توی شب خونه ات رو می زنه فرقی نداری!
ولی این درسته که یه ایرانی شیعه به یه ایرانی شیعه دیگه (تأکید: که بازی [b]میکنه[/b]) حمله کنه به طوری که زحمات دوماه+پول (حتی اگه 7000 تومن) رو به باد بده؟؟؟ حداقل اگه طرف مقابل صهیونیستی باشه یه چیزی! ولی این درسته که با یه هم نوع و هم نژاد و هم وطن که هیچ کاری با تو نداره چنین کاری کنی؟ تو خودت خوشت میاد یکی صفرت کنه؟
نکنه اون موقع هم میگی «بازیه دیگه! بی خیــــــــال!»؟؟؟؟؟:x[/div][/quote]
ببین من خودم تو سرور 8 تو همه اتحادا جاسوس دارم خودم یادمه تو اهوریان 1 همش که زرد بودی 10 بار خواستم بزنمت ولی گفتم به خاطر اینکه تو انجمن هستش نمیزنم بعدش که اهورایان منحل شد رفتی بهترینها (البته زیر مجموعه -زیرمجموعه اتحاد اصلی) که الانشم زردی اون وقت با 700 تا جممعیت میخواستی چیکار کنی[/div][/quote]
خدا از دهنت بشنوه :mrgreen::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.