bingo55521خونخوارو شیطان صفت.؟
بابا کل هزینه ای که کردی فکر نمیکنم به ده هزار تومن برسه.
توقع داری کسی بهت حمله نکنه.خوب بازی رو کامل بلد نیستی.اگه بلد بودی بهت حمله نمیشد.
من تو کل سرورا بودم به جز 1 سرور صفر نشدم که اونم کرم از خودم بود.
شما 10 20 تومن خرج کردی حالا فکر میکنی بیشترین خرجو کردی و به خودت اجازه میدی هر نوع توهینی به مهاجم ها بکنی .من خودم یادمه اون موقع که بهت حمله کردم چقدر بدو بیراه گفتی بهم.بعدش ما شطیم شیطانو عامل فساد.لطفا حرف دهنتو بفهم.حالا با هرکی هستی.
به نظر من برو مزرعه زیبای من بازی کن.شیر گاو بدوش زمینو شخم بزن.شما بازی استراتژیک بازی نکن که به روحیت لطمه میخوره.
میدونی اونایی که مدال میگیرن چقدر زحمت میکشن؟
خودمو مثال میزنم.
دوهفته که بودم سرور 8 70 تومن خرج کردیم.تازه فقط واسه 2 هفته.. 24 ساعته آن بودیم.
تازه اکانت های مولتی رسیدگی میخواست.
اصلا میدونی غارت زدن به 800 تا فارم چقدر سخته؟
روز ی یک ساعت آن میشی توقعت اینه کتیبرو بگیری.
تند حرف زدم چون چندمین باره تاپیک درباره حمله هایی که بهت میشه میزنی و هر نوع توهینی رو به اون اشخاص میکنی.
خود تو الان توهین نکردی؟ شاید من به آدم هایی که واقعاً بی رحم و سنگدل هستن توهین کردم (که حقشونه)، ولی تو داری رودررو به من توهین میکنی!
من خودم رو نمیگفتم. همه بیچاره هایی رو میگفتم که صفر شدن.
اینی هم که میگم دل نازکی نیست، بلکه معرفته، اسلامه، مردانگیه. شما هم اگه فکر میکنی راست میگی، برو توی اسرائیل تفنگ دستت بگیر و با نوار غزه جنگ کن اگه فکر میکنی این بازی برات کمه.
مدالی هم که با غارت دیگران و صفرکردن اونا و به باد دادن زحماتشون به دست میاد، باید صاف بره توی سطل آشغال تا بیشتر از این ننگ آدم رو نشون نده.
مگه دزدی سر و پا داره؟ این دقیقاً یعنی دزدی. یه کلیک میکنی روی لشکرکشی و تأیید رو می زنی و همه پول ها و به علاوه زحمات طرف رو میدی به باد فنا. تازه دزدی از لحاظ معنوی هم هست، چون زحماتش رو هم به باد میدی.
Arda.Ir
يادتون نره!
يادتون نره!